Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3976 times
- Been thanked: 3773 times
- Status: Online
Re: Korona virus
Tatin sef se danas sjetio da vidi ima li kakav let u EU.
Sta reci. Dodje mi da odem tamo i prebijem ga, kretena.
Citam ljudi ostali svugdje, neki u državama gdje su trebali samo nastavit put. Da je tati bar do Njemacke pa da ode kod brata, ako bi uspio do Zg ili Graza, vec bi ga nekako dovela kuci. Sve kontam, cak i da krene kuci, pa mozda i sam i, nedo bog, ostane negdje. To je jos gore. Nisam pametna.

Citam ljudi ostali svugdje, neki u državama gdje su trebali samo nastavit put. Da je tati bar do Njemacke pa da ode kod brata, ako bi uspio do Zg ili Graza, vec bi ga nekako dovela kuci. Sve kontam, cak i da krene kuci, pa mozda i sam i, nedo bog, ostane negdje. To je jos gore. Nisam pametna.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4033 times
- Been thanked: 4093 times
- Status: Offline
Kod nas moguće da zabrane čak i međugradski za neko izvesno vreme, zavisno od situacije, zato sam ja mojim volonterima koji su sa strane, iako su sad potrebni za angažovanje, vezano za brigu o starima, savetovala da idu kući dok još mogu.
Ali dobro, javljaju se novi, uvek ima plemenitih, mladih ljudi, velikog srca
Ali dobro, javljaju se novi, uvek ima plemenitih, mladih ljudi, velikog srca
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Joj, neki jadničak ujutro požuri na posao i pukne mu pertla. A ne rade prodavnice obuće. I ne ode na posao jer ne može hodati, spada mu cipela. I zbog nedolaska na posao dobije otkaz. I onda od bijesa uzme pištolj i pobije ove iz CZ-a.
Da li bi se to računala kao smrt uzrokovana koronavirusom?
Da li bi se to računala kao smrt uzrokovana koronavirusom?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13895 times
- Been thanked: 22849 times
Sretno druzeOdraz wrote: 18 Mar 2020, 03:19 Dva sata i petnaest minuta vec u izolaciji ... nije lako ali izdrzat cemo ... ne brinite se za mene, imam vrecu rize.![]()
A sto te stavise u izolaciju?
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9800 times
- Been thanked: 16489 times
Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom u RS-u, ukupno 34 oboljelih u BiH
Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj laboratorijskom analizom uzoraka u Institutu za javno zdravstvo RS-a i Univerzitetskog kliničkog centra RS-a koronavirus potvrđen je kod još 7 osoba, dok se jedan nalaz ponavlja zbog kontrole kvaliteta.
Riječ je o četiri muške osobe srednje životne dobi i jednom mlađem muškarcu, kao i o dvije ženske osobe srednje životne dobi.
RTRS javlja da je jedna osoba iz Prnjavora, jedna iz Doboja, dok su ostale osobe iz Banje Luke. Sve ove osobe su u kućnoj izolaciji i pod nadzorom epidemiologa.
U Republici Srpskoj do sada je potvrđeno 27 slučajeva pozitivnih na novi virus korona. Treba naglasiti da su od ovog broja dvije osobe izliječene.
Ovo je ukupno 34. slučaj zaraze u Bosni i Hercegovini.
klix.ba
Eh eto, stigla i kod mene
Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj laboratorijskom analizom uzoraka u Institutu za javno zdravstvo RS-a i Univerzitetskog kliničkog centra RS-a koronavirus potvrđen je kod još 7 osoba, dok se jedan nalaz ponavlja zbog kontrole kvaliteta.
Riječ je o četiri muške osobe srednje životne dobi i jednom mlađem muškarcu, kao i o dvije ženske osobe srednje životne dobi.
RTRS javlja da je jedna osoba iz Prnjavora, jedna iz Doboja, dok su ostale osobe iz Banje Luke. Sve ove osobe su u kućnoj izolaciji i pod nadzorom epidemiologa.
U Republici Srpskoj do sada je potvrđeno 27 slučajeva pozitivnih na novi virus korona. Treba naglasiti da su od ovog broja dvije osobe izliječene.
Ovo je ukupno 34. slučaj zaraze u Bosni i Hercegovini.
klix.ba
Eh eto, stigla i kod mene

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mrachno
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ako je snimak vjerodostojan slijedi šou u Mostaru, a ovu dvojicu tuziti za ubistvo
https://vocaroo.com/hRNeAbwEkQL?fbclid= ... f06-rc1ywU
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.
- spacebound
- Urednik foruma
Upravo krenula da stavim isti snimakMrachni wrote: 18 Mar 2020, 06:34 Ako je snimak vjerodostojan slijedi šou u Mostaru, a ovu dvojicu tuziti za ubistvo

