Mladi bracni par koji je bio na Karibima, vratio se preko Francuske i Srbije. U karanteni su od 18.3. a jutros potvrdjeno da su zarazeni. I jod jedna osoba koja je bila s njima, pretpostavljam onaj koji ih je pokupio u Beogradu na aerodromu
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
 - Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
 - Has thanked: 14495 times
 - Been thanked: 10020 times
 - Status: Offline

Re: Korona virus
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Hoce li se dozvoliti HBZ onda da zatvori svoje zupanijske granice? Trebala bi svaka zupanija uraditi isto zbog ove situacije, ne samo HBŽ.. 

Ne znam zasto FBIH nije u interesu da zastiti narod. I zasto zdravstveno stanje nije prece i vaznije od jednog Ustava. Zar ovo nije specificna situacija? 
Sta moze gore od ove kuge da bude

Cuj jos krivicna prijava premijeru Ivanu Jozicu

Sta moze gore od ove kuge da bude
Cuj jos krivicna prijava premijeru Ivanu Jozicu
- insomnia
 - Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
 - Been thanked: 10011 times

Sta moze biti vaznije od ustava?

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
						Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Čupava
 - Forum [Bot]
 - Been thanked: 10 times

Šef njemačkog Instituta za javno zdravstvo "Robert Koch" tvrdi da stopa zaraze koronavirusom u toj zemlji pokazuje trend opadanja, ističući to kao uspjeh mjera koje je uvela Njemačka.
.
						- shark-attack
 - Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
 - Been thanked: 403 times

Ekonomski kolaps, sve se zatvara, masovno otkazi. Zadnjih par dana samo iz sektora ugostiteljstva otpushteno preko100 000 zaposlenih redovi za socijalnu pomoc ogromni
Vlada odobrila 100 milijardi $ pomoci. Kako li ce siromashnije drzave podnijeti ekonomski?

Vlada odobrila 100 milijardi $ pomoci. Kako li ce siromashnije drzave podnijeti ekonomski?
KIAORA
						- Salko
 - Forum [Bot]
 - Mood:

- Vrag
 - Forum [Bot]
 - Has thanked: 57 times
 - Been thanked: 247 times

kod nas razmatraju smanjenje plata budzetskim radnicima za 10%(vec se bune)shark-attack wrote: 23 Mar 2020, 12:28 Ekonomski kolaps, sve se zatvara, masovno otkazi. Zadnjih par dana samo iz sektora ugostiteljstva otpushteno preko100 000 zaposlenih redovi za socijalnu pomoc ogromni
smanjili su placanje porez na dohodak sa 70 KM na 35 KM
banke su odgodile naplatu rate za kredit za 2 mjeseca
kirije na prostorima koje su u vlasnistvu grada Sarajeva su smanjili za 50%(ne znam da li su drugi gradovi ovo uradili)
eto, to su kobajagi neke mjere
- carobnjak N
 - Forum [Bot]
 - Has thanked: 801 times
 - Been thanked: 927 times

ne damo ti da se odcijepiš, džabe ti jeMerlin246 wrote: 23 Mar 2020, 12:22 Ne znam zasto FBIH nije u interesu da zastiti narod. I zasto zdravstveno stanje nije prece i vaznije od jednog Ustava. Zar ovo nije specificna situacija?
Sta moze gore od ove kuge da bude![]()
Cuj jos krivicna prijava premijeru Ivanu Jozicu![]()
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
						- Laser
 - Forum [Bot]
 - Mood:
 - Has thanked: 1221 times
 - Been thanked: 3873 times

Kako je strina?Merlin246 wrote: 23 Mar 2020, 12:22 Ne znam zasto FBIH nije u interesu da zastiti narod. I zasto zdravstveno stanje nije prece i vaznije od jednog Ustava. Zar ovo nije specificna situacija?
Sta moze gore od ove kuge da bude![]()
Cuj jos krivicna prijava premijeru Ivanu Jozicu![]()
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
						- Laser
 - Forum [Bot]
 - Mood:

Samo je bilo pitanje trenutka.Salko_dvominutaš wrote: 23 Mar 2020, 12:35I tamo se pobišeChloe wrote: 23 Mar 2020, 11:43
![]()
Neću da, treba mi ...mada su dečki u kratkom roku digli pomoćnu stranicu nakon svađe u Kriznom štabu ...
![]()
![]()
![]()
						- shark-attack
 - Inventar foruma

