Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9678 times
- Been thanked: 11420 times
- Status: Online
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9860 times
- Been thanked: 16627 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Sta mami izolacija uradi 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13979 times
- Been thanked: 23120 times
Nista i ne radimo da ovo zaustavimo.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 17:43 Amerika galopira prema katastrofi. Za jedan dan 10.000 novih zaraženih.
Hajvan je u ubijedio vecinu da je ovo nista.
Dozvolite da se obratimo
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
strasno stvarno.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 17:43 Amerika galopira prema katastrofi. Za jedan dan 10.000 novih zaraženih.
nevjerovatno da se nisu bolje pripremili ili je tu nemoguce uvesti drasticne mjere
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Skin wrote: 25 Mar 2020, 18:02strasno stvarno.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 17:43 Amerika galopira prema katastrofi. Za jedan dan 10.000 novih zaraženih.
nevjerovatno da se nisu bolje pripremili ili je tu nemoguce uvesti drasticne mjere
Ma kakvo njihovo pripremanje?
Gradonačelnik New Yorka kaže da im je potrebno i do 80.000 kreveta na intenzivnoj, a oni imaju ispod 10.000.
- Skin
- Inventar foruma
sinoc gledamo onu mapu. na africkom kontinentu, neke velike zemlje nemaju ni najmanju crvenu tackicu, nekoliko slucajeva. ali od prije par dana pocinje i tamo, vidi se da im polako dolazi. poceli su se zatvarati i mjere uvoditi. nadati se da ucenje na tudjim greskama i iskustvima i to zatvaranje na vrijeme moze sprijeciti katastrofu. za taj kontinent, sirenje takodjer vodi u katastrofu, zdravstvo ce kolabirati bez vanjske pomoci, a evropa i amerika se zabavile o sebi. kao sto bi i mi kolabirali
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Skin
- Inventar foruma
zar tako malo na toliki grad, uh. nisam pratila americke vijesti, kad god pokusam ona budala nesto melje beautiful virus beautiful, pa prebacim.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 18:05Skin wrote: 25 Mar 2020, 18:02
strasno stvarno.
Gradonačelnik New Yorka kaže da im je potrebno i do 80.000 kreveta na intenzivnoj, a oni imaju ispod 10.000.
mogu misliti uzburkane politicke situacije takodjer, kivni na trumpa neka struja ce valjda izvuci ovu borbu sa koronom
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1220 times
- Been thanked: 3869 times
Priznaj koji ti je put da to gledaš.arzuhal wrote: 25 Mar 2020, 16:23 Ja Kuma gled'o sinoć na Fox Movies... Filmčina, za sva vremena... I Dvojka.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- 220volt
- Na probnom
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Moj prijatelj iz Mostara koji zivi u New Yorku je dobio koronu. Evo njegovo iskustvo iz njegovih usta (u stvari teksta preko mobilnog):
- Prvi dan mi je bio -Utorak 17. glava me bolila pravo bez prestanka i sav sam se osjecao ko prebijen noge koljena sve boli. Koristio sam Taylenol ali ne pomaže!
- Srijeda isto glava puca i pomalo pocinjem kašljati suh kašalj, sa drhatom ali bez temperature.
- Cetvrtak glava boli ne prestaje, kašalj, tresem se drhat bude dvije minute i prodze, i dobivam temperaturu ali sto je interesantno temperatura mi se pojavi deset minuta i prodze i sve tako pojavi se i bez ikakvog ljeka prodze.
- Petak glava me prestala boliti samo kašalj i temperatura pomalo, tad sam odlucio da odem u Dr. gdije su mi test uradili.
- Subota Dr me zovnuo i rekao da sam Positive Covid-19. Vec ujutro sam se osjecao umoran, kao da sam maraton trčao, i disanje je teško. Subota navece mi je najgora bila, ležao sam i samo disao kroz nos i to minimalno jedva. Nisam mogao ni da pricam jer nemogu zrak da uzmem, morao sam da se totalno opustim da bi uštedio svaki uzdah i polako disao kroz nos, sve dok nisam zaspao. Stomak mi je bio napuhan i osjecao sam krcenje u stomaku i bol u Želucu.
- Nedelju ujutro pomalo sam poceo da bolje dišem, pogotovo poslje WC i tuširanja vrlo vrucom vodom, koja mi je pomogla da ocisti sinuse. Danas je dan 7 i samo imam kašalj.
