Ljudi zamijene po tri samsunga zbog defekta, a kinezu nikad nista

Moderator: Krokodil Behko
Izvini sto ti ovako ubacih Al Sam bar ofarboinsomnia wrote: 26 Mar 2020, 00:14Kako bolan ispravnoDuminjo wrote: 26 Mar 2020, 00:11
Testiras se Sa blagim simptomom i ostane kuci da se lijecis, vjerovatno ces ostati ziv.
Testiras se kad vec bude kasno, sa jacom upalom, dovuku te u bolnicu i samo upisu u mrtve..
Testiranjem na vrijeme ljudi se više lijece kuci i tako se stvara mnogo vise prostora onima kojima treba lijecenje u bolnici.
Kasnije testiranje = teži slučajevi = Veca guzva u bolnicama = Veca smrtnost
Jebemga ako ovo nije ispravno razmisljanje
Testiras se sa blazim simptomima ides kuci lijecis se, jacas imunitet, svjestan si situacije i pazis na sebe. Kontrolišes situaciju koliko mozes i mnogo je veca mogucnost da ces ozdraviti nego da ces zaglavit u bolnici
Pozitivan si ali bez testa imas blaze simptome svakako si kod kuce.. Al se kuci ne lijecis i ne znaci da si uopste kuci. Ne Kontrolišes stanje kao onaj koji zna na cemu je i koji se pazi. Sansa da završi na aparatu je mnogo Veca nego kod ovoga gore sto je svjestan da je zaražen i sto se kuci lijeci.
Testiran si pogorsa ti sa stanje ides u bolnicu. U ovom slucaju si stalno u kontaktu Sa doktorom i mnogo teze ce ti se stanje pogorsati jer se kuci lijecis, pazis. Svjestan si da imas Virus a ne drkas kurac ko talijan koji ceka 5 do 12 pa onda u bolnicu kad vise nema spasa
Stanje ti se pogorsa a ne znas da si pozitivan opet ides u bolnicu. Opet o sansama da se ne ponavljam. Koliko su vece sanse da ce ovakav zavrsit na aparatu od onoga koji se kuci lijeci i pazi.
Ima smisla kod prenosenja zaraze ali sa ovim mjerama izolacija i taj se smisao gubi
Da. Ako će se zaraziti 1.000.000 ljudi, zaraziće se. Ono šta izolacijama, policijskim satovima, zabranama izlazaka i kretanja hoće da urade je da se tih 1.000.000 ne zarazi za 15 dana nego za 6 mjeseci.Duminjo wrote: 26 Mar 2020, 00:35Izvini sto ti ovako ubacih Al Sam bar ofarboinsomnia wrote: 26 Mar 2020, 00:14
Kako bolan ispravno
Testiras se sa blazim simptomima ides kuci lijecis se, jacas imunitet, svjestan si situacije i pazis na sebe. Kontrolišes situaciju koliko mozes i mnogo je veca mogucnost da ces ozdraviti nego da ces zaglavit u bolnici
Pozitivan si ali bez testa imas blaze simptome svakako si kod kuce.. Al se kuci ne lijecis i ne znaci da si uopste kuci. Ne Kontrolišes stanje kao onaj koji zna na cemu je i koji se pazi. Sansa da završi na aparatu je mnogo Veca nego kod ovoga gore sto je svjestan da je zaražen i sto se kuci lijeci.
Testiran si pogorsa ti sa stanje ides u bolnicu. U ovom slucaju si stalno u kontaktu Sa doktorom i mnogo teze ce ti se stanje pogorsati jer se kuci lijecis, pazis. Svjestan si da imas Virus a ne drkas k.... ko talijan koji ceka 5 do 12 pa onda u bolnicu kad vise nema spasa
Stanje ti se pogorsa a ne znas da si pozitivan opet ides u bolnicu. Opet o sansama da se ne ponavljam. Koliko su vece sanse da ce ovakav zavrsit na aparatu od onoga koji se kuci lijeci i pazi.
Ima smisla kod prenosenja zaraze ali sa ovim mjerama izolacija i taj se smisao gubi
Ne znam sjecas li se one krivulje sto su pokazivali kako da rasterete bolnice. U sustini, to je to. I sve to je povezano sa ovim "ostankom kuci". Ovo ostajanje kuci ne znaci da ce nas zaobic, nego da se ne zarazimo svi odjednom. Lakse nas kasnije kontrolisati.
Ono sto se desilo talijanima a evo i spanjolci nisu puno bolji, je pun klinac tezih slučajeva u isto vrijeme.
Rano testiranje plus ostanak kuci plus higijena plus kapacitet bolnica moze biti neki garant manjeg broja mrtvih. Jedan od ovih ili nekog drugog bitnog ako sam preskocio, lanaca prekines, najebo si.