Ako je ovo sve tacno, bit ce kao u Italiji, i gore.
Ja ne mogu da smislim adekvatnu kaznu za ove zlobne, pogane spodobe.Fuj!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma
Na klixu su objavili i fb post sa imenom covjeka i detaljima, ne bih prenosila jer ne znamo da li je to tacno.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
A s kim ona prica, nista ja ovo je skonta?Mrachni wrote: 18 Mar 2020, 06:34 Ako je snimak vjerodostojan slijedi šou u Mostaru, a ovu dvojicu tuziti za ubistvo
Dozvolite da se obratimo
- Mrachno
- Aktivni forumaš
Ministar u vladi RS-a Zlatan Klokic pozitivan na coronsvirus.
"Јavljeno mi je danas da sam pozitivan na koronavirus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osjećam, bez ikakvih simptoma i bez povišene temperatuje i bez kašlja", rekao je Klokić za ATV.
Bez ikakvih simptoma a testiran!?
"Јavljeno mi je danas da sam pozitivan na koronavirus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osjećam, bez ikakvih simptoma i bez povišene temperatuje i bez kašlja", rekao je Klokić za ATV.
Bez ikakvih simptoma a testiran!?
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ja sad nešto kontam , prije nekih 20 dana odem ti ja iz onog smoga sarajevskog , na Trebević .
Gore na vidikovcu neke azijatkinje se selfirale oko mene , baš na metar , a prije toga na dan-dva u čaršiji naletim gore na Principovom mostu
na onu grupu Kineza što su se bili lafo pregledani dole u Hr , pa ih pustili u BiH, eto kao nemaju virus. Bilo u medijima .
Uglavnom, kad sam se vratio s Trebevića pokosila me gripa
, inače nisam bio bolestan ima 10 godina .
Nije mi curio nos, samo suhi kašalj podera, temperatura mi skoči na 41 C , i završim u hitnoj. znači, usađivao se na glavu, jedva hodao.
Tamo mi žiknu injekciju, pregledali pluća , "pušački bronhi" , nakvih tableta za 70 km ....i spala temperatura .
Još sedmicu bort'o al ok poslije bio.
Vjerovatno obična gripa al baš sam dugo bio iscrpljen . Pojeo kilu meda i sad sam ok .
Gore na vidikovcu neke azijatkinje se selfirale oko mene , baš na metar , a prije toga na dan-dva u čaršiji naletim gore na Principovom mostu
na onu grupu Kineza što su se bili lafo pregledani dole u Hr , pa ih pustili u BiH, eto kao nemaju virus. Bilo u medijima .
Uglavnom, kad sam se vratio s Trebevića pokosila me gripa

Nije mi curio nos, samo suhi kašalj podera, temperatura mi skoči na 41 C , i završim u hitnoj. znači, usađivao se na glavu, jedva hodao.
Tamo mi žiknu injekciju, pregledali pluća , "pušački bronhi" , nakvih tableta za 70 km ....i spala temperatura .
Vjerovatno obična gripa al baš sam dugo bio iscrpljen . Pojeo kilu meda i sad sam ok .
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Mrachno
- Aktivni forumaš
Poslala audio poruku nekom.Fuddo wrote: 18 Mar 2020, 06:44A s kim ona prica, nista ja ovo je skonta?Mrachni wrote: 18 Mar 2020, 06:34 Ako je snimak vjerodostojan slijedi šou u Mostaru, a ovu dvojicu tuziti za ubistvo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Trebas se ti opet testirat, jebtitocarobnjak N wrote: 18 Mar 2020, 06:49 Ja sad nešto kontam , prije nekih 20 dana odem ti ja iz onog smoga sarajevskog , na Trebević .
Uglavnom, kad sam se vratio s Trebevića pokosila me gripa, inače nisam bio bolestan ima 10 godina .
Dozvolite da se obratimo
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
nisam se ni tad testirao ....ma dobro tih je dana dosta ljudi imalo gripu običnu
to je predgripa ovoj, ko predgrupa
to je predgripa ovoj, ko predgrupa

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2775 times
- Been thanked: 22920 times
Ja radim,mehanicar preko puta mene radi,vulkanizer radi,shop radi,tehnicki radi.Satro,fol radimo.Gledam ovog ficu,da mi ga je zamijenit za teleci but jbtito.Kako sam ja divne djelatnosti probrao,sam se sebi smijem.Automobili,nekretnine i turizam.
Jaoooo sto ce da boli.
Ko bi reko cuda da se deseee,da miljacka mostove odneseeee 

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Izguraj ficu, ubaci brasna, makarona i bambuche.HAVANA wrote: 18 Mar 2020, 07:39 Ja radim,mehanicar preko puta mene radi,vulkanizer radi,shop radi,tehnicki radi.Satro,fol radimo.Gledam ovog ficu,da mi ga je zamijenit za teleci but jbtito.Kako sam ja divne djelatnosti probrao,sam se sebi smijem.Automobili,nekretnine i turizam.![]()
Jaoooo sto ce da boli.
![]()
Granap napravi.
Dozvolite da se obratimo
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Pa uz koronu se očekuje i nornalna gripa, sezona je za nju, a vrijeme i nikakva zima pogoduju.carobnjak N wrote: 18 Mar 2020, 06:49 Ja sad nešto kontam , prije nekih 20 dana odem ti ja iz onog smoga sarajevskog , na Trebević .
Uglavnom, kad sam se vratio s Trebevića pokosila me gripa, inače nisam bio bolestan ima 10 godina .
Smao ti po medu i polenu ...

- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2775 times
- Been thanked: 22920 times
Taman.Izmedju c klase i audija stavim sto s krompirom i makaronima.Golfa zamijenim za toalet papir.Fuddo wrote: 18 Mar 2020, 07:46Izguraj ficu, ubaci brasna, makarona i bambuche.HAVANA wrote: 18 Mar 2020, 07:39 Ja radim,mehanicar preko puta mene radi,vulkanizer radi,shop radi,tehnicki radi.Satro,fol radimo.Gledam ovog ficu,da mi ga je zamijenit za teleci but jbtito.Kako sam ja divne djelatnosti probrao,sam se sebi smijem.Automobili,nekretnine i turizam.![]()
Jaoooo sto ce da boli.
![]()
Granap napravi.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.