Pa i sa onim iz Tesnja policija je imala posla.Laser wrote: 17 Mar 2020, 09:22 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/turs ... 200317029
Nema zajebancije.
I neka.. to je bolesno i bez korona virusa.
Moderator: Krokodil Behko
Pa i sa onim iz Tesnja policija je imala posla.Laser wrote: 17 Mar 2020, 09:22 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/turs ... 200317029
Nema zajebancije.
Dođe umjesto da bude šehid on šmrče .... curi iz nosa k'o da je na spidu
Kae Allaaaahhhapcihaaaaa i spuca paracetamol.
Tekbir .... ček ček ... aaaapćiha .... halalite molim vas .... neuzubillah i ova korona .... tačno će mi glave doć ovaj šejtan BOOOM!!!!spacebound wrote: 17 Mar 2020, 09:50 IS upozorio teroriste da ne idu u Evropu dok traje pandemija
Samoproglašena Islamska država (IS) upozorila je teroriste da se drže podalje od Evrope dok pandemija koronavirusa ne bude pod kontrolom.
Zabrana putovanja objavljena je u biltenu IS-a al-Naba tokom vikenda, navodi Reuters.
Bilten navodno traži od džihadista izvan Evrope da ne ulaze na Stari kontinent, a od pristalica koji su već u Evropi da ju ne napuštaju.
Teroriste koji služe tzv. Islamskoj državi se podsjeća da peru ruke i pokrivaju usta kada kišu i kašlju.
Upozorenje navodno sadrži čitavu stranicu crteža i uputa kako se ne zaraziti.
![]()
spacebound wrote: 17 Mar 2020, 09:50 IS upozorio teroriste da ne idu u Evropu dok traje pandemija
Samoproglašena Islamska država (IS) upozorila je teroriste da se drže podalje od Evrope dok pandemija koronavirusa ne bude pod kontrolom.
Zabrana putovanja objavljena je u biltenu IS-a al-Naba tokom vikenda, navodi Reuters.
Bilten navodno traži od džihadista izvan Evrope da ne ulaze na Stari kontinent, a od pristalica koji su već u Evropi da ju ne napuštaju.
Teroriste koji služe tzv. Islamskoj državi se podsjeća da peru ruke i pokrivaju usta kada kišu i kašlju.
Upozorenje navodno sadrži čitavu stranicu crteža i uputa kako se ne zaraziti.
![]()
rocko wrote: 17 Mar 2020, 07:36 Appropriate use of ibuprofen and paracetamol is still currently being recommended by most European health authorities as part of the symptomatic treatment of COVID-19."
Odo fatat zraka pa tepsiju zeljanice kod muce u umoljanima. Ha ja.
Borba protiv antifašizma je permanentno stalan proces radnje djelovanja.spacebound wrote: 17 Mar 2020, 09:59 I cemu se nadati u ovoj zemlji, kad su nam na funkcijama nepismeni i polupismeni
![]()
Koliko djeca imaju godina?HAVANA wrote: 17 Mar 2020, 10:16 Joj sto me djeca nerviraju, nisam ja ovo znao da je vako. Trebam zeni orden dodijelit. Sve problem, podavicu ih matere mi. Cuj posla oprat kosu a idemo na bjelasnicu. Oj matero. Lijepi poso i krediti.
Ovaj ko da je artane jeo umjesto sisu da doji. Koji mu je racq?Dorian wrote: 17 Mar 2020, 10:15Borba protiv antifašizma je permanentno stalan proces radnje djelovanja.spacebound wrote: 17 Mar 2020, 09:59 I cemu se nadati u ovoj zemlji, kad su nam na funkcijama nepismeni i polupismeni
![]()
![]()