Nema najbitnije, svi su bitni i bitno je da nigdje ne pukne kako bi se ona krivulja sto Duže razvukla.
Osim toga, lakse se nosit Sa situacijom kad znas na cemu si nego da ti samo eksplodira
A mi koji si možemo priuštiti samo Xiaomi?Hannibal wrote: 26 Mar 2020, 00:12 znaci od sutra kad vidim nekom huavei u ruci otimam i lomim, jebo li te huavei da te jebo
Kolega negdje na prethodnim stranicama napisa da mu je drug imo glavobolju prva tri Dana. I glavobolja je simptom. Dosta rjedji pa narod zato cesto konta da nije bitno. To je samo glavobolja, neam Temperaturu i suhi kasalj.. Al jest simptominsomnia wrote: 26 Mar 2020, 00:51 Da jer kad znas da si pozitivan lijecices se kod kuce
Evo sta kaze treba od onog fudbalera kako to lijecenje izgleda
“Osjećamo se dobro, ali prije dva ili tri dana je bila situacija dosta lošija. U izolaciji smo već devet dana i liječnici su nas obavijestili da će nas ponovno testirati 31. marta. Dobili smo upute da se odmaramo i da pijemo neke vitamine. Osjećaj je sličan kao kod gripe. Boli vas cijelo tijelo i osjećate umor. Nisam imala groznicu, a ni visoku temperaturu. Čula sam čudan zvuk u plućima, a onda se i Paulo počeo loše osjećati. Bili su simptomi kao kod gripe", rekla je Oriana.”
Potpuno razlicito od Grete koja je sumnjala da ima virus ali Svedjani ne kontrolisu tako lako
“Osjećala sam se umorno, tresla se i sušilo mi se grlo. Uz to sam i kašljala, a iste simptome je imao i moj otac, ali je kod njega situacija bila gora te je pored toga imao i povišenu temperaturu", objasnila je aktivistica.
'fala ti fuaDe, ja sam mislio da smo drugovi...Fuddo wrote: 26 Mar 2020, 01:02 Ljudi, pratim ovo poprilicno studiozno.
Mislim da je lijek na dohvat ruke, poceli su sa analizama krvi oporavljenih i pravljenja seruma od toga.
Sve pameti sto imamo upregnuto je da se ovo rjesi, i rjiesice se abd.
Ali, sta poslije?
Kako sprijeciti da ne dolazimo u ove zajebancije?
Imamo problem, imamo stalni izvor problema,
Rjesenje se samo namece.
Ja ne vidim kako drugacije sprijeciti nove probleme sem radikalnih rezova nekih izvora problema. Necemo ih imenovati, znaju oni sami koji su.
WHO Press Briefing:
"We understand that countries are trying to assess when and how they will be able to ease these measures.
The answer depends on what countries do while these population-wide measures are in place.
Asking people to stay at home and shutting down population movement is buying time and reducing the pressure on health systems, but on their own, these measures will not extinguish the epidemics.
The point of these actions is to enable the more precise and targeted measures that are needed to stop transmission and save lives. We call on all countries that have introduced so-called "lockdown" measures to use this time to attack the virus. You have created a second window of opportunity. The question is: how will you use it? There are 6 key actions that we recommend:
1. expand, train, and deploy your health care and public health workforce
2. implement a system to find every suspected case at the community level
3. rump up production capacity and availability of testing
4. identify, adapt, and equip facilities you will use to treat patients
5. develop a clear plan and process to quarantine contacts
6. refocus the whole of government on suppressing and controlling COVID-19
These measures are the best way to suppress and stop transmission so that when restrictions are lifted, the virus doesn't resurge.
The last thing any country needs is to reopen schools and businesses only to be forced to close them again because of a resurgence"
Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Director-General of WHO, March 25, 2020
Druze ajkula, ti znas daB ja za tebe satro pola kine i indokine.shark-attack wrote: 26 Mar 2020, 01:24'fala ti fuaDe, ja sam mislio da smo drugovi...Fuddo wrote: 26 Mar 2020, 01:02 Ljudi, pratim ovo poprilicno studiozno.
Mislim da je lijek na dohvat ruke, poceli su sa analizama krvi oporavljenih i pravljenja seruma od toga.
Sve pameti sto imamo upregnuto je da se ovo rjesi, i rjiesice se abd.
Ali, sta poslije?
Kako sprijeciti da ne dolazimo u ove zajebancije?
Imamo problem, imamo stalni izvor problema,
Rjesenje se samo namece.
Ja ne vidim kako drugacije sprijeciti nove probleme sem radikalnih rezova nekih izvora problema. Necemo ih imenovati, znaju oni sami koji su.
ima i lakshih nacina da me se rijeshish..
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests