Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Čovječe vanredno je stanje, ne moze svako donositi odluke kako želi.
Treba sad neka općina da blokira mjestane, sta je sa vama?
Tebi ili meni se čini bolje je ovo-ono. Ima ko odlučuje kako ce biti i tvoje/moje je da to poštujemo.
Ovdje uopće necu komentarisati politikantstvo tog bivola i svjesno podizanje tenzija u ovakvoj situaciji.
To je i Dodik uradio izjavom o postavljanju policijskih punktova na granici entiteta.
Ali Westergovci i Dodik je vec odavno =. Samo nece da moze.
Ako nekome nije jasno, FORA je u ovome:
Zabranjuje se ulazak državljana Bosne i Hercegovine na područje Hercegbosanske županije. Zabrana se ne odnosi na:
– vozila za dostavu hrane, robe, materijala kao i tranzit tih vozila kroz Hercegbosansku županiju, uz kontrolu ulaska i izlaska, kao i na pripadnike Oružanih snaga BiH, zdravstvene djelatnike, policijske službenike, te druge pripadnike tijela svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini u službene svrhe. Zadužuje se Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije da uspostavi punktove na svim ulazima u Hercegbosansku županiju.
Izostavio si najbitniju stvar. Nije fora u tome
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Maja pod hitno da uvede srednji prst kao reakciju!
Pod hitno ukinuti reakcije ili ograniciti da mozes na Dan turit samo 10. Zbog reakcija se manje pise.. A ono ja da tebe banuju, arzi za nauk nesto je tako piso negdje.
Maja pod hitno da uvede srednji prst kao reakciju!
Pod hitno ukinuti reakcije ili ograniciti da mozes na Dan turit samo 10. Zbog reakcija se manje pise.. A ono ja da tebe banuju, arzi za nauk nesto je tako piso negdje.
Stavis smajli. Bas je dobar
On je mislio, da kad on pošalje nekog okle je došo, tu osobu da banuju, njemu za nauk.
Koji je to đubro
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Zemlje koje su u posljednja 24 sata imale najviše mrtvih su Italija (602), Španjolska (462) i Francuska (186).
Svjetska zdravstvena organizacija upozorila je da pandemija uzrokovana koronavirusom ubrzava. Dok je trebalo 67 dana od prvog prijavljenog slučaja do 100.000 slučajeva Covida-19, trebalo je samo 11 dana za sljedećih sto tisuća slučajeva, a potom još samo 4 dana za još toliko, pojasnio je čelnik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Haj to. No meni istice tehnicki a niko pojma nema sta dalje centri tehnickog pregleda ne rade. Prica se da ce produziti 40 dana rok svima no nista zvanicno. Policija onako poluzvanicno na fejsbuku napisa da se trenutno samo fokusiraju na razloge izlaska. U prevodu vozi boli te kurac
Gledam maloprije upustvo policije kaze staviti dozvolu za izlazak na vidno mjesto i ako te zaustave kroz zatvoren prozor pokazati identifikacioni dokument
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman