Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Da... Broj zaraženih je vjerojatno višestruko veći.
Izraelci su pametno osmislili... Testiraju masovno, i onda stavljaju zajedno uzorke po 32, 64... I ako je pozitivan, idu pojedinačno, ako ne, sibaj dalje... Ušteda vremena, a i testova.
MunDZi wrote: 21 Mar 2020, 18:03
Ja sam hipohondra, stalno me pecka grlo, i kasljucnem s vremena na vrijeme.
Sad umisljam i da mi je ponekad vruce po obrazima i celu.
I muzika iz komsiluka mi ide na zivce.
Sad je svako umislio da ima pravo iz svog dvorista ili balkona zvucnicima zabavljati citav kvart.
Ako nastave ovako, ima da im pustim neku nasu dzigericu do max.
Nece znati sta ih je snaslo.
Svi predlozi su dobrodosli.
Ovdje predvidaju promjenu vremena narednih tjedan dana, hladno, kisa i susnjezica. Mozda ce to napokon ljude natjerat da ostanu doma. Ovih dana su visili jedni po drugima po parkicima i setalistima.
spacebound wrote: 21 Mar 2020, 18:26
Sta je to s Italijom Svaki dan sve gore
Meni prijateljica kaže da nisu bili disciplinirani tamo i da je jedan od uzroka to. Ona je već pošizila sa tim mjerama, ne zato što ne izlazi danima, već upravo zbog pojedinaca koji su bili nesavjesni.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
spacebound wrote: 21 Mar 2020, 18:26
Sta je to s Italijom Svaki dan sve gore
Meni prijateljica kaže da nisu bili disciplinirani tamo i da je jedan od uzroka to. Ona je već pošizila sa tim mjerama, ne zato što ne izlazi danima, već upravo zbog pojedinaca koji su bili nesavjesni.
Ako je to recept za katastrofu ni nama se ne pise dobro.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ne znam, nadati se da će se razum uključiti.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.