Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9946 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Fuddo bi ratov'o al' da moRe ikako ovako lezeci ispred TVa.
Bjezi ba...
Bjezi ba...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1211 times
- Been thanked: 3833 times
jest vala, ko Jedžudž i Medžudž.Fuddo wrote: 17 Mar 2020, 23:59Sacekaj pola godine kad budemo gladni i izgubljeni tumarali okolo, vi’s kad zuti izbiju odjednom.Duminjo wrote: 17 Mar 2020, 23:56
Ma kakvu heftu.. Satrali bi ih za sahat.
I ostali kosooki i Putin bi samo gledali..
Ne vjerujem i mislim da do takvih direktnih "ratova" izmedju dvije jace sile nikad nece doci
Al onda ce biti kasno.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2686 times
- Been thanked: 8302 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13894 times
- Been thanked: 22842 times
Pa ja, na kraju cu svakako morati, doduse znatno oslabljen, a ti i sokrates cete mi vikat fudddoooo draagiiii staaa naaam ovooo raadeeee...
Ne dekoncentrisi me, imam ozbiljan plan.

Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A i jesu svi bili zakukali na 2019-u. Ko papagaji ponavljaju jedno od drugih
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2686 times
- Been thanked: 8302 times
A jebavacaes i ti njih kad im zafali tariguza.. Brisace se oni filadendronom
Odoh drinjat. Valja se dici
Velki pozdrav za Inu i Mireta
Odoh drinjat. Valja se dici
Velki pozdrav za Inu i Mireta
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9946 times
Uzdajem se u teFuddo wrote: 18 Mar 2020, 00:02Pa ja, na kraju cu svakako morati, doduse znatno oslabljen, a ti i sokrates cete mi vikat fudddoooo draagiiii staaa naaam ovooo raadeeee...
Ne dekoncentrisi me, imam ozbiljan plan.![]()

@Duminjo, jesi mu poslo sinoc sliku za dizanje morala?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1211 times
- Been thanked: 3833 times
- shark-attack
- Inventar foruma
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Fuddo wrote: 18 Mar 2020, 00:02Pa ja, na kraju cu svakako morati, doduse znatno oslabljen, a ti i sokrates cete mi vikat fudddoooo draagiiii staaa naaam ovooo raadeeee...
ne ometajte fuada
hvala
KIAORA
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Doktore, ti si pametan cojek, znas sve sta i kako.shark-attack wrote: 18 Mar 2020, 00:05Fuddo wrote: 18 Mar 2020, 00:02
Pa ja, na kraju cu svakako morati, doduse znatno oslabljen, a ti i sokrates cete mi vikat fudddoooo draagiiii staaa naaam ovooo raadeeee...
ne ometajte fuada
hvala
Fala na razumijevanju.
Dozvolite da se obratimo
- shark-attack
- Inventar foruma
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
samo spashavam covjecanstvo....Fuddo wrote: 18 Mar 2020, 00:06Doktore, ti si pametan cojek, znas sve sta i kako.
Fala na razumijevanju.
KIAORA
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Sta ce se bolan rjesit, vidis da nemaju pojma sta rade.Mister No wrote: 17 Mar 2020, 23:58Italija je stvarno blokirana.Fuddo wrote: 17 Mar 2020, 23:46
Ja ne mogu da vjerujem da se nasjelo na ovako jeftinu podvalu ovako naivno.
Zapadna civilizacija se raspada.
Umjesto da je u toku opasta invazija na Kinu, oni gaze jedni druge po marketima.
Svi koji nesto rade sa njima su skoro potpuno zastekali.
Prenose isti scenarij na Fr, Španiju i ostatak EU.
Nije problem 14 dana, ali dal ce rijesiti sve za taj period?
Donose odluke u hodu, sad ovo sad ono, nikakvog plana, strategije, samo zakasnjene ocajnicke reakcije.
Onaj zuti supak i putko trljaju ruke.
Dozvolite da se obratimo
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4030 times
- Been thanked: 4090 times
Meni je drago da se kod nas pokazuje ozbiljan pristup i da su pooštrene mere prevencije, znamo se dosta dobro i na odgovoronst i savesnost građana ne treba se oslanjati 
Jeste da to znači više posla za mene ali neka...
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8840 times
- Been thanked: 5606 times
A i ti sa budalama uvijek imas posla.srculence7 wrote: 18 Mar 2020, 00:15 Meni je drago da se kod nas pokazuje ozbiljan pristup i da su pooštrene mere prevencije, znamo se dosta dobro i na odgovoronst i savesnost građana ne treba se oslanjati
Dosta bi ti bio forum samo.

The Dark Side Of The Forum...
- srculence7
- Forum [Bot]
Ma nije, ja sam ti u takvoj organizaciji da se sve na nas svali kad je neka frka, svi nas prvo prozovu za pomoć 

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ovo su sve usvojene mjere: Zatvaraju se i kladionice, frizerski saloni, nargila barovi...

Nakon višesatnog zasjedanja završena je prva vanredna sjednica Federalnog štaba civilne zaštite povodom novonastale situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa.
Sjednica je organizovana nakon proglašenja stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID - 19) na području Federacije BiH.
Od sutra (srijeda, 18. mart), između ostalog, izdao je naredbu o obustavljanju rada svim ugostiteljskim objektima za pripremanje i prodaju hrane i pića, kladionicama, restoranima, pizerijama, slastičarnama, nargila barovima, kafe barovima, disko-barovi, čajdžinicama, kafeima, frizerskim i kozmetičkim salonima i igraonicama...
Zabranjena su sva javna okupljanja.
Od naredbe su izuzeti restorani koji se bave pripremom i dostavom hrane, kao i narodne kuhinje, restorani u hotelima koji će pružati usluge samo za goste hotela, uz pridržavanje higijensko-epidemioloških mjera.
Građanima će na raspolaganju biti i dalje sve trgovine sa prehrambenim artiklima, pekare, apoteke i benzinske pumpe po dosadašnjem radnom vremenu.
"Naređuje se trgovinama osnovnim prehrambenim artiklima – supermarketi, tržnice, pekare, apoteke i benzinske pumpe na području fBiH da svoj rad organizuju po do sada prijavljenom radnom vremenu, uz osiguranje protoka kupaca i klijenata na način da se omogući potrebna socijalna distanca od najmanje 1,5 metara između osoba uz poštivanje ostalih higijensko-epidemioloških mjera", navodi se između ostalog.
Zadužuju se kantonalne uprave civilne zaštite da obezbijede neprekidno funkcionisanje kantonalnih operativnih centara civilne zaštite koji će putem broja 121 zaprimati sve pozive koji se odnose na pojavu zarazne bolesti koronavirus (prijava novih slučajeva, narušavanje samoizolacije ili drugih naredbi koje se odnose na ponašanje stanovništva u novonastaloj situaciji)
Komandantica Federalnog štaba civilne zaštite Jelka Milićević je danas istakla kako je u aktuelnoj situaciji neophodno donijeti odgovarajuće naredbe radi stavljanja u funkciju svih raspoloživih resursa.

Nakon višesatnog zasjedanja završena je prva vanredna sjednica Federalnog štaba civilne zaštite povodom novonastale situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa.
Sjednica je organizovana nakon proglašenja stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID - 19) na području Federacije BiH.
Od sutra (srijeda, 18. mart), između ostalog, izdao je naredbu o obustavljanju rada svim ugostiteljskim objektima za pripremanje i prodaju hrane i pića, kladionicama, restoranima, pizerijama, slastičarnama, nargila barovima, kafe barovima, disko-barovi, čajdžinicama, kafeima, frizerskim i kozmetičkim salonima i igraonicama...
Zabranjena su sva javna okupljanja.
Od naredbe su izuzeti restorani koji se bave pripremom i dostavom hrane, kao i narodne kuhinje, restorani u hotelima koji će pružati usluge samo za goste hotela, uz pridržavanje higijensko-epidemioloških mjera.
Građanima će na raspolaganju biti i dalje sve trgovine sa prehrambenim artiklima, pekare, apoteke i benzinske pumpe po dosadašnjem radnom vremenu.
"Naređuje se trgovinama osnovnim prehrambenim artiklima – supermarketi, tržnice, pekare, apoteke i benzinske pumpe na području fBiH da svoj rad organizuju po do sada prijavljenom radnom vremenu, uz osiguranje protoka kupaca i klijenata na način da se omogući potrebna socijalna distanca od najmanje 1,5 metara između osoba uz poštivanje ostalih higijensko-epidemioloških mjera", navodi se između ostalog.
Zadužuju se kantonalne uprave civilne zaštite da obezbijede neprekidno funkcionisanje kantonalnih operativnih centara civilne zaštite koji će putem broja 121 zaprimati sve pozive koji se odnose na pojavu zarazne bolesti koronavirus (prijava novih slučajeva, narušavanje samoizolacije ili drugih naredbi koje se odnose na ponašanje stanovništva u novonastaloj situaciji)
Komandantica Federalnog štaba civilne zaštite Jelka Milićević je danas istakla kako je u aktuelnoj situaciji neophodno donijeti odgovarajuće naredbe radi stavljanja u funkciju svih raspoloživih resursa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
joj ljepote sad u gradu jbt nidje nikog
vracam se kuci, vozam posred ulice, nit moram pratit semafore nit ista ocm
🐽
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8840 times
- Been thanked: 5606 times
Sama si sebi pola posla outfitom navukla.srculence7 wrote: 18 Mar 2020, 00:23 Ma nije, ja sam ti u takvoj organizaciji da se sve na nas svali kad je neka frka, svi nas prvo prozovu za pomoć![]()

Imal Fudi spasa?
The Dark Side Of The Forum...
- srculence7
- Forum [Bot]
Mister No wrote: 18 Mar 2020, 00:35Sama si sebi pola posla outfitom navukla.srculence7 wrote: 18 Mar 2020, 00:23 Ma nije, ja sam ti u takvoj organizaciji da se sve na nas svali kad je neka frka, svi nas prvo prozovu za pomoć![]()
Imal Fudi spasa?

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Dozvolite da se obratimo