Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
Re: Korona virus
Možda i pomažu, možda ja nisam upratio u vijestima NATO je uradio ovo, EU institucije ono.
Doduše, mi nismo članica ni jedne od tih organitaija pa možda zato se kod nas ne vidi da pomažu.
Doduše, mi nismo članica ni jedne od tih organitaija pa možda zato se kod nas ne vidi da pomažu.
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Bas sam skidala veceras da za NY predvidaju ogroman broj zarazenih, vise nego igdje.Krokodil Behko wrote: 24 Mar 2020, 21:55 USA na 51.000. Ovim tempom, prestići će Italiju za tri dana, kako mi se čini. Možda i prije, jer rapidno raste. Pola od toga u New Yorku. Tamo će biti kolaps veći nego u Italiji.
.
Ne brine me SAD, iz filmova znam da će u posljednjem trenutku neki heroj da spasi stvar.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Dorian wrote: 24 Mar 2020, 21:53U muci se poznaju junaci. Moglo bi ovo, ako preživimo, postaviti ozbiljno pitanje svrhe članstva u EU i drugim organizacijama i savezima kada se na prvu opsanost svako samo o sebi zabavi.Duminjo wrote: 24 Mar 2020, 21:50
ma znam..nako kacim vijest. jebiga, nije svaki dan, bar u regiji, da se bebe zaraze.
nego, ozbiljnija malo stvar. talijani skidaju zastavu EU i kace zastave kine i rusije..![]()
Đe je sad NATO, mislim, neprijatelj je neprijatelj, bio on velik 2 metra ili 120 nanometara.
Zamisli čuda, tvoje svevideće oči i tvoj sveznajući um, još uvijek nisu spoznali, da je Njemačka prije par dana, uradila ono što do sada niko nije - primila je zaražene iz Italije i Francuske, na svoj teritorij, da ih liječi.
16:27 Njemačka je počela prihvaćati pacijente iz Italije i Francuske. Savezna država Saska primila je šest pacijenata u intenzivnoj njezi iz Italije, a uskoro će doći i oni iz Francuske.
"Europski duh spašava živote. Tu nema granica. Hvala vam", napisao je francuski predsjednik Emmanuel Macron na Twitteru.
Neki komentar?
Ne znam samo, zašto se toliko trošiš oko pridobivanja podrške, za te čobanske nacije s istoka, kad među Bošnjacima sasvim sigurno, nikad nećeš postići više od 1%.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2320 times
- Been thanked: 5738 times
Chuck NorrisDorian wrote: 24 Mar 2020, 22:05 Ne brine me SAD, iz filmova znam da će u posljednjem trenutku neki heroj da spasi stvar.
Fuck you a friendly note to start the day
Kao što i sam kažeš, to je uradila Njemačka, ne EU.Krokodil Behko wrote: 24 Mar 2020, 22:09Dorian wrote: 24 Mar 2020, 21:53
U muci se poznaju junaci. Moglo bi ovo, ako preživimo, postaviti ozbiljno pitanje svrhe članstva u EU i drugim organizacijama i savezima kada se na prvu opsanost svako samo o sebi zabavi.
Đe je sad NATO, mislim, neprijatelj je neprijatelj, bio on velik 2 metra ili 120 nanometara.
Zamisli čuda, tvoje svevideće oči i tvoj sveznajući um, još uvijek nisu spoznali, da je Njemačka prije par dana, uradila ono što do sada niko nije - primila je zaražene iz Italije i Francuske, na svoj teritorij, da ih liječi.
16:27 Njemačka je počela prihvaćati pacijente iz Italije i Francuske. Savezna država Saska primila je šest pacijenata u intenzivnoj njezi iz Italije, a uskoro će doći i oni iz Francuske.
"Europski duh spašava živote. Tu nema granica. Hvala vam", napisao je francuski predsjednik Emmanuel Macron na Twitteru.
Neki komentar?
Ne znam samo, zašto se toliko trošiš oko pridobivanja podrške, za te čobanske nacije s istoka, kad među Bošnjacima sasvim sigurno, nikad nećeš postići više od 1%.
Koje čobanske nacije sa istoka? One koje su skontale "broj" 0?
Charles Bronson.Beni_dvosekundas wrote: 24 Mar 2020, 22:14Chuck NorrisDorian wrote: 24 Mar 2020, 22:05 Ne brine me SAD, iz filmova znam da će u posljednjem trenutku neki heroj da spasi stvar.
Last edited by Dorian on 24 Mar 2020, 22:17, edited 1 time in total.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dorian wrote: 24 Mar 2020, 22:15Kao što i sam kažeš, to je uradila Njemačka, ne EU.Krokodil Behko wrote: 24 Mar 2020, 22:09
Neki komentar?
Koje čobanske nacije sa istoka? One koje su skontale "broj" 0?
De ne kaki titati i pročitaj ponovo šta je izjavio Macron u onom citatu, o evropskom duhu.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Još tamo na početku epidemije, kada je postalo jasno da će to izazvati ekonomski kolaps EU je odobrila 38 milijardi eura pomoći svojim članicama. To je samo jedna od mjera pomoći. Pomažu svi, svakome, stalno se naleti na vijest o nekoj pomoći jedne države drugoj.Dorian wrote: 24 Mar 2020, 22:02 Možda i pomažu, možda ja nisam upratio u vijestima NATO je uradio ovo, EU institucije ono.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
A šta je Vučić rekao o kineskom prijateljstvu?Krokodil Behko wrote: 24 Mar 2020, 22:17 De ne kaki titati i pročitaj ponovo šta je izjavio Macron u onom citatu, o evropskom duhu.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8758 times
kako god okrenes, ne valja ovo lizanje sa kinezima i rusima. nadati se da je ovo podrske neke manje grupe i da ne bude zvanicna politika italije.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa eno ameri neki dan poslali pun avion pomoci u SarajevoDorian wrote: 24 Mar 2020, 22:02 Možda i pomažu, možda ja nisam upratio u vijestima NATO je uradio ovo, EU institucije ono.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Duminjo
- Urednik foruma

jbt.. i hitler musoliniju u africi pomago a ovi sad ovako.. nezahvalniciarzuhal wrote: 24 Mar 2020, 21:52To tebi ozbiljna stvar? Oni '43 kapituliraliDuminjo wrote: 24 Mar 2020, 21:50
ma znam..nako kacim vijest. jebiga, nije svaki dan, bar u regiji, da se bebe zaraze.
nego, ozbiljnija malo stvar. talijani skidaju zastavu EU i kace zastave kine i rusije..![]()
Koliko su ozbiljni, pokazala je corona...
Davljenik, slamka.Duminjo wrote: 24 Mar 2020, 22:21 kako god okrenes, ne valja ovo lizanje sa kinezima i rusima. nadati se da je ovo podrske neke manje grupe i da ne bude zvanicna politika italije.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dorian wrote: 24 Mar 2020, 22:20A šta je Vučić rekao o kineskom prijateljstvu?Krokodil Behko wrote: 24 Mar 2020, 22:17 De ne kaki titati i pročitaj ponovo šta je izjavio Macron u onom citatu, o evropskom duhu.
Pretpostavljam da ti sada misliš kako ću ja odvojiti sat vremena, samo da bih tebi dokazivao, da sunce zaista izlazi na istoku?
Rekao si da nema pomoći iz Evrope, dokazao sam suprotno i kraj diskusije.
- Duminjo
- Urednik foruma

Putin je ranije tvrdio da je situacija pod kontrolom, no neki liječnici su izrazili sumnje u službene brojke. Vlada je u utorak zatvorila noćne klubove, kinodvorane i dječje zabavne centre kako bi zaustavila širenje virusa.
"Razvija se ozbiljna situacija“, rekao je Putinu na sastanku gradonačelnik Sobjanin, naglasivši kako je stvarni broj zaraženih nepoznat, no da brzo raste.
Istaknuo je da se provodi premalo testiranja, a da veliki broj Moskovljana koji se vraćaju iz inozemstva, a u samoizolaciji su, nije testiran.
"U stvarnosti ima znatno puno više zaraženih“, zaključio je gradonačelnik.
hoce li i u Rusiji biti veselo?
iskreno..ne bi mi bilo zao
"Razvija se ozbiljna situacija“, rekao je Putinu na sastanku gradonačelnik Sobjanin, naglasivši kako je stvarni broj zaraženih nepoznat, no da brzo raste.
Istaknuo je da se provodi premalo testiranja, a da veliki broj Moskovljana koji se vraćaju iz inozemstva, a u samoizolaciji su, nije testiran.
"U stvarnosti ima znatno puno više zaraženih“, zaključio je gradonačelnik.
hoce li i u Rusiji biti veselo?
iskreno..ne bi mi bilo zao