Šetaj međedu ....

Moderator: Krokodil Behko
Šetaj međedu ....
Aha, pouzdani ko autonomaši.
Vjerovatno treba malo vremena da se u svakoj školi organizira ali i viber je od pomoćiNice try wrote: 16 Mar 2020, 19:14Kod nas su napravili viber grupe i šalju samo zadaću. Hoće li još nešto drugo, ne znam.Femea wrote: 16 Mar 2020, 17:56 Moram priznati da sam bila skeptik što se tiče online nastave ali ide to sasvim dobro. Makar za školu koju pohađa moja kćerka, za druge ne znam ali vjerujem da je po istom principu.
Tako za ovu sedmicu samo.
To nije glupost nego bezobrazluk.vila wrote: 17 Mar 2020, 16:32 Najgori moguci scenario u mostaru
Prvi zarazeni a pametnjakovic nije prijavio da je bio u italiji...fino se usetao na cum ..naravno snimanje pluca na rengenu i smjesten na plucni odjel
Znaci trecina bolnice u karanteni
Tocno me ljuti kako su ljudi glupi
I jedno i drugo i trecearzuhal wrote: 17 Mar 2020, 16:34To nije glupost nego bezobrazluk.vila wrote: 17 Mar 2020, 16:32 Najgori moguci scenario u mostaru
Prvi zarazeni a pametnjakovic nije prijavio da je bio u italiji...fino se usetao na cum ..naravno snimanje pluca na rengenu i smjesten na plucni odjel
vila wrote: 17 Mar 2020, 16:32 Najgori moguci scenario u mostaru
To je baš lijepo a i pametno osmišljeno.Heidi wrote: 17 Mar 2020, 16:38 Organizovali smo se I obisli 107 stanova sa penzionerima I obezbjedili sa namirnicama i lijekovima. Ljudi placu koliko su uplaseni. Srce me zaboljelo.
Dobila sam upalu misica od bicikla, vozila sam od 8 ujutro, ali vrijedi.
Sutra planiramo drugo predgradje.
Vjerujem da jesu ali su čini mi se disciplinirani. Kod nas ima svojeglavih još, mada vjerujem da će se i to nekim mjerama srediti.Heidi wrote: 17 Mar 2020, 16:48 Jeste, Femea, ljudi su izgubljeni I isprepadani. Da smo uspjeli vise sakupiti ne bi prestali, ali imali smo kocnica.
Sad uspjela jos da animiram mjesnu zajednicu I crkvu, mi smo samo sportska zajednica. Sutra cemo imati vise namirnica I lijekova + prevozna sredstva. Drzite nam fige.
Gledala jučer na par info. emisija ima starijih ljudi baš tvrdoglavihHeidi wrote: 17 Mar 2020, 16:53 Nisam vidjela starijih da prkose. Uglavnom neka omladina.
Kod nas je proljece, tesko je ljude zadrzati u kuci.