Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 26 Mar 2020, 18:29
Nemojte musku temu dok zene nama ne pocnu darivati u septembru poklone ili novembru kad je dan muskaraca. KOSTO MI zenama za 8 mart.
Pa realno
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
ina wrote: 26 Mar 2020, 22:23
Ne mogu da nadjem.. ali sam zapamtila..
Da makar prepričaj
Osmijeh koji bi zarazio i svjetskog mrguda. Ne nekog velikog ljepotana, nego muskarca kojeg suvgdje mozes sresti. U pogledu suzbijeno polje mirisljavog kestenja. Plesanje mu vri iz krvi i odzvanja svakom porom mjesto gdje se rodio. Lijepa fizicitost i harmonija citavog tijela. Voli zene, ali nije krkan. Zavide mu i muskarci koji i nemaju nekog razloga, oni koji imaju..obkole tracibabcenjem pederskog mu ritma. A slicnu fasinantnost ne mogu ni dosanjati.
Osmijeh koji bi zarazio i svjetskog mrguda. Ne nekog velikog ljepotana, nego muskarca kojeg suvgdje mozes sresti. U pogledu suzbijeno polje mirisljavog kestenja. Plesanje mu vri iz krvi i odzvanja svakom porom mjesto gdje se rodio. Lijepa fizicitost i harmonija citavog tijela. Voli zene, ali nije krkan. Zavide mu i muskarci koji i nemaju nekog razloga, oni koji imaju..obkole tracibabcenjem pederskog mu ritma. A slicnu fasinantnost ne mogu ni dosanjati.
Pa onda biti ostrokondze po tebi nije pezorativno?
Ili sam ja sve pobrkala, ne znam, ubi me.izolacija.
Inače, kako si, sve ok?
I nije, bar onako kako ja to gledam.
A mrsko mi detaljnije razvlaciti jer bismo se vratili u doba kad zene nisu imale nikakva prava. A kamo li samar jakih testisa (onih umnih).
Jutros sam bila u duhovnom skripcu. Trenutno drnