Samo sam cekala kad ce krenut politike
Evo sto su politicari glupi,prvo ovaj iz herceg bosanske zupanije jer je glupo slozio tekst zabrane a onda i ovi iz federacije koji odmah vide treci entitet
Ali koji je klinac vama?
Prvo i ja sam drzavljanin bih ali isto tako ne mogu bez opravdanog razloga ici na podrucje hb zupanije
Ogranicili su kretanje...to vam se zove karantena
Dado je lipo pokusao objasniti na primjeru hrvatske koja je zabranila napustanje mjesta prebivalista i sve medugradske migracije
Evo i tekst (ponovno)
Zabranjuje se ulazak državljana Bosne i Hercegovine na područje Hercegbosanske županije. Zabrana se ne odnosi na: – vozila za dostavu hrane, robe, materijala kao i tranzit tih vozila kroz Hercegbosansku županiju, uz kontrolu ulaska i izlaska, kao i na pripadnike Oružanih snaga BiH, zdravstvene djelatnike, policijske službenike, te druge pripadnike tijela svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini u službene svrhe. Zadužuje se Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije da uspostavi punktove na svim ulazima u Hercegbosansku županiju. Zapovijed stupa na snagu danom donošenja, a primjenjivat će se od utorka, 24.03.2020. godine u 6,00 sati.
Znaci pustaju i vojsku i tjela svih razina vlasti sa ciljem separatizma?
Last edited by
vila on 22 Mar 2020, 23:40, edited 1 time in total.