Zlocko jesi to ti

Moderator: VIP
..vrhbosnica wrote: 17 Mar 2020, 07:05koji su vitamini? i ja pijem neke...Divlja_u_srcu wrote: 11 Mar 2020, 11:18 Kupila sebi neke vitamine, kad ono u njima zelatin od svinjeVala je guraju svugdje
![]()
![]()
Eto meni nije bilo, sada jeste.Julia-Klara wrote: 17 Mar 2020, 12:24 sve sto je zelirano u 90% je svinjski zelatin![]()
mislila sam da je to poznato, ali avaj
Ima i za govedim zzlatinom. Ja sam uzimala omegu3 sa istim.Julia-Klara wrote: 17 Mar 2020, 12:24 sve sto je zelirano u 90% je svinjski zelatin![]()
Nisam trebala si prije nego sto napomenemina wrote: 17 Mar 2020, 11:05 Dobro Mute, izvinjavam se u ime svih zena koje su prostacile. I ako je i meni kad sta neprimjerno izletilo prije iz prstiju nego li tintare.
Zadovoljan?![]()
Joj meni nema nista mrze nego kad nema tople vode a treba bit. Sta cu, osurim se hladnom vodomvrhbosnica wrote: 17 Mar 2020, 07:04jutros ja derem se iz kupatila cimerici da vidi jel plin upaljen... pojacam pod tushem na topliju vodu, ona uvijek ista... a ziiimaagreeneyes wrote: 14 Mar 2020, 07:43 Ti u po tusiranja, dok ti je jos glava nasamponirana, nestane tople vode
Kad me tad srcani nije opalio-nece nikad
Ne lupaj.Mutevelija wrote: 17 Mar 2020, 22:06 Kad mislis da chat teme cvjetaju kad tebe nema ili uopsteno da se ljudi bolje zabavljaju druze kad nisi u prisustvu.
Haj dobro ali tako se osjecam nekad ne samo na forumu.Mala_Mu wrote: 17 Mar 2020, 22:08Ne lupaj.Mutevelija wrote: 17 Mar 2020, 22:06 Kad mislis da chat teme cvjetaju kad tebe nema ili uopsteno da se ljudi bolje zabavljaju druze kad nisi u prisustvu.
Tebi smijem reci![]()
Sestro draga to se samo okrene kući i kaže fala ako ne radim.Merlin246 wrote: 17 Mar 2020, 22:21 Znaci danas jedva usla u klinikuJa se zaletila, pozurila da ne okasnim, kad specijalci nekakvi ispred
kaze daj ausvajs ja dam, kaze ne too nesto drugo. E reko ne znam koje drugo, ja radim ovde, evo zovite stacion. Nazvali oni, pita kako ime ja kazem i kaze nee, ne radite tamo kaze sestra
![]()
O reko pa kako ne radiiimPa haj zovi sefa odjela da njega pitajuu da potvrdi
![]()
I hvala Bogu rekao da radiim i pustili mekaze zaboravio mi dati tu potvrdu. Ja dosla na odjel, pitam tko se javio na tel, ko je rekao da ne radiim nije nitko
![]()
Vidi se da nemas mnogo radnog staza ova moja godina i mjesec dana mi govore da bi ja tako uradioMerlin246 wrote: 17 Mar 2020, 22:49 Eto nije mi to palo na pamet jbg![]()
Ja bih njih preskocila da je trebalo i otisla na poso![]()
U vecinu mjesaju,pogotovo gumene bombone itdDivlja_u_srcu wrote: 17 Mar 2020, 12:26Eto meni nije bilo, sada jeste.Julia-Klara wrote: 17 Mar 2020, 12:24 sve sto je zelirano u 90% je svinjski zelatin![]()
I nisam jedina, mnogi su se iznenadili kada sam im rekla, djeca im pila isto a nisu znali.