Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sheval wrote: 23 Mar 2020, 21:58
Cesto pljujemo sami po sebi, po nasem narodu, omalavazavamo se...dosta puta bez razloga.
Govoricu samo o onome sto znam, sto vidim...Mostar, za primjer.
Ljudi se generalno odlicno pridržavaju svih uputa, svih naredjenja, i krsenja su na razini statisticke greske.
Merlin246 wrote: 23 Mar 2020, 12:22
Ne znam zasto FBIH nije u interesu da zastiti narod. I zasto zdravstveno stanje nije prece i vaznije od jednog Ustava. Zar ovo nije specificna situacija?
Sta moze gore od ove kuge da bude
Cuj jos krivicna prijava premijeru Ivanu Jozicu
Mo’s mislit da gradonacelnik Minhena donese naredbu kako njemacki drzavljani nemaju pravo ulaska u Minhen?
Jel ti sad malo jasnije koliko je onaj bizon glup?
Tebi nije jasno da gradovi trebaju raditi takvee stvari. Jer nema drugog nacina da se ljudi zastite. Znas li da HBZ nema nijednog respiratora? Ako virus krene tamo da siri potamanit ce ih sviju. Sta je problem zabraniti Sarajlijama da idu u Livno dok se ovo sve ne smiri?
Nema drugog nacina nego uvesti najstrozije mjere zastite. A ovi iz vlade sto ne dozvoljavaju takve mjere zastite neka posalju onda zupanijskoj bolnici jedno 10-ak respiratora, odijela, maski, svega sto je potrebno ako virus se pojavi tamo.
Jebo ih i Ustav i Dejton i sve eto kad je uvijek nacionalizam im u glavi
ako granap radi od 8 do 00:00, uvedi jos jednu smjenu i zaposli dodatne ljude za tu trecu smjenu. gdje je problem?
Zaposli jos ljudi i izlozi ih riziku?
zaposlis 5 koji su mladji od 40 godina i smanjis guzvu u marketu za 30%. virus se najvise siri u guzvi. et izvagaj, nisi budala.
ovdje u 8 ujutro parking ispred svakog supermarketa pun. oko podne pun. navecer poslije 18:00 nema skoro nikoga. jest da onda nema tariguza i onog tecnog zapuna al nema ni guzve.
dzaba lelemudamo kad se ovo nista nece desiti..guzve ce se nastaviti..jebaiga
A nezgodno kad radiš sa ljudima u svakom trenutku misliti kako treba postupati, držati ih na odstojanju i sl. Danas koleginica ulazi da mi drži predavanje za jučerašnji dan, kaže "Volonter ti je bio blizu",onda joj kolega dao instrukcije kako po propisima treba ući kod nas i pokazao da izađe, svi smo nakon toga crkli od smeha
Treba voditi računa ali neki ljudi su odlepili, treba ih udaljiti s posla, dok sve ovo ne prođe...
Last edited by srculence7 on 23 Mar 2020, 22:36, edited 1 time in total.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.