Sto se tice ljekova samo sam koristio Tylenol radi glavobolje i to samo prva dva dana, ali nije pomoglo ništa!
Pio sam tekućine non stop Voda, Pedialyte, Coconut Water, Cajeve sa sviježom mentom medom i limunom, stalno i danas samo pijem tekucinu! Sad samo u kuci bez izlaska, a vrata ne otvaram sljedece dvije sedmice!
- 8 day sve ide na bolje. Najgore je proslo ja mislim.
- Prvi dan mi je bio -Utorak 17. glava me bolila pravo bez prestanka i sav sam se osjecao ko prebijen noge koljena sve boli. Koristio sam Taylenol ali ne pomaže!
- Srijeda isto glava puca i pomalo pocinjem kašljati suh kašalj, sa drhatom ali bez temperature.
- Cetvrtak glava boli ne prestaje, kašalj, tresem se drhat bude dvije minute i prodze, i dobivam temperaturu ali sto je interesantno temperatura mi se pojavi deset minuta i prodze i sve tako pojavi se i bez ikakvog ljeka prodze.
- Petak glava me prestala boliti samo kašalj i temperatura pomalo, tad sam odlucio da odem u Dr. gdije su mi test uradili.
- Subota Dr me zovnuo i rekao da sam Positive Covid-19. Vec ujutro sam se osjecao umoran, kao da sam maraton trčao, i disanje je teško. Subota navece mi je najgora bila, ležao sam i samo disao kroz nos i to minimalno jedva. Nisam mogao ni da pricam jer nemogu zrak da uzmem, morao sam da se totalno opustim da bi uštedio svaki uzdah i polako disao kroz nos, sve dok nisam zaspao. Stomak mi je bio napuhan i osjecao sam krcenje u stomaku i bol u Želucu.
- Nedelju ujutro pomalo sam poceo da bolje dišem, pogotovo poslje WC i tuširanja vrlo vrucom vodom, koja mi je pomogla da ocisti sinuse. Danas je dan 7 i samo imam kašalj.
Sto se tice ljekova samo sam koristio Tylenol radi glavobolje i to samo prva dva dana, ali nije pomoglo ništa!
Pio sam tekućine non stop Voda, Pedialyte, Coconut Water, Cajeve sa sviježom mentom medom i limunom, stalno i danas samo pijem tekucinu! Sad samo u kuci bez izlaska, a vrata ne otvaram sljedece dvije sedmice!
- 8 day sve ide na bolje. Najgore je proslo ja mislim.
"Najbolje mi je tamo gdje nisam" - moj dedo
- Skin
- Inventar foruma
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2807 times
- Been thanked: 23196 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13979 times
- Been thanked: 23120 times
Ma ne opada sto su oni ko biva nesta zaustavili,
Mora opadat kad je sve ugrozeno pomrlo.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Skin wrote: 25 Mar 2020, 18:12zar tako malo na toliki grad, uh. nisam pratila americke vijesti, kad god pokusam ona budala nesto melje beautiful virus beautiful, pa prebacim.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 18:05
mogu misliti uzburkane politicke situacije takodjer, kivni na trumpa neka struja ce valjda izvuci ovu borbu sa koronom
Pa eto, kod njih to tako ide. isto to on je govorio i za rakete ispaljene na Siriju, nove zakone, novi zid na granici, sve mu je beautiful

Eto, nadam se da su Talijani pregrmili najgore. Ovo je znatno ublaženje, a zaraženih je manje za 1800 nego prethodni dan.
- Skin
- Inventar foruma
opada kao efekat mjera koje su uveli u martu, i tolikih napora ljekara i vlasti. a to su do sada bili smrtni slucajevi onih zarazenih u februaru
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 574 times
- Been thanked: 1139 times
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Preko 20000 hiljada žrtava.
Kao da je juče Hanni rekao da je prešlo 8000.
Ovo će izgleda izaći na milione.
Kao da je juče Hanni rekao da je prešlo 8000.
Ovo će izgleda izaći na milione.
. . . . . . . . .
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 5049 times
- Been thanked: 6994 times
Broj danasnjih novih ustanovljeno zarazenih je opet velik.. Broj mrtvih, hvala Bogu, manji..
Svijest ima sidrište.