Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Zabrino se brat istanji se koza
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

A vidila si da za kurvaluk i milicija kroz prste progleda
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 350 times
Sta je bnb to tebi snaga dosla, pa bi sve redom jeb'o. Da nije labudji pjev?Fuddo wrote: 22 Mar 2020, 23:01Ma jabem im mame svima redom.
I makaronu, i trunpu, i bakiru i onom sadatu al asadu.
Dabogda mi sutra disali, a oni svi koronu fasovali i utisili se.
I onom homeiniju i natanjahnuTu isto.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Sjedi kući i šuti.. nema vozanja džaba...Dorian wrote: 22 Mar 2020, 23:04Ne mora biti u pitanju odlazak u bolnicu.Čupava wrote: 22 Mar 2020, 22:48
Zar ambulantna vozila ne bi trebala voziti do bolnice? ( Ako o bolesnicima riječ?)
Da, dva taksija jesu rješenje, uz sve restrikcije još rade i na osiromašenju građana time što će morati plaćati dva taksija umjesto jednog.
Nisu sve vožnje od 5, neke su i od 15 KM. Pa u odlasku i povratku eto 60 KM.
Ah, izduraćemo i ovo.
.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24181 times
- Status: Online
Ojeblo majku seljacku u pizdu, sta ono vaga.Dorian wrote: 22 Mar 2020, 23:03https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /200322146Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić oštro je reagirao na naredbu Kriznog štaba Livanjskog kantona odnosno preciznije premijera u LK Ivana Jozića u kojoj se navodi kako se zabranjuje ulazak državljana Bosne i Hercegovine na područje ovog kantona
"Dok se mi borimo sa koronavirusom, neki maštaju o paradržavnim projektima", poručio je Radončić u oštro intoniranoj poruci na svom Intagram profilu.
"Ne samo da ovaj zahtjev neću staviti kao tačku dnevnog reda Koordinacijskog tijela BiH za zaštitu i spašavanje, već ću, kao ministar sigurnosti BiH, u roku od sutra podnijeti krivičnu prijavu protiv Ivana Jozića, koji je potpisao oba akta.Tužioci i nadležni sud moraju naučiti pojedince čija je nadležnost državna granica i da Ustav BiH garantira pravo svakom građaninu da se slobodno može kretati svakom stopom njegove države. Ovo nije ni 1992. godina, ni ratni period, ovo su pandemija i separatizam, koji će biti pobijeđeni", poručio je Radončić.
Počelo je, počelo![]()
Nabit nogom, ne znam sto se uopste zajebajete sa njima.
Dozvolite da se obratimo
Ja danas jednoj osobi starijoj od 70 godina prvo morao otići da vidim zašto ne radi svjetlo u kupatilu, pa se vratiti kući da pronađem potreban dio (sreća da sam imao jer gdje bih ga kupio), pa opet se vratiti da popravim uređaj za rasvjetu. Pet kilometara od mene do nje, to je znači 20 kilometara uupno da odem do nje, vratim se kući po dio, opet odem do nje da uradim šta treba i opet se vratim kući. Do 18 sati.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:05 Oj peglativnog naroda. Nikad zadovoljni. Dje ces koji k.... sad taksijem
Fakat ti pričaš samo zato što voliš da čuješ zvuk svog glasa...
Last edited by Dorian on 22 Mar 2020, 23:11, edited 1 time in total.
- insomnia
- Rđav kurac

I kako ove mjere uticu na tebe?Dorian wrote: 22 Mar 2020, 23:10Ja danas jednoj 77-godišnjoj osobi prvo morao otići da vidim zašto ne radi svjetlo u kupatilu, pa se vratiti kući da pronađem potreban dio (sreća da sam imao jer gdje bih ga kupio), pa opet se vratiti da popravim uređaj za rasvjetu. Pet kilometara od mene do nje, to je znači 20 kilometara uupno da odem do nje, vratim se kući po dio, opet odem do nje da uradim šta treba i opet se vratim kući. Do 18 sati.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:05 Oj peglativnog naroda. Nikad zadovoljni. Dje ces koji k.... sad taksijem
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Oprošteno jer se radi osamo 10 min nakon policijskog sata. Ko zna sutra ako se bude vraćao od žene, i bude kasnio..kakve mjere će policija preuzeti...
.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Rodjo, smustaficu i tebe.Mirelam wrote: 22 Mar 2020, 23:09Sta je bnb to tebi snaga dosla, pa bi sve redom jeb'o. Da nije labudji pjev?Fuddo wrote: 22 Mar 2020, 23:01
Ma jabem im mame svima redom.
I makaronu, i trunpu, i bakiru i onom sadatu al asadu.
Dabogda mi sutra disali, a oni svi koronu fasovali i utisili se.
I onom homeiniju i natanjahnuTu isto.![]()
Forza italia.
Dozvolite da se obratimo
Samo ti nastavi provocirati.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:10I kako ove mjere uticu na tebe?Dorian wrote: 22 Mar 2020, 23:10
Ja danas jednoj 77-godišnjoj osobi prvo morao otići da vidim zašto ne radi svjetlo u kupatilu, pa se vratiti kući da pronađem potreban dio (sreća da sam imao jer gdje bih ga kupio), pa opet se vratiti da popravim uređaj za rasvjetu. Pet kilometara od mene do nje, to je znači 20 kilometara uupno da odem do nje, vratim se kući po dio, opet odem do nje da uradim šta treba i opet se vratim kući. Do 18 sati.
Usput, ima DIGO kvasca ako koga interesuje, danas ga je bilo u Penny na Alipašinom.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 350 times
- insomnia
- Rđav kurac

Sta je provokacija pahuljice? Kakve ovo sve veze ima sa pricom o jednoj osobi u taksiju?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

To se ne može desiti.Čupava wrote: 22 Mar 2020, 23:11
Oprošteno jer se radi osamo 10 min nakon policijskog sata. Ko zna sutra ako se bude vraćao od žene, i bude kasnio..kakve mjere će policija preuzeti...![]()
Ženi se kasniti smije, ljubavnici ne.
A ako se i kasni, policija ne da će progledati kroz prste nego će odvesti osobu na adresu. Pa nije žena u pitanju, u pitanju je ljubav. Ili strast. To su opravdani razlozi.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Evo Hrvati zabranili putovati Hrvatima iz jednog hrvatskog grada u drugi hrvatski grad.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:04 Jedna se stvar ne mjenja. Sutra da vanzemaljci udare eto Mitra i Bobana da te kolju
Kako to tvoja logika objašnjava?
Po tvojoj logici Hrvati žele klati Hrvate.
Cijeli dan trolaš svaki pokazatelj empatije prema žrtvama corone i zagrebačkog potresa. Sada pričaš o klanju...
De malo...
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Ne znam, od sada ne vidim šta pišeš.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:16 Sta je provokacija pahuljice? Kakve ovo sve veze ima sa pricom o jednoj osobi u taksiju?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Daj bolan ne seri i ne pokusavaj braniti budale.dadojović wrote: 22 Mar 2020, 23:19Evo Hrvati zabranili putovati Hrvatima iz jednog hrvatskog grada u drugi hrvatski grad.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:04 Jedna se stvar ne mjenja. Sutra da vanzemaljci udare eto Mitra i Bobana da te kolju
Cijeli dan trolaš svaki pokazatelj empatije prema žrtvama corone i zagrebačkog potresa. Sada pričaš o klanju...
De malo...
Nema to vise veze sa nacijom, ono su zesci ludaci.
Cuj zabrana ulaska drzavljanima bih u livanjski kanton...aide bjezi jebo im kanton mater u picku i korona im je jebla.
Sav se svijet na glavu nasadio a ono gusla pizdi matere svoje o budalastinama.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Livno nije hrvatski grad.dadojović wrote: 22 Mar 2020, 23:19Evo Hrvati zabranili putovati Hrvatima iz jednog hrvatskog grada u drugi hrvatski grad.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:04 Jedna se stvar ne mjenja. Sutra da vanzemaljci udare eto Mitra i Bobana da te kolju
De malo...
The Dark Side Of The Forum...
- insomnia
- Rđav kurac

Bgm ovi ne vele nista za Hrvate. Samo za drzavlans BiHdadojović wrote: 22 Mar 2020, 23:19Evo Hrvati zabranili putovati Hrvatima iz jednog hrvatskog grada u drugi hrvatski grad.insomnia wrote: 22 Mar 2020, 23:04 Jedna se stvar ne mjenja. Sutra da vanzemaljci udare eto Mitra i Bobana da te kolju
De malo...
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times