To kad je nakrivo nasadjeno ne znas sta bi mu.
Moderator: Krokodil Behko
treba nas sve redom resetovatspacebound wrote: 27 Mar 2020, 09:31 I sta reci uopste na ovo
Ovakva razmisljanja me podsjete na film Dan kad je Zemlja stala.Beni_dvosekundas wrote: 27 Mar 2020, 10:15treba nas sve redom resetovatspacebound wrote: 27 Mar 2020, 09:31 I sta reci uopste na ovo
storm wrote: 27 Mar 2020, 09:08Kakav manevar kineske partije... Pisao sam o tome.carobnjak N wrote: 26 Mar 2020, 12:41
treba razdvojiti liberalizam u pitanju ljudskih prava i sloboda
sa liberalnim tržištem
velike kompanije i komunistička partija imaju dosta sličnosti , ponašaju se autoritativno i agresivno , i Kina je u suštini sad najveća kompanija
https://balkantimes.press/kina-je-zaobi ... iveOldPost
Komadant Opštinskog štaba za vanredne situacije i načelnik Opštine Teslić Milan Miličević javno je zahvalilo načelniku Opštine Tešanj Suadu Huskiću na pomoći u borbi protiv koronavirusa, odnosno donaciji zaštitnih maski i odijela
Moro sam prvo guglat koji je filmspacebound wrote: 27 Mar 2020, 10:23Ovakva razmisljanja me podsjete na film Dan kad je Zemlja stala.
Kad je bila ona poplava, Tešnjaci su spasili Dobojlije da ne pocrkaju od žeđi.Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2020, 10:33 Ovo smo vidjeli i 2014. za vreijeme poplava. Ono kad siroti ali drčni sjevernokorejci mole za pomoć, a naivčine pomažu, da bi im ovi na kraju uvalili do kraja.
Komadant Opštinskog štaba za vanredne situacije i načelnik Opštine Teslić Milan Miličević javno je zahvalilo načelniku Opštine Tešanj Suadu Huskiću na pomoći u borbi protiv koronavirusa, odnosno donaciji zaštitnih maski i odijela
Laser wrote: 27 Mar 2020, 10:40Kad je bila ona poplava, Tešnjaci su spasili Dobojlije da ne pocrkaju od žeđi.Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2020, 10:33 Ovo smo vidjeli i 2014. za vreijeme poplava. Ono kad siroti ali drčni sjevernokorejci mole za pomoć, a naivčine pomažu, da bi im ovi na kraju uvalili do kraja.
Spasili su i Spejsicu.![]()
Ja mislila ti SF prekuc'oBeni_dvosekundas wrote: 27 Mar 2020, 10:36Moro sam prvo guglat koji je filmspacebound wrote: 27 Mar 2020, 10:23
Ovakva razmisljanja me podsjete na film Dan kad je Zemlja stala.![]()
moze li tebe spejs banovat ?Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2020, 10:42Laser wrote: 27 Mar 2020, 10:40
Kad je bila ona poplava, Tešnjaci su spasili Dobojlije da ne pocrkaju od žeđi.
Nemoj tako grubo, naljutiće se pa nam razdijeliti glasove u areni.
Ja sam svejedno od nje dobio glas.Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2020, 10:42Laser wrote: 27 Mar 2020, 10:40
Kad je bila ona poplava, Tešnjaci su spasili Dobojlije da ne pocrkaju od žeđi.
samo da si napisala "The Day the Earth Stood Still"spacebound wrote: 27 Mar 2020, 10:42Ja mislila ti SF prekuc'oVanzemaljci nas odluce istrijebit jer smo paraziti koji unistavaju planetu i nista dobro i nikakve koristi od nas nema.
Onda vanzemaljac upoznaje jednu zenu i njenog pastorka i pocinje da se koleba jer koliko god ima zla, losih ljudi, mrznje toliko jei brige, dobrote, paznje i pozrtvovanosti. Samo zlo se vise cuje, dalje odzvanja, pa se cini da je nadmocno.
Beni_dvosekundas wrote: 27 Mar 2020, 10:43moze li tebe spejs banovat ?Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2020, 10:42
Meni bgm i više nego dovoljno. Čak i sitnije stvari, pa i najsitnije. Jednostavno. Balast iz rata je ionako težak. bilo šta da dodaš na to, izaziva reakcijuspacebound wrote: 27 Mar 2020, 10:44 Zna spejsica sve sta i kako je bilo 2014, i sta je bilo i kako vracena za pomoc, i ogorcena je, jos uvijek. Ali to nije razlog da neko pozeli opet nesto tako npr.