Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14064 times
- Been thanked: 23342 times
- Status: Online
Re: Korona virus
Imamo skoro zarazenih ko Italija, al samo, cuj samo, 400 mrtvih.
Il’ su ove nase dede zilavije od talijanskih, il im nesta zajebano daju, nema sta drugo bit.
Il’ su ove nase dede zilavije od talijanskih, il im nesta zajebano daju, nema sta drugo bit.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2838 times
- Been thanked: 23399 times
- Status: Offline
Sto me ovo na rat podsjeca... Dje nam je bakir, nidje ga, braca turci...? https://www.klix.ba/vijesti/bih/vojska- ... /200323143
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
samo sto vi imate duplo mrtvih od oporavljenihFuddo wrote: 23 Mar 2020, 15:27 Imamo skoro zarazenih ko Italija, al samo, cuj samo, 400 mrtvih.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa doce kad sve zavrsi i rece kako su mislili na nas u teskim trenucima.HAVANA wrote: 23 Mar 2020, 15:29 Sto me ovo na rat podsjeca... Dje nam je bakir, nidje ga, braca turci...? https://www.klix.ba/vijesti/bih/vojska- ... /200323143
Dozvolite da se obratimo
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Pa šta bi drugo?!
Ovo nazovimo prirodnom selekcijom ljudi, ko preživi ide dalje,
ko ne Bože moj, tamam i ja da umrem.
Danas korona, sutra nešto drugo ...
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A dobro je i reko. Sto kaze u mene patron ja imam odgovornost da nas sve zastitim od virusa al isto tako nas moram i nahraniti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2289 times
- Been thanked: 5539 times
Erdogan salje selamFuddo wrote: 23 Mar 2020, 15:33Pa doce kad sve zavrsi i rece kako su mislili na nas u teskim trenucima.HAVANA wrote: 23 Mar 2020, 15:29 Sto me ovo na rat podsjeca... Dje nam je bakir, nidje ga, braca turci...? https://www.klix.ba/vijesti/bih/vojska- ... /200323143
Fuck you a friendly note to start the day
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8942 times
- Been thanked: 5690 times
Maloprije muž i ja gledali ovaj video.
Smijali se.
Smijali se.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Neka, po redu, prvo recesija, onda depresija.Vrag wrote: 23 Mar 2020, 13:33ne pisi kako vam drzava pomaze, padam u depresijushark-attack wrote: 23 Mar 2020, 13:25
po prvom dopisu koji sam danas (preliminarno) dobio,Vlada obecala 50 000 -70 000$ $ oslobodjen placanja komunalija na 3 mejseca (gradzevina nije kreditno opterecena) i za isplatu 17 uposlenih (ljekari specijalisti+ medicinsko osoblje ,radnice na recepciji + ostalo pomocno osoblje). Ovo je druga sedmica kako sam zatvorio (to je na racun kompanije).
To je trenutno tako, kako ce se odvijati i kako ce ovaj stimulans funkcionisati...josh ne znam detalje.![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8942 times
- Been thanked: 5690 times
Šta ima veze što objave imena.Hurija wrote: 22 Mar 2020, 22:08Ostalo metode od Stanjina,u Crnoj Gori su jos gori objavljuju javno imena ljudi u izolaciji,jos će mali poceti i kamenovati ljude
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa nista. Daj onda I od ovih sto su HIV pozitivni, imaju kakve herpese, od onih sto idu psihijatrima i od ovih sto vanbracno abortiraju. Svih njih se treba paziti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Neka objave i njih. Šta?
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Danas čitam ovaj tekst pa sam samo neke dijelove kopirala inače je baš opširno.
Uprkos tome što je svet pre samo 17 godina prošao kroz epidemiju teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS), virusa srodnog koronavirusu, istraživanja tog virusa nakon utihnuća epidemije uglavnom su obustavljena, usled – neprofitabilnosti. Zbog toga danas ne postoje ni vakcina, niti veća znanja o njegovoj dijagnostici i tretmanu.
Džejson Švarc, docent na Jejlovoj školi javnog zdravlja, smatra da je spremnost za današnju pandemiju trebalo razvijati tokom prethodne decenije. „Da istraživanja za vakcinu protiv SARS-a nismo odložili u stranu, sada bismo imali mnogo čvršće osnove, primenljive na ovaj novi, ali blisko povezani virus.“
Takav razvoj, međutim, sprečila je nevidljiva ruka tržišta. Tržišna logika ne trpi decenije investiranja u razvoj vakcina, antivirusnih lekova i drugih vitalnih sredstava za borbu protiv oboljenja ukoliko za tim sredstvima ne postoji aktuelna i neposredna potražnja koja može da donese siguran i relativno brz profit. Za lekom ili vakcinom za određenu zaraznu bolest ne postoji potražnja kada se završi epidemija… sve dok ne počne nova, za koju smo onda nespremni, čak i kada je u pitanju virus srodan onom koji je ne tako davno harao.
Uprkos tome što je svet pre samo 17 godina prošao kroz epidemiju teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS), virusa srodnog koronavirusu, istraživanja tog virusa nakon utihnuća epidemije uglavnom su obustavljena, usled – neprofitabilnosti. Zbog toga danas ne postoje ni vakcina, niti veća znanja o njegovoj dijagnostici i tretmanu.
Džejson Švarc, docent na Jejlovoj školi javnog zdravlja, smatra da je spremnost za današnju pandemiju trebalo razvijati tokom prethodne decenije. „Da istraživanja za vakcinu protiv SARS-a nismo odložili u stranu, sada bismo imali mnogo čvršće osnove, primenljive na ovaj novi, ali blisko povezani virus.“
Takav razvoj, međutim, sprečila je nevidljiva ruka tržišta. Tržišna logika ne trpi decenije investiranja u razvoj vakcina, antivirusnih lekova i drugih vitalnih sredstava za borbu protiv oboljenja ukoliko za tim sredstvima ne postoji aktuelna i neposredna potražnja koja može da donese siguran i relativno brz profit. Za lekom ili vakcinom za određenu zaraznu bolest ne postoji potražnja kada se završi epidemija… sve dok ne počne nova, za koju smo onda nespremni, čak i kada je u pitanju virus srodan onom koji je ne tako davno harao.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ja gledam vijesti, i onda reklame, svaka druga o nekim turistickim destinacijama...
Ne znam sto to bezveze reklamiraju, kad nemres ko cojek do prodavnice a kamo li na more.
Ne znam sto to bezveze reklamiraju, kad nemres ko cojek do prodavnice a kamo li na more.
Dozvolite da se obratimo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times