Ima nas sto setamo od auta do objekta, ne treba preCerivat.
TruNpe otvaraj kafane now!
Moderator: VIP
Ima nas sto setamo od auta do objekta, ne treba preCerivat.
Na drive-thru pokupi kafu pa se prosetaj automFuddo wrote: 18 Mar 2020, 15:50 Ima nas sto setamo od auta do objekta, ne treba preCerivat.
TruNpe otvaraj kafane now!
Ih najvece li stete u tomeElTriconi wrote: 18 Mar 2020, 15:49Ne more insan rahat kafe ispijat po sahata, ovo je udar na dostojanstvo radnicke klaseMala_Mu wrote: 18 Mar 2020, 13:30 Bukvalno SVE je od danas zatvoreno.
Kafici, slasticarne, kladionice (kuku Hanibalu) kina itd..
Ostaje pitanje, sta cemo sad raditi?
Kuci izmedju cetiri zida uz netflix i forum
Jedna chat tema da imamo gdje kukati, dijeliti prijedloge savjete i medjusobno se podrzavati i ohrabrivati u ovim teskim vremenima![]()
![]()
Jakako da radim.
MOLIM TEVeca wrote: 18 Mar 2020, 15:51 ...trebala sam danas do poste, samo pismo ubaciti u sanduce, a onda sam kontala u kupovinu...avim se sinu da pitam mora li u firmu, neki dan rekli da nece morati, kad danas mi kaze da ce izgleda od sutra morati ici opet u firmu...on misli da je u firmi opasno i da su se neki vec zarazili
...rekoh, dijete, odmah nazovi doktora i tako mu ispricaj, neka ti otvori bolovanje, poslije cu vise znati
...kaze meni, danas nemam vremena ali cu sutra doci, pogledacemo da to sto moras, sredimo per e-mail, a otici cu i u kupovinu, haj rekoh, dobro! .......................i tako sjedim, razmisljam, od jednom mi sinu
![]()
ovu coronu za prebroditi, najbolje se napit, napusit, chatat
...gledam sta imam za pice-flasa wodke, malo rakije i jedan pils...........pils je vec natocen
...neam meze nikakve, ama bas nikakve, u kuci imam 1 paklo jaja, 1 kg brasna, par brocena-moram ih ispec, 2 l mlijeka, par jogurta, 1 konzervu graska, par kutija pirea, mesa, kobajice, sira-ni za lijeka-jadna li sam!
...veceras cu se napusiti, srecom nisam bacila, a omisljala sam se prije par sedmica da bacim
![]()
![]()
Nesto ko kulenSalko_dvominutaš wrote: 18 Mar 2020, 15:44ono je kulen nije sudžukaFuddo wrote: 18 Mar 2020, 15:43
SumLJiva mi ta sudzuka
Ostalo more
Samo rokaj
Mamu im, nas jos ne izoluju, sam’ nam sve pogasili.
![]()
Pise se "odmakli"Salko_dvominutaš wrote: 18 Mar 2020, 15:00ma hajdevila wrote: 18 Mar 2020, 14:57
Prijavljujen se
Vec sam viknula Za dom
Nemojte mi samo sad sipat antifasisticke fore...
Taka san i gotovo
Al nemam koronu![]()
niste vi hrvatići dalje od makli od starog hrvatskog pozdrava
mudri latin pa to ti je
![]()
Slobodno baci, nea vise efekta moza minimalnog al baciVeca wrote: 18 Mar 2020, 15:51 ...trebala sam danas do poste, samo pismo ubaciti u sanduce, a onda sam kontala u kupovinu...avim se sinu da pitam mora li u firmu, neki dan rekli da nece morati, kad danas mi kaze da ce izgleda od sutra morati ici opet u firmu...on misli da je u firmi opasno i da su se neki vec zarazili
...rekoh, dijete, odmah nazovi doktora i tako mu ispricaj, neka ti otvori bolovanje, poslije cu vise znati
...kaze meni, danas nemam vremena ali cu sutra doci, pogledacemo da to sto moras, sredimo per e-mail, a otici cu i u kupovinu, haj rekoh, dobro! .......................i tako sjedim, razmisljam, od jednom mi sinu
![]()
ovu coronu za prebroditi, najbolje se napit, napusit, chatat
...gledam sta imam za pice-flasa wodke, malo rakije i jedan pils...........pils je vec natocen
...neam meze nikakve, ama bas nikakve, u kuci imam 1 paklo jaja, 1 kg brasna, par brocena-moram ih ispec, 2 l mlijeka, par jogurta, 1 konzervu graska, par kutija pirea, mesa, kobajice, sira-ni za lijeka-jadna li sam!
...veceras cu se napusiti, srecom nisam bacila, a omisljala sam se prije par sedmica da bacim
![]()
![]()