Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Kineske cifre su lažne. Nemoguće je, uz sve restriktivne mjere, da su imali onako malo mrtvih i onako malo zaraženih, u gradu od 11.000.000 ljudi. Cifre zaraženih i to samo onih koje su testirali, vjerovatno su veće za oko 300%.
Uvalili su cijelu planetu u govna, svojim postupcima, a sad čitam, prodali danas Španiji medicinske opreme u vrijednosti od 500+ miliona eura. Pa mamu im, oni to trebaju dijeliti besplatno, da bi se iskupili. Koja govna. Još veća govna su oni sibirski arhaični hominidi, kod kojih je kobajagi sve pod kontrolom.
Uvalili su cijelu planetu u govna, svojim postupcima, a sad čitam, prodali danas Španiji medicinske opreme u vrijednosti od 500+ miliona eura. Pa mamu im, oni to trebaju dijeliti besplatno, da bi se iskupili. Koja govna. Još veća govna su oni sibirski arhaični hominidi, kod kojih je kobajagi sve pod kontrolom.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Takođe čitam, otkako je u modi rad kod kuće, rapidno raste prodaja laptopa, a to znači da će Kinezi i tu dobro zaraditi.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Ja mislim da se oni nasladjuju i uzivaju kako su nam ga suknili...ali, ko se zadnji smije, najsladje se smije.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 21:52 Takođe čitam, otkako je u modi rad kod kuće, rapidno raste prodaja laptopa, a to znači da će Kinezi i tu dobro zaraditi.
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 4933 times
Opet Fudo djeli fetve 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 244 times
- Been thanked: 156 times
Kod Fudde se Imam razbolio pa ja velim neka ga mutavelija Fuddo zamjeni u Petak na Dzumi.
- rocko
- Inventar foruma

Kila jezgre od oraha, rezani ne mljeveni 2 kile meda .Fuddo wrote: 25 Mar 2020, 20:53Ma imam tri kanistera tih vitamina, ribljih ulja, sveCkih trava za ciscenje, bure proteina za razmuti...rocko wrote: 25 Mar 2020, 20:51
Ja sam cornered market na viagru, glavni dealer, nego idi kupi D vitamina i NAC (N-acetyl cysteine ) da malo pojacas imunitet.
Al neam viagre![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Fuddo wrote: 25 Mar 2020, 21:54Ja mislim da se oni nasladjuju i uzivaju kako su nam ga suknili...ali, ko se zadnji smije, najsladje se smije.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 21:52 Takođe čitam, otkako je u modi rad kod kuće, rapidno raste prodaja laptopa, a to znači da će Kinezi i tu dobro zaraditi.
Mora se pokrenuti njihova odgovornost.
Ne mogu oni nama priprijetiti obustavom isporuka, jer nama životi ne zavise ni od jednog njihovog proizvoda, ali zato njima životi zavise od naših para. Trump, ako je imalo od riječi, sad ima argumente da poćera stvar protiv čajniza. Sjebati ih za narednih 20 godina.
Zapravo, oni će ionako biti sjebani, pošto slijedi kriza gora nego iz 2008. a to znači značajno smanjenje porudžbina. Kod njih, kriza će biti veća nego na zapadnoj hemisferi.
Kod nas, kako nam bude. Mislim da neće trebati mnogo vremena, da se uspostavi lanac porudžbina i isporuka, pogotovo jer izvozimo dosta prehrane i proizvoda od drveta, a to uvijek treba. Problem će imati proizvođači auto dijelova, turizam prekrižiti u ovoj godini, kao i smanjenje stranih investicija.
- rocko
- Inventar foruma

Behko da nema naseg Americkog zita i krompira davno bi po Afrike umrlo od gladi.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 20:15Fuddo wrote: 25 Mar 2020, 19:34
Vratio sam se.
Izgleda jezivo.
Nidje nikog.
Sve sto sam kupio, vadili i rekli ne mos tolko.
Krompira nema, uzeo sam onog u prahu.
Borimo se.
Jel to neko napo Pearl Harbor?
Sabur.Fuddo wrote: 25 Mar 2020, 19:40
Ni jednog, sve opuhano.
Ima banana, grozdja i mandarina.
To ne brane.
Vodu mozes samo tri galona, mlijeko isto.
Mada, veze nemam dje bih sa onolikim mlijekom, ne znam koji mi je djavo bio da natrpam, svakako bi se pokvarilo.
Trump najavio da sutra stiže beatiful potato
- rocko
- Inventar foruma

- Fuddo
- Maliciozni seronja

Mi smo njima dali sansu da prvi put od kad znaju za sebe jedu triput na dan, i ne glume tamo neki qratz od ovce.Krokodil Behko wrote: 25 Mar 2020, 22:02Fuddo wrote: 25 Mar 2020, 21:54
Ja mislim da se oni nasladjuju i uzivaju kako su nam ga suknili...ali, ko se zadnji smije, najsladje se smije.
Mora se pokrenuti njihova odgovornost.
Ne mogu oni nama priprijetiti obustavom isporuka, jer nama životi ne zavise ni od jednog njihovog proizvoda, ali zato njima životi zavise od naših para. Trump, ako je imalo od riječi, sad ima argumente da poćera stvar protiv čajniza. Sjebati ih za narednih 20 godina.
Zapravo, oni će ionako biti sjebani, pošto slijedi kriza gora nego iz 2008. a to znači značajno smanjenje porudžbina. Kod njih, kriza će biti veća nego na zapadnoj hemisferi.
Kod nas, kako nam bude. Mislim da neće trebati mnogo vremena, da se uspostavi lanac porudžbina i isporuka, pogotovo jer izvozimo dosta prehrane i proizvoda od drveta, a to uvijek treba. Problem će imati proizvođači auto dijelova, turizam prekrižiti u ovoj godini, kao i smanjenje stranih investicija.
Oni su u svemu vidjeli sansu da nam sjebu zivote tako sto ce nas potrovat.
Jednom eshol, vazda eshol.
Prokockali su povjerenje, sad cemo im rizu i sismise u grlo nagurat.
Last edited by Fuddo on 25 Mar 2020, 22:08, edited 1 time in total.
Dozvolite da se obratimo
rocko wrote: 25 Mar 2020, 22:01Kod Fudde se Imam razbolio pa ja velim neka ga mutavelija Fuddo zamjeni u Petak na Dzumi.
Nema.od tog ništa, rijaset poslo efendije u izolaciju, samo se ezani puštaju, al zato može Fudo online ders držati , svaki dan iza podne namaza npr.
- rocko
- Inventar foruma

A ko kaze da mi nemamo bunare i generatore za struju ?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ja ne znam dje on zivi i u sta se uzda, ovo naroda sto znam svak ima po bar 20 borbenih kompleta i dvi garaze namirnica.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Samo treba razmaknuti safove,Iskra wrote: 25 Mar 2020, 22:07rocko wrote: 25 Mar 2020, 22:01
Kod Fudde se Imam razbolio pa ja velim neka ga mutavelija Fuddo zamjeni u Petak na Dzumi.
Nema.od tog ništa, rijaset poslo efendije u izolaciju, samo se ezani puštaju, al zato može Fudo online ders držati , svaki dan iza podne namaza npr.
![]()
- rocko
- Inventar foruma

Nije on sa nama juriso na Vitezit i sklanjo se od bojlera i guma.Zaboravih protupozarne aparate.
- Digla_da_kreci
- Aktivni forumaš

- rocko
- Inventar foruma

Uzda se u mobitel i 911 kaje doce policija tako mu reko Biden. A nama koje kakvi karakter posli se skupljat pred bolnicom pitaju mogul dobit da jedu?
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Moramo se i mi mijenjati, nema druge.
Još ne mogu da shvatim da su Amerikanci Kinezima i Rusima tako lako dopustili da se uključe među normalan svijet nakon propasti komunizma. Nijedna svjetska sila to ne bi dozvolila, ili barem ne bi trebala dozvoliti.
Ovo je krajnja posljedica.
Da imamo imalo morala sada bi trebali prestati trgovati sa njima dok ne dokažu da su standarde doveli na prihvatljiv nivo.
Još ne mogu da shvatim da su Amerikanci Kinezima i Rusima tako lako dopustili da se uključe među normalan svijet nakon propasti komunizma. Nijedna svjetska sila to ne bi dozvolila, ili barem ne bi trebala dozvoliti.
Ovo je krajnja posljedica.
Da imamo imalo morala sada bi trebali prestati trgovati sa njima dok ne dokažu da su standarde doveli na prihvatljiv nivo.
. . . . . . . . .
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Da zvrasim ovu raspravu o kini jednom prigodnom,
...maksuz selam pingpongovima, jebemvam mater svima.
...maksuz selam pingpongovima, jebemvam mater svima.
Dozvolite da se obratimo