Samo da ne dodem u napast da si sama sisam siske, to se vec dogadalo i lose je zavrsilo svaki put

Moderator: Krokodil Behko
Ma dobri moj doture, vidis da je drocno u gace, ne izlazi iz garaze. Pusti kraju.shark-attack wrote: 26 Mar 2020, 10:39tikopravitalijannijenipocelovecsepredoMirelam wrote: 26 Mar 2020, 10:34
Ma daj budi ozbiljan, taj vojsku moze povesti samo do prve kafane.![]()
Generale Fuade, racunaj na mene!
Bome si hrabra. Dobro je Mute rekaoZizi wrote: 26 Mar 2020, 11:06 Nije problem skaratiti dužu kosu s ovom mašinicom.
Na mokru kosu sam stavila masku, tako da je bila teška, pa je lakše držati sve pod konac, onda je podijelila na pet dijelova i skratila jedno sedam centimetara.
Ma nije mi prvi put da šišam sebe, a imam iskustva i u šišanju drugih.greeneyes wrote: 26 Mar 2020, 11:07Bome si hrabra. Dobro je Mute rekaoZizi wrote: 26 Mar 2020, 11:06 Nije problem skaratiti dužu kosu s ovom mašinicom.
Na mokru kosu sam stavila masku, tako da je bila teška, pa je lakše držati sve pod konac, onda je podijelila na pet dijelova i skratila jedno sedam centimetara.
haj'd sad malo ozbiljnoMirelam wrote: 26 Mar 2020, 11:04Ma dobri moj doture, vidis da je drocno u gace, ne izlazi iz garaze. Pusti kraju.shark-attack wrote: 26 Mar 2020, 10:39
tikopravitalijannijenipocelovecsepredo
Generale Fuade, racunaj na mene!
A i ti bi na pivu u garazu?![]()
Nemam, već sam talentovana za sve te stvari oko uljepšavanja i sređivanja drugih, a i sebe
Sto i Hanna malo ne sredis
Znamo da velike korporacije, uvelike imaju prste u politikami država. Ali sad imamo situaciju, da su upravo te korporacije najveći gubitnici.carobnjak N wrote: 26 Mar 2020, 11:10 ne može se ulagati u zdravstveni sistem ukoliko se forsira liberal-kapitalizam
baš je Žarko Puhovski (inače najbolji i najozbiljniji društveni analitičar u regiji ) objašnjavao da vi po tržišnom zakonu te vrste ekonomije
nemate pravo da nikome odrđujete npr cijenu maske , nego je to zakon potražnje i prodaje
isto tako je i s lijekovima
naravno, svi u ovakvim situacijama vide da je to jednostavno nemoralno i neodrživo jer hebeš tržište ako je sve stalo
Vec sam pisao, ali za tebe cu ponoviti. Danas 14 dana izolacije. Zena i ja u kuci, celjad po gradovima gdje se skolaju. Ja od kuce radim, pokusavam da ne mislim i poprilicno dobro mi uspjeva, Zena je malo u pocetku imala anksioznosti jer je situacija licila jednim dijelom na prethodna iskustva, ali se uhavizala. Djecurlija su dobro isto tako, pridrzavaju se uputa, ne hodaju, slusaju predavanja via internet, cak i ispite polazu via skype (to mi je pravo sega, rekao im, pa onda mozete i prepisivatishark-attack wrote: 26 Mar 2020, 11:12haj'd sad malo ozbiljnoMirelam wrote: 26 Mar 2020, 11:04
Ma dobri moj doture, vidis da je drocno u gace, ne izlazi iz garaze. Pusti kraju.
A i ti bi na pivu u garazu?![]()
kako podnosite (ukucani), sve u redu?