Beni_dvosekundas wrote: 23 Mar 2020, 17:34e jbajiga sad, taj narod je onda stvarno glup ako je ovo istina
Trebalo bi da jeste istina. Kako ne bi bili glupi, kad ih drže pod tim režimom, već 40 godina?
Šta oni znaju o alkoholu?
Moderator: Krokodil Behko
Beni_dvosekundas wrote: 23 Mar 2020, 17:34e jbajiga sad, taj narod je onda stvarno glup ako je ovo istina
Pa kolko su cugali da ih priIkida?Krokodil Behko wrote: 23 Mar 2020, 17:32Masovno trovanje alkoholom i to u državi u kojoj su njegova prodaja i konzumacija strogo zabranjeni
U Iranu je preminulo 219 osoba usljed masovnog trovanja alkoholom, nakon glasina da je on lijek od virusa korona, javljaju iranski mediji, pozivajući se na neimenovane izvore
Da lijeci koronuKrokodil Behko wrote: 23 Mar 2020, 17:36Beni_dvosekundas wrote: 23 Mar 2020, 17:34
e jbajiga sad, taj narod je onda stvarno glup ako je ovo istina
Trebalo bi da jeste istina. Kako ne bi bili glupi, kad ih drže pod tim režimom, već 40 godina?
Šta oni znaju o alkoholu?
Kod vas se normalno hoda I radi.Pasaga wrote: 23 Mar 2020, 17:37 ljudovi...
kakve boni maske...
jos ni pojma od toga na ulicama ... niti ih iko trazi ...
![]()
Kako je saopštio Medicinski fakultet u Tabrizu, provincija Istočni Azerbejdžan, u tom regionu se otrovalo 230 osoba, od kojih je 20 preminulo. Vlasti provincije Alborz su javile da je kod njih preminulo 20 osoba, a u provinciji Huzestan 63. Tragičan ishod je imalo i 66 osoba u provinciji Fars, prenosi Sputnjik.
Kako je saopštio tužilac grada Keredž u Alborzu, do ove tragedije je došlo zbog širenja informacija na društvenim mrežama da je alkohol lijek protiv virusa korona.
Posljednjih dana u Iranu, između ostalog u provinciji Fars, oduzeto je 50.000 litara alkohola, dok su proizvođači uhapšeni. Podsjećamo, u Iranu je više od 21,600 ljudi zaraženo virusom korona, od čega je 1.685 preminulo.
Sto je najgore uopste te ne stiti, jedino stiti druge oko tebe ako si zarazen da im ne upuses virus.Pasaga wrote: 23 Mar 2020, 17:37 ljudovi...
kakve boni maske...
jos ni pojma od toga na ulicama ... niti ih iko trazi ...
![]()
Kad ozdrave ne gine im po.50 udaraca bičom.Krokodil Behko wrote: 23 Mar 2020, 17:41
Nemaju iskustvo, a ni kvalitetan alkohol - pretpostavljam. Evo ostatak teksta.
Kako je saopštio Medicinski fakultet u Tabrizu, provincija Istočni Azerbejdžan, u tom regionu se otrovalo 230 osoba, od kojih je 20 preminulo. Vlasti provincije Alborz su javile da je kod njih preminulo 20 osoba, a u provinciji Huzestan 63. Tragičan ishod je imalo i 66 osoba u provinciji Fars, prenosi Sputnjik.
Kako je saopštio tužilac grada Keredž u Alborzu, do ove tragedije je došlo zbog širenja informacija na društvenim mrežama da je alkohol lijek protiv virusa korona.
Posljednjih dana u Iranu, između ostalog u provinciji Fars, oduzeto je 50.000 litara alkohola, dok su proizvođači uhapšeni. Podsjećamo, u Iranu je više od 21,600 ljudi zaraženo virusom korona, od čega je 1.685 preminulo.
Ti bi sve sikirom.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 17:46 Ja ako jos jednom saslusam onog andersona coopera, zboscu se sikirom.
Ne mogu ja ovo vise slusat.
Nema logike, al tako kazu.MunDZi wrote: 23 Mar 2020, 17:46 Nek mi neko objasni izjavu da maska ne stiti onog ko je nosi nego ostale oko njega.
Zaista ne kontam. Kako i zasto?
Pa ne smije se ulaziti u mnoge gradove. Naravno da će svaka država/ grad/ kanton/ županija zabraniti ulazak SVOJIM građanima. Pa ne donosi se zakon za građane Bangladeša.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 17:34Mo’s mislit da gradonacelnik Minhena donese naredbu kako njemacki drzavljani nemaju pravo ulaska u Minhen?Merlin246 wrote: 23 Mar 2020, 12:22 Ne znam zasto FBIH nije u interesu da zastiti narod. I zasto zdravstveno stanje nije prece i vaznije od jednog Ustava. Zar ovo nije specificna situacija?
Sta moze gore od ove kuge da bude![]()
Cuj jos krivicna prijava premijeru Ivanu Jozicu![]()
Jel ti sad malo jasnije koliko je onaj bizon glup?
Mutevelija wrote: 23 Mar 2020, 17:34Tako meni I Ruskinja govori, naturalna selekcija.Chloe wrote: 23 Mar 2020, 15:48
Pa šta bi drugo?!
Ovo nazovimo prirodnom selekcijom ljudi, ko preživi ide dalje,
ko ne Bože moj, tamam i ja da umrem.
Danas korona, sutra nešto drugo ...
Politicari se boje za sebe
De da vidim naredbu u kojoj glavni u tim vasim regijama, zupanijama, kako ih vec zovete, zabranjuje ulazak hrvatskim drzavljanima u tu regiju?dadojović wrote: 23 Mar 2020, 17:54Pa ne smije se ulaziti u mnoge gradove. Naravno da će svaka država/ grad/ kanton/ županija zabraniti ulazak SVOJIM građanima. Pa ne donosi se zakon za građane Bangladeša.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 17:34
Mo’s mislit da gradonacelnik Minhena donese naredbu kako njemacki drzavljani nemaju pravo ulaska u Minhen?
Evo kod nas se ne smije ni u jedan grad putovati. (postoje iznimke koje smiju)
Dakle, zabranjeno je hrvatskim građanima putovati iz grada u grad. I koliko sam obavješten isto policija stoji na punktovima.
Nije njih ubio alkohol vec glupost.Krokodil Behko wrote: 23 Mar 2020, 17:41
Nemaju iskustvo, a ni kvalitetan alkohol - pretpostavljam. Evo ostatak teksta.
Fudo ne razumijem zašto si toliko tvrdoglav pa ne želiš vjerovati u to.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 17:59De da vidim naredbu u kojoj glavni u tim vasim regijama, zupanijama, kako ih vec zovete, zabranjuje ulazak hrvatskim drzavljanima u tu regiju?dadojović wrote: 23 Mar 2020, 17:54
Pa ne smije se ulaziti u mnoge gradove. Naravno da će svaka država/ grad/ kanton/ županija zabraniti ulazak SVOJIM građanima. Pa ne donosi se zakon za građane Bangladeša.
Dakle, zabranjeno je hrvatskim građanima putovati iz grada u grad. I koliko sam obavješten isto policija stoji na punktovima.
Ama imaju stabovi CZ i Vlada.dadojović wrote: 23 Mar 2020, 17:54Pa ne smije se ulaziti u mnoge gradove. Naravno da će svaka država/ grad/ kanton/ županija zabraniti ulazak SVOJIM građanima. Pa ne donosi se zakon za građane Bangladeša.Fuddo wrote: 23 Mar 2020, 17:34
Mo’s mislit da gradonacelnik Minhena donese naredbu kako njemacki drzavljani nemaju pravo ulaska u Minhen?
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests