Koliko znam, nema prelaska ni preko granice, tako da se to za hrvate podrazumjeva jer ne mogu ući u zemlju.Socrates wrote: 23 Mar 2020, 23:12Slažem se. Međutim, on je ipak napomenuo BIH državljane, u prevodu za naivne, Bosnjake i Bosance, jer svaki Hrvat u BIH ima i hrvatsko državljanstvo, pa njima nije zabranjeno. U isto vrijeme, situacija u Hrvatskoj je daleko gora od BIH što se tiče corone, ali se nije sjetio da i njima zabrani.Nora Ibsenova wrote: 23 Mar 2020, 22:59 A realno šta ćeš kog kurca se sad vozati bilo gdje dalje od grada u kojem živiš.
Osim ako nisi vozač koji prevozi hranu, medicinsku opremu, itd.
Čisto politiziranje (da ne kazem goru rijec). Uostalom, koji je on k....?Postoji federalna i državna vlast koja mora da bude jedinstvena u donošenju odluka sto se tiče krize. Neka sa njima radi, umjesto ovih budalaština.
Što se tiče kretanja, ja sam za to da se na državnom nivou uvede zabrana kretanja između gradova, ali da to bude odluka države Bosne i Hercegovine i nikako nisam za to da vlasti na nižim nivoima uvode mjere kako njima odgovara. Onda bi tek nastalo pravo rasulo.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)