laserElTriconi wrote: 18 Mar 2020, 15:48Eto beni placa pice sad trebamo nac nekog od koga cemo se grebat za cigare![]()
on je kupio duhana za tri mjeseca

Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
laserElTriconi wrote: 18 Mar 2020, 15:48Eto beni placa pice sad trebamo nac nekog od koga cemo se grebat za cigare![]()

Realno, ja sam ti najblizi, a ti kako hos
Soc mi je najblizi, pa ti, pa ..... cini mi se. Kakav bi to skup bio

TIš mi reći da kontam prijeElTriconi wrote: 18 Mar 2020, 15:41Boga ti poljubim skontaj stas pisat pa onda pisi.Dorian wrote: 18 Mar 2020, 12:52
Meni se isto desi. Kada ne postoji mogućnost da forumaš izbriše svoj post koji ne želi da više postoji iz nekog razloga, nego mora ili zvati moderaciju/administraciju da mu izbrišu ili ga editovati u tačkice pa da moderacija/administracija izbriše kada naiđe.
Tehničko pitanje, da ga je nekako riješiti.
Ili je političko (Ne damo ti da brišeš šta si već napisao, mi ćemo o tome odlučiti)?
Prvo skoci pa reci oooooooop

Soc je
mislimDorian wrote: 18 Mar 2020, 11:40Ja na onom forumu upoznao jednu osobu. Ciljano. Ne da su ispunjena očekivanja bila, prevaziđena su. Doduše, trebalo bi nju pitati misli li istoNice try wrote: 18 Mar 2020, 10:58
Mah. Pusti ti mene. Predugo po forumima, nagledala se svega. Nisam ogorčena, ali distanca je potrebna u svakom slučaju.
Ima vas, al' eto.

Volimo te ko nail mater

primjetio sam brt kako puno serem kako je ovo pocelo sa koronom. ima smisla ovo sa toalet papirom kad skontas malo

i ja, ak se ovo vako nastavi
ne bi ni ja tebe ocmvrhbosnica wrote: 18 Mar 2020, 16:23 Ja bi sve voljela upoznati, izuzev mozda par njih...
I mozda hanija nebi jer je bio nesta bolesljiv skoro, a virusi neki haraju![]()

Bolje ti je kupi veci bokal i jos safuna

Nes ti nidje dok nam ne platis pive
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests