Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Salko_dvominutaš wrote: 16 Mar 2020, 15:26
Ma ovo gdje idem je "sigurna zona" nije bilo prvih linija. Uvijek imam neku najvišu tačku preko koje se orjentišem, makar značilo veranje po stablima da je upratim
A zivotinje?
Samo da vas ne pojuri neki medo u nepoznatom
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Isla na Ozren, spustila se niz Trbuk do Paklenice, i nazad. Mislila do Maglaja ali ne znam kakvo je stanje. Da me nece policija peglat sta
Kad sam se vracala s Tesanjske strane sunce, nad Dobojem snijeg, a Gracanica i prema Tuzli nebo se otvorilo. Kaze sin da mu je ovo najcudniji dan u zivotu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Mister No wrote: 23 Mar 2020, 17:38
Nisam dugo gore proletio.
A i ne volim, nekako mi se gadi, zbog poznatih razloga.
No priroda je skoro netaknuta.
Jesi li se uspela preko Petrova?
Nisam, u Petrovu nikad nisam bila, a nisam sad ni isla na tu stranu.
Gore je cetnicko leglo, ali to je moja planina, i nece mi je uzeti koliko god bi htjeli.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Odraz wrote: 06 Mar 2020, 16:23
Divljina netaknute prasume na Borneu, nacionalni park Lambir ... u ovom jezeru sam plivao, tek kada sam izasao vidjeo sam tablu "Plivanje na vlastitu odgovornost" ... ali poriv da skocim u jezero je bio jaci od straha. A i filipinka je bila dobra motivacija ...