Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Najebali smo rodjo, nemas sta upratit.
Ovi sto imaju astmu i puse, ko da grom u njih opali, nemre ni aparat nista.
A mozda i lazu, et bas cojek od 100 godina pusi, al haj.
moja nana ima astmu i pusi. sve joj u jednoj ruci pumpica, u drugoj cigara
Nice try wrote: 18 Mar 2020, 11:05
Jeste. Jučer su, pored zadaće, slali i nove lekcije. Nekako ćemo ih preći. Tako je za ovu sedmicu, a sljedeće su osnovci svakako trebali na proljetni raspust.
Gimnazijalke isto imaju grupe sa profesorima, komuniciraju stalno. Malo je sad frka samo za maturante. Mojoj starijoj su preporučili da što prije završi maturski rad i pošalje ga mentoru jer, ako ovo potraje, da imaju bar s nečim završiti godinu i maturirati.
Nadajmo se da će biti uredu.
Mi smo danas, drugi dan, odgledali instruktivnu nastavu, dobiju i zadacu. Jos nam uciteljica u viber grupi napise pojasnjenja i posalje jos zadace. Izgurat ce se
Ne znam da li još negdje kruže glasine da se školska godina neće ni nastaviti u školskim klupama.
Je li prerano da se o tome razmišlja?
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
spacebound wrote: 18 Mar 2020, 11:09
Mi smo danas, drugi dan, odgledali instruktivnu nastavu, dobiju i zadacu. Jos nam uciteljica u viber grupi napise pojasnjenja i posalje jos zadace. Izgurat ce se
Ne znam da li još negdje kruže glasine da se školska godina neće ni nastaviti u školskim klupama.
ja o tome evo par dana razmisljam i iskreno se tome nadam
Ja sam procitala tako nekakvu izjavu nekog politicara iz Srbije. Kod nas nisam jos nista cula, vjerovatno je rano za takve odluke.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Mozete se opustit al samo malo zato sto necete dozivjeti italiju ili svicarsku, belgiju. Politicari iz bivse drzave svakakvi su al su vam za sad na vrijeme omogucili miran san. Evropljani su se pokazali kao tovljene zivotinje u stalama. zato imaju sve to sto imaju.
Lazu dusmani
Odoh od muke zapalit
Idi tamo izjasni se koga bi upoznala, bitka oko tebe ko u wuhanu.
Pazi dobro.
Nije vrijeme za opuštanje.
Evo pogledajte samo slučaj u Mostaru.
Za 24 h već petero potvrđenih oboljelih. Sve zbog nemara, nepažnje, nebrige.
Ne sumnjajmo u nas.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Moj malac sav zabrinut...zadnji dan liznio keca iz njemackog
Kaze...ocu ja past razred?
Reko nista se ne brini sve ocjene se zbrajaju
Nice try wrote: 18 Mar 2020, 16:58
Ne sumnjajmo u nas.
Nice try wrote: 18 Mar 2020, 16:46
Moj malac sav zabrinut...zadnji dan liznio keca iz njemackog
Kaze...ocu ja past razred?
Reko nista se ne brini sve ocjene se zbrajaju
Moje su jutros pregledavale ocjene, imaju zapisano na papirićima ...ma rekoh, šta se brinete. Čuvajte zdravlje, a biće ocjena
Ovako su i nama '92, prekinula škola u martu, kad smo se vratili s Korčule samo nam podijelili diplome.
Nice try wrote: 18 Mar 2020, 16:58
Ne sumnjajmo u nas.
Kakav krkan na čelu ustanove
Pa dobro je ikako
Čitala sam ono dostupno o ovom slučaju.
Da li je sve tačno, ne znam, ali ako je i pola onoga plasiranog
Kako nije doktorima bilo sumnjivo što u isto vrijeme imaju upalu pluća i otac i sin? Još za vrijeme ovakve pandemije.
Ne znam.
Zato kažem, nema mjesta opuštanju.