Rodjeni, najjaci smo,
Izrafalacemo i koronu, mamujojjebem
Moderator: Krokodil Behko

Ne moras to ponavljati. Jasno je da nije cjepivo, nego lijek.dadojović wrote: 22 Mar 2020, 17:58Dakle, opet ponavljam...ne radi se o cjepivu protiv virusa. Riječ je o lijeku. Lijeku koji će, nadaju se, znatno ublažiti posljedice corone i tako značajno pomoći do pronalaska cjepiva.MunDZi wrote: 22 Mar 2020, 17:53
Koliko ja znam upala pluca moze biti bakterijska i virusna.
Antibiotikom se valjda moze lijeciti bakterijska upala pluca.
Korona je virus.
Nisam dr, moguce je da lupam gluposti.
Nek me ispravi neko ako sam se isprovaljivala.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Scotland’s First Minister Nicola Sturgeon has said at a press conference that “Life shouldn’t feel normal right now, so if your life still feels entirely normal, ask yourself if you are doing the right things".

Dobar je arzo,bagra wrote: 22 Mar 2020, 18:05ma nema, vjernik pravi, izbija ti iz svake pore.
e moj mutevelija dobri, ne bi ti ja dao ni ovce
mi da cuvas.
sve kao stalozen, miran, s osmjehom na licu
strpljivo ti objasnjava, jer eto On ZNA. nesto...![]()
dok ga ne barnes, onda svoje pravo lice izmoli.
ustvari klasika primjerak bosanski insta vjernik.
taj mrzi sve sto, nazalost eto, odzaraseno nije.
afferim.![]()

Vjerujem da to nisu počeli od dosade davati oboljelima. Vjerojatno su vodili računa o tome. Vjerojatno, kao vrhunski stručnjaci, znaju i za te činjenice, koje zna svaki prosječni automehaničar. Ne znam puno o ovom drugom lijeku, protiv malarije, koji ide u kombinaciji sa Sumamedom. I njegov učinak je važan.MunDZi wrote: 22 Mar 2020, 18:18Ne moras to ponavljati. Jasno je da nije cjepivo, nego lijek.dadojović wrote: 22 Mar 2020, 17:58
Dakle, opet ponavljam...ne radi se o cjepivu protiv virusa. Riječ je o lijeku. Lijeku koji će, nadaju se, znatno ublažiti posljedice corone i tako značajno pomoći do pronalaska cjepiva.
Ono sto mene interesuje - kako antibiotic moze biti lijek protiv virusa zvanog korona, uzimajuci u obzir da antibiotik nije lijek protiv virusa nego bakterije.
Ako je neko dobio bakterijsku infekciju pluca, jasno je da ce mu antibiotik pomoci. Ali onda to nije virusna upala pluca koju je izazvala korona.
To sto vi pisete ima logiku samo ako je pacijent dobio dvije paralelne upale pluca, jedna izazvana bakterijom i druga izazbana koronom.
A sto obojicu?