Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
arzuhal wrote: 24 Mar 2020, 11:40
Fudo ba dobio od vlade 1.340$ da nas zamajava s nakom šupljom dok ne dođe asteorid da nas opali... Proda famaliju za Judine škude, hpmti ...
Rodjo, nista jos.
Glasaju, ne mogu izglasat.
Fudo baci nama ko kerovima hiljku kusur sebi zadrzi.
Nije beg cicija.
Pojma nemam, opkoljeni su.
Ovaj frajer sto je zarazen napravio listu od 160 ljudi sa kojima je imao kontakt.
Kaze rodjo, hoce da ga ubiju a soliter dignu u zrak.
Ima svakakvih prijedloga.
Noro, jesil ti vidjela ikakav soliter u Travniku, svega ti? Osim one lude, plavo-žute, prepolovljene škole koja dominira krajolikom kasse pogleda s tvrđave... I jedno 116 džamija...
Soliter?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Zezu na stranu, meni nesto govori da cemo mi bas najebat.
Ona budala jos ne vjeruje da je ovo ozbiljno, da se samo njega pita on bi ovo sve otvorio, jebe se njega za pandemijama.
Ma raja se ne pridrzava.
Plaze na Floridi i u Kaliforniji krcate,
Vise od polovine misli da je sve napuhano i bezveze.
Joj kad se pocnemo izvrtat okolo ko kacuni, bice nam maga.
Ako je to "mjesecima" , period do 60 dana, za vrijeme koje se očekuje kulminacija pandemije a zatim i smanjenje broja oboljelih, onda nas niko ne pita kako? Morat će se nekako prestruktiirati novac koji drzava ima u pričuvi.
Što se vlasnika binga tiče, pitat ću te Šta će ako ostane bez radnika.
Necu da te gnjavim vise, ali te ideje koje olako plasiras o mjesecima izolacije ljudi i firmi, mogu lako dovesti do prosjecne plate od 300 KM.
Malo da resetuju drzavu na 1999 g.
Znaš šta...u ovakvim situacijama najbolje rješenje je da ljekari brini o pacijentima i traže rješenje na tom polju, ekonomisti na svom itd.
Ideja o očuvanju ljudi kao najvećeg resursa ma kako ekstremna bila ne može i ne smije biti dovedena u pitanje. To je moj stav kao budućeg ljekara a ekonomisti..eto ih pa Bujrum.