Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
SmokingMan wrote: 21 Mar 2020, 21:07
Imaju li se kod na uzeti one respirtorne maske sa Hepa filterom? Bliži mi se kraj inkubacijskog perioda pa sam obavezan da nabavim masku i rukavice.
Chloe wrote: 21 Mar 2020, 21:00
Ja sam juče kljukušu pravila sa heljdinim i integralnim pșeničnim brašnom... Ljudi pokupovali bijelo brašno, ono zdravije ostavili...
Najslađa malsenica koju sam ikada jeo je bila od integralnog pšeničnog brašna, na žalost zaboravio sam reći drugu da nam uzme kilogram. Tjestenina od heljde je sama po sebi posebna, ljudi je jako podcjenjuju upravo zbog ukusa.
Last edited by Trafalgar Law on 21 Mar 2020, 21:12, edited 1 time in total.
SmokingMan wrote: 21 Mar 2020, 21:07
Imaju li se kod na uzeti one respirtorne maske sa Hepa filterom? Bliži mi se kraj inkubacijskog perioda pa sam obavezan da nabavim masku i rukavice.
Chloe wrote: 21 Mar 2020, 21:00
Ja sam juče kljukušu pravila sa heljdinim i integralnim pșeničnim brašnom... Ljudi pokupovali bijelo brašno, ono zdravije ostavili...
Najslađa malsenica koju sam ikada jeo je bila od integralnog pšeničnog brašna, na žalost zaboravio samr reći drugu da nam uzme kilogram. Tjestenina od heljde je sama po sebi posebna, ljudi je jako podcjenjuju upravo zbog ukusa.
Ja je i ne pravim nego samo integralnim pșeničnim, i to pravo domaćim kamenom mljeveno zrno, obavezno malo heljde i kockicu domaćeg maslaca pored kupovnog... Eee to je ukus poseban...
Ovo je izmaklo svakoj kontroli.
Ni na sta vise ne mislim nego samo da ovaj horor prestane i da sve bude u redu. Da ovaj vraziji virus nestane i da se ne plasimo jedni drugih i za svoje i tudje zivote. Idite samo gdje morate..nista vise nije vazno, nego samo da ostanete daleko od svijeta i zastitite tako i sebe i druge. Pogotovo oni koji ne rade. Imate izbor znaci ostati zivi, time sto izaberete ostanak u svom domu ili riskirati ne samo svoj zivot nego i stotine drugih zivota izlaskom na ulicu.
Ja je i ne pravim nego samo integralnim pșeničnim, i to pravo domaćim kamenom mljeveno zrno, obavezno malo heljde i kockicu domaćeg maslaca pored kupovnog... Eee to je ukus poseban...
Hvala nebesima, ima se kupiti to domaće, volim njegovu oštrinu i miris, ko ima vješte ruke može napraviti čudo od jela. Treba se sada zdravije hraniti, pod uslovom da izbacim eurokrem.