Blago tebi...Mutevelija wrote: 21 Mar 2020, 22:19 Nije ba problem, hoce samo da vakcine prodaju, da stopiraju migrante a dobrodoslo i BiH radnici ostaju
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
Re: Korona virus
Habibti, ya nour el - ain... 
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2712 times
- Been thanked: 8454 times
- Status: Offline
Nisi ti pesimista vec realna i gledas malo dalje a ne od danas do sutra. I ne glumis budalu nego pises ono sto mislis.. Tesko jest, u govnima smo svi i valja nam se cupat iz tih govana.gospođa Brams wrote: 21 Mar 2020, 22:28 Svaka cast vama koji ste stalozeni i mirni, meni je tesko biti. Svi moji bliznji su na neki nacin u rizicnoj skupini, a svi smo bili izlozeni, i neki jos moraju raditi medu ljudima. Svima nam visi otkaz ili smanjenje place nad glavom. Vrlo neizvjesna situacija i drago mi je ako se netko u takvim okolnostima moze drzati bez da bude pesimistican i bez da imalo panicari, ja ne mogu.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1644 times
- Been thanked: 3081 times
Iza ovog ima nesto planski smisljeno, ali svejedno virus jdere, koji god razlog biostorm wrote: 21 Mar 2020, 22:31Blago tebi...Mutevelija wrote: 21 Mar 2020, 22:19 Nije ba problem, hoce samo da vakcine prodaju, da stopiraju migrante a dobrodoslo i BiH radnici ostaju
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Dje bona nije? Znas li nekog ko je zarazen, nekog ko je u bolnici, nekog ko je mrtav?Čupava wrote: 21 Mar 2020, 22:30Ne shvatljivo mi je ovo da poredite sa 92. god. Stvarno ne upordljivo je.HAVANA wrote: 21 Mar 2020, 22:25
Zivot se to zove. Glat nece proc garant. Sazrijes, naucis, odbolujes. Sto te ne ubije ojaca te. A da izvines ovo je pichkin dim za 92g...Ili 41g...Ili...Pridrzavaj se, cuvaj sebe i svoje. Posla i para ce biti ko ih trazi. Bitno je da nas i nasih bude. Jebo pare.
Danas ti je neprijatelj svako. Ne vidiš ko je zaražen. Neprijatelja 92 si mogao vidjeti, skloniti se od njega, dok od virusa ne.
Nije se imao šta jesti, nije bilo vode, struje, vode, ali ipak.. ne može se porediti..u ratu za mjesec dana nije bivalo ovoliko mrtvih.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma

Ispravka krivog navoda. 92-95 je bila agresija + nekoliko genocida. Neuporedivo je bilo teže i gore tada. Samom ovom usporedbom se potcjenjuje sav zlocin tadasnji. NemojteČupava wrote: 21 Mar 2020, 22:30Ne shvatljivo mi je ovo da poredite sa 92. god. Stvarno ne upordljivo je.HAVANA wrote: 21 Mar 2020, 22:25
Zivot se to zove. Glat nece proc garant. Sazrijes, naucis, odbolujes. Sto te ne ubije ojaca te. A da izvines ovo je pichkin dim za 92g...Ili 41g...Ili...Pridrzavaj se, cuvaj sebe i svoje. Posla i para ce biti ko ih trazi. Bitno je da nas i nasih bude. Jebo pare.
Danas ti je neprijatelj svako. Ne vidiš ko je zaražen. Neprijatelja 92 si mogao vidjeti, skloniti se od njega, dok od virusa ne.
Nije se imao šta jesti, nije bilo vode, struje, vode, ali ipak.. ne može se porediti..u ratu za mjesec dana nije bivalo ovoliko mrtvih.
"Olako shvacanje" i dovodi do katastrofa. A ovo je vec ogromna katastrofa i prijetnja cijelom covjecanstvu.Duminjo wrote: 21 Mar 2020, 22:31Nisi ti pesimista vec realna i gledas malo dalje a ne od danas do sutra. I ne glumis budalu nego pises ono sto mislis.. Tesko jest, u govnima smo svi i valja nam se cupat iz tih govana.gospođa Brams wrote: 21 Mar 2020, 22:28 Svaka cast vama koji ste stalozeni i mirni, meni je tesko biti. Svi moji bliznji su na neki nacin u rizicnoj skupini, a svi smo bili izlozeni, i neki jos moraju raditi medu ljudima. Svima nam visi otkaz ili smanjenje place nad glavom. Vrlo neizvjesna situacija i drago mi je ako se netko u takvim okolnostima moze drzati bez da bude pesimistican i bez da imalo panicari, ja ne mogu.
Svaki pojedinac treba najozbiljnije i najodgovornije da shvati stanje u kojem se svi nalazimo jer ovo je problem svih nas i svatko moze da utjece na situaciju krenuvsi prvo od sebe.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Pa sta mogu promijeniti,.mene eventualno strah scenarija pedesetih proslog vijeka.
Ekonomski se brinem kad su ljudi jeli travu.
Sta mijenja ako sam jabu kuci a ne mogubzaradjivati, novac ce s potrositi ibsta onda.
Ekonomski se brinem kad su ljudi jeli travu.
Sta mijenja ako sam jabu kuci a ne mogubzaradjivati, novac ce s potrositi ibsta onda.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Predvidjam da ce doci do masovnog protesta a i zaraze jos vece ako ovako nastavi se za dva mjeseca
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Duminjo u pravu ste i ti i Cupava.Duminjo wrote: 21 Mar 2020, 22:35Ispravka krivog navoda. 92-95 je bila agresija + nekoliko genocida. Neuporedivo je bilo teže i gore tada. Samom ovom usporedbom se potcjenjuje sav zlocin tadasnji. NemojteČupava wrote: 21 Mar 2020, 22:30
Ne shvatljivo mi je ovo da poredite sa 92. god. Stvarno ne upordljivo je.
Ne zna se sta je gore.
I nije tema 92-95 nego 2019. tj 2020.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
radis liPodrinjac wrote: 21 Mar 2020, 22:44 Sreca moja. Da mi nije XNXX-a ja bih odlijepio koliko čitam vijesti.
🐽
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Halali, a ja ne volim kad mi se počne porediti 92. sa ovim danas..i svako malo se spominje rat i poredi.. u smislu preživjeli smo rat hajd i ovo ćemo. Meni je to ne upordljivo..Duminjo wrote: 21 Mar 2020, 22:35Ispravka krivog navoda. 92-95 je bila agresija + nekoliko genocida. Neuporedivo je bilo teže i gore tada. Samom ovom usporedbom se potcjenjuje sav zlocin tadasnji. NemojteČupava wrote: 21 Mar 2020, 22:30
Ne shvatljivo mi je ovo da poredite sa 92. god. Stvarno ne upordljivo je.
Čuh večeras ali nisam sigurna da sam dobro čula da je u Nišu zaraženo 7dr....
.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ja mogo jos par mjeseci bit na interentu 
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23258 times
- Status: Online
Mama 83 godine angina pektoris, srce. Tata 84g dobar al star, malo secer... Sestra od 92g na lijekovima. Punica 80g nema sta joj nije. Zena 52 izvadjena stitna zlijezda prije 23g.Ja operiso nogu, vrat, vadili gelere, metke iz ruke, noge, pored kicme. Izlijecio 2010 hepatitis c interferonom i ribivarinom. 2 djece. Svi ovi gore pobrojani fakticki na mojoj grbaci. Prezivili rat, bolesti, noso ruke i noge od drugova s 22 godine. Svaki qrac sam popusio, ni jedan me masio nije. Nece ni ovaj. Ko mu jebe mater. Panicit sigurno necu a pesimista nikad. Ako skiknem nasmijan cu skiknut i boreci se za nesta. Sjedit, kukat i sjebavat se sigurno necu. Pogotovo poslije 7 dana nake satro izolacije. Daj ba ne dramite. Pridrzavaj se, cuvaj, pazi... Bice sta bude. Ucini koliko mozes da bude bolje i to je to.Evo gledam film, nerezo meze, otvorio pivu, serem po forumu... Ja drame u pm. Mislim jeste problem i treba brinuti i rjesavati ga al nemojte pretjerivati. Sve dodje i prodje. Ko prezivi pricace.gospođa Brams wrote: 21 Mar 2020, 22:28 Svaka cast vama koji ste stalozeni i mirni, meni je tesko biti. Svi moji bliznji su na neki nacin u rizicnoj skupini, a svi smo bili izlozeni, i neki jos moraju raditi medu ljudima. Svima nam visi otkaz ili smanjenje place nad glavom. Vrlo neizvjesna situacija i drago mi je ako se netko u takvim okolnostima moze drzati bez da bude pesimistican i bez da imalo panicari, ja ne mogu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Mutevelija
- Selonačelnik

PA 92 -95 je bila smrtna za Bosnu i Hercegovinu a ova je kobna za svijet, Bosna je najmanje osjetila, doduse problem je sad sto nemas gdje otici .Čupava wrote: 21 Mar 2020, 22:45Halali, a ja ne volim kad mi se počne porediti 92. sa ovim danas..i svako malo se spominje rat i poredi.. u smislu preživjeli smo rat hajd i ovo ćemo. Meni je to ne upordljivo..Duminjo wrote: 21 Mar 2020, 22:35
Ispravka krivog navoda. 92-95 je bila agresija + nekoliko genocida. Neuporedivo je bilo teže i gore tada. Samom ovom usporedbom se potcjenjuje sav zlocin tadasnji. Nemojte
Čuh večeras ali nisam sigurna da sam dobro čula da je u Nišu zaraženo 7dr....![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ja mislim da građevinci rade.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Duminjo
- Urednik foruma

Bogami se zna.. U bosni je samo DJECE ubijeno vise nego sada svega skupa od ovog Virusa. Plus odrasli, plus silovanja, plus logori.. Nije tema, zao Mi je za off al ovo se ne smije porediti..Merlin246 wrote: 21 Mar 2020, 22:41Duminjo u pravu ste i ti i Cupava.Duminjo wrote: 21 Mar 2020, 22:35
Ispravka krivog navoda. 92-95 je bila agresija + nekoliko genocida. Neuporedivo je bilo teže i gore tada. Samom ovom usporedbom se potcjenjuje sav zlocin tadasnji. Nemojte
Ne zna se sta je gore.
I nije tema 92-95 nego 2019.
Jedino sto se moze porediti je da smo sada svi u istim govnima a onda su bili samo bosanci dok su se Kurve smijale.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Prvi put u istoriji, da svi pasosi isto vrijede. Ni sa jednim ne možeš nigdje.Mutevelija wrote: 21 Mar 2020, 22:46PA 92 -95 je bila smrtna za Bosnu i Hercegovinu a ova je kobna za svijet, Bosna je najmanje osjetila, doduse problem je sad sto nemas gdje otici .Čupava wrote: 21 Mar 2020, 22:45
Halali, a ja ne volim kad mi se počne porediti 92. sa ovim danas..i svako malo se spominje rat i poredi.. u smislu preživjeli smo rat hajd i ovo ćemo. Meni je to ne upordljivo..
Čuh večeras ali nisam sigurna da sam dobro čula da je u Nišu zaraženo 7dr....![]()
.