po prvom dopisu koji sam danas (preliminarno) dobio,Vlada obecala 50 000 -70 000$ $ oslobodjen placanja komunalija na 3 mejseca (gradzevina nije kreditno opterecena) i za isplatu 17 uposlenih (ljekari specijalisti+ medicinsko osoblje ,radnice na recepciji + ostalo pomocno osoblje). Ovo je druga sedmica kako sam zatvorio (to je na racun kompanije).Vrag wrote: 23 Mar 2020, 12:37kod nas razmatraju smanjenje plata budzetskim radnicima za 10%(vec se bune)shark-attack wrote: 23 Mar 2020, 12:28 Ekonomski kolaps, sve se zatvara, masovno otkazi. Zadnjih par dana samo iz sektora ugostiteljstva otpushteno preko100 000 zaposlenih redovi za socijalnu pomoc ogromni
kirije na prostorima koje su u vlasnistvu grada Sarajeva su smanjili za 50%(ne znam da li su drugi gradovi ovo uradili)
To je trenutno tako, kako ce se odvijati i kako ce ovaj stimulans funkcionisati...josh ne znam detalje.
KIAORA
						- Vrag
 - Forum [Bot]
 - Has thanked: 57 times
 - Been thanked: 247 times

ne pisi kako vam drzava pomaze, padam u depresijushark-attack wrote: 23 Mar 2020, 13:25po prvom dopisu koji sam danas (preliminarno) dobio,Vlada obecala 50 000 -70 000$ $ oslobodjen placanja komunalija na 3 mejseca (gradzevina nije kreditno opterecena) i za isplatu 17 uposlenih (ljekari specijalisti+ medicinsko osoblje ,radnice na recepciji + ostalo pomocno osoblje). Ovo je druga sedmica kako sam zatvorio (to je na racun kompanije).Vrag wrote: 23 Mar 2020, 12:37
kod nas razmatraju smanjenje plata budzetskim radnicima za 10%(vec se bune)
To je trenutno tako, kako ce se odvijati i kako ce ovaj stimulans funkcionisati...josh ne znam detalje.
- Chloe
 - Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
 - Been thanked: 3484 times

Sukob generacija ...Salko_dvominutaš wrote: 23 Mar 2020, 12:35I tamo se pobišeChloe wrote: 23 Mar 2020, 11:43
![]()
Neću da, treba mi ...mada su dečki u kratkom roku digli pomoćnu stranicu nakon svađe u Kriznom štabu ...
![]()
![]()
![]()
- shark-attack
 - Inventar foruma

samotipadajuvakatsiVrag wrote: 23 Mar 2020, 13:33ne pisi kako vam drzava pomaze, padam u depresijushark-attack wrote: 23 Mar 2020, 13:25
po prvom dopisu koji sam danas (preliminarno) dobio,Vlada obecala 50 000 -70 000$ $ oslobodjen placanja komunalija na 3 mejseca (gradzevina nije kreditno opterecena) i za isplatu 17 uposlenih (ljekari specijalisti+ medicinsko osoblje ,radnice na recepciji + ostalo pomocno osoblje). Ovo je druga sedmica kako sam zatvorio (to je na racun kompanije).
To je trenutno tako, kako ce se odvijati i kako ce ovaj stimulans funkcionisati...josh ne znam detalje.![]()
sjedidasemaoispricamo(prvipostnaracunkuce/forumanisitimenibilokozaostalosedogovorimo)
KIAORA
						- Fuddo
 - Maliciozni seronja

- Has thanked: 14023 times
 - Been thanked: 23264 times

Ma mi necemo u recesiju, odosmo u depresiju.
Nezaposlenost skace na 30%, bankrot za bankrotom.
Ovi hoce da upumpaju 2 triliona dolara u ekonomiju, citaj da namire berzu i korporacije, a narodu ce dat po pastetu i jednu masku.
A ja plana

Ovi hoce da upumpaju 2 triliona dolara u ekonomiju, citaj da namire berzu i korporacije, a narodu ce dat po pastetu i jednu masku.
A ja plana
Dozvolite da se obratimo
						- Laser
 - Forum [Bot]
 - Mood:

Pašteta i pivo.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 15:11 Ma mi necemo u recesiju, odosmo u depresiju.
A ja plana
Dosta vam.
						- Fuddo
 - Maliciozni seronja

- Has thanked: 14023 times
 - Been thanked: 23264 times

Rodjo daj sta das.Laser wrote: 23 Mar 2020, 15:13Pašteta i pivo.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 15:11 Ma mi necemo u recesiju, odosmo u depresiju.
A ja plana
Dosta vam.![]()
Kaze truNp sinoc, vako cemo dvije hefte, ako ovo ne upali sve se otvara pa ko osta osta.
Ko biva, bolje da neko umre od korone nego da svi pocrkamo od gladi...ne znam sta bi mu cojek reko.
Dozvolite da se obratimo
						- Mister No
 - The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8894 times
 - Been thanked: 5651 times

Ako je Argeta jos samo paradajza uz to i ko pravi bauštelac.Laser wrote: 23 Mar 2020, 15:13Pašteta i pivo.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 15:11 Ma mi necemo u recesiju, odosmo u depresiju.
A ja plana
Dosta vam.![]()
The Dark Side Of The Forum...