Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
- Status: Offline
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Re: Korona virus
Samo je pitanje kakva ekonomska kriza će biti. Da li će biti to je sigurno samo što niko živ ne zna dubinu. Otplatit telefone i tako te troškove koje imamo a koje se mogu otplatiti. Ostaviti na stranu za stan bar za koji mjesec. Ko god još uvijek ima posao sad je vrijeme da se spremi za tu krizu koja dolazi. Pare ne mijenjat nizašto jer će po definiciji pare poskupjeti. 
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2831 times
- Been thanked: 23347 times
Meni je naka baja u kuci. Valjda nije ova. Mene grlo razvalilo 2 dana, i glava pomalo. Sto cuda popio i obloge od rakije, cajevi... Sad bolje. Mala prekjuce stomak i 37,juce bolje, eno sad 37.8 opet. Zenu pecka grlo. Starija cerka zasad nista, kihne pomalo...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Ne bi me čudilo da nas već pola ima virus.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2831 times
- Been thanked: 23347 times
Ni mene. E sad kako ce ko reagovati i sta ce biti... Saznacemo. Seta ova baja lako.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
Rockefeller wrote: 21 Mar 2020, 17:48 Samo je pitanje kakva ekonomska kriza će biti. Da li će biti to je sigurno samo što niko živ ne zna dubinu. Otplatit telefone i tako te troškove koje imamo a koje se mogu otplatiti. Ostaviti na stranu za stan bar za koji mjesec. Ko god još uvijek ima posao sad je vrijeme da se spremi za tu krizu koja dolazi. Pare ne mijenjat nizašto jer će po definiciji pare poskupjeti.![]()
Nekima je dobro. Svi koji proizvode sanitetske materijale, zadovoljno trljaju ruke, kao i vlasnici kompanija koje istražuju vakcine. Vjerujem da će vlasnik Hoffenheima, preko noći postati najomiljeniji nijemac, na žutom zidu, u Dortmundu
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Ja sam hipohondra, stalno me pecka grlo, i kasljucnem s vremena na vrijeme.
Sad umisljam i da mi je ponekad vruce po obrazima i celu.
I muzika iz komsiluka mi ide na zivce.
Sad je svako umislio da ima pravo iz svog dvorista ili balkona zvucnicima zabavljati citav kvart.
Ako nastave ovako, ima da im pustim neku nasu dzigericu do max.
Nece znati sta ih je snaslo.
Svi predlozi su dobrodosli.
Sad umisljam i da mi je ponekad vruce po obrazima i celu.
I muzika iz komsiluka mi ide na zivce.
Sad je svako umislio da ima pravo iz svog dvorista ili balkona zvucnicima zabavljati citav kvart.
Ako nastave ovako, ima da im pustim neku nasu dzigericu do max.
Nece znati sta ih je snaslo.
Svi predlozi su dobrodosli.
Pa mene cudilo KS bez prijavljenih slučajeva do prekjučer...
Kad ono... 50 ljudi samo testirali.
Ovdje 381 danas do 14h...najveci skok.
Dolazi na naplatu ona shopping ludnica.
Habibti, ya nour el - ain... 
Broj zavisi od testiranja.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Kod vas?
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ja sam u hnk
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Nema kod nas jos
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Kod vas?
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Danas testirano 13 osoba: U TK još uvijek nema zaraženih korona virusom | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/danas-tes ... a-virusom/
U Zavodu za mikrobiologiju UKC-a Tuzla danas su urađena nova testiranja kod 13 osoba na zarazu korona virusom. Nakon obrade svi testovi su bili negativni na COVID-19, tako da na području Tuzlanskog kantona još uvijek nema zaraženih korona virusom. Do sada su u Tuzlanskom kantonu testirane 64 osobe i svi testovi su bili negativni. U Tuzlanskom kantonu se trenutno u kućnoj izolaciji nalazi 3580 osoba. Današnjim novim slučajevima broj zaraženih u našoj zemlji porastao je na 89. Dakle, u Republici Srpskoj identificirano je sada 59 slučajeva, a u Federaciji BiH 30 slučajeva zaraze koronavirusom. Samo za jedan dan utvrđeno je 20 novih slučajeva koronavirusa u BiH. (Tuzlanski.ba) | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/danas-tes ... a-virusom/
U Zavodu za mikrobiologiju UKC-a Tuzla danas su urađena nova testiranja kod 13 osoba na zarazu korona virusom. Nakon obrade svi testovi su bili negativni na COVID-19, tako da na području Tuzlanskog kantona još uvijek nema zaraženih korona virusom. Do sada su u Tuzlanskom kantonu testirane 64 osobe i svi testovi su bili negativni. U Tuzlanskom kantonu se trenutno u kućnoj izolaciji nalazi 3580 osoba. Današnjim novim slučajevima broj zaraženih u našoj zemlji porastao je na 89. Dakle, u Republici Srpskoj identificirano je sada 59 slučajeva, a u Federaciji BiH 30 slučajeva zaraze koronavirusom. Samo za jedan dan utvrđeno je 20 novih slučajeva koronavirusa u BiH. (Tuzlanski.ba) | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/danas-tes ... a-virusom/
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Kod nas su obustavili sav javni promet, odnosno jos razmisljaju hoce li ipak voziti busevi, jer puno ljudi ipak mora ici na posao.
Nama su brojke zarazenih pocele nenormalno rasti, ali to je bilo i za ocekivati. Sad se i puno vise ljudi testira. Trenutno samo troje na respiratoru, to je puno bitnije, da nema puno kriticnih.
Ja sam se do danas nekako drzala al danas se uzasno osjecam, jos cekam hocu li u ponedjeljak poceti raditi ili ne i to me uzasno brine. Trebala bih raditi od kuce ali moram otici u firmu potpisati ugovor. Bojim se da mi ne otkazu sve...
Mamu sam natjerala da ode na bolovanje.
Covjek ne znam hoce li moci ici na posao i svaki cas im mogu pocet dijelit otkaze.
Bas sam danas strasno tuzna, ne vidim kraja ovome
Nama su brojke zarazenih pocele nenormalno rasti, ali to je bilo i za ocekivati. Sad se i puno vise ljudi testira. Trenutno samo troje na respiratoru, to je puno bitnije, da nema puno kriticnih.
Ja sam se do danas nekako drzala al danas se uzasno osjecam, jos cekam hocu li u ponedjeljak poceti raditi ili ne i to me uzasno brine. Trebala bih raditi od kuce ali moram otici u firmu potpisati ugovor. Bojim se da mi ne otkazu sve...
Mamu sam natjerala da ode na bolovanje.
Covjek ne znam hoce li moci ici na posao i svaki cas im mogu pocet dijelit otkaze.
Bas sam danas strasno tuzna, ne vidim kraja ovome
somehow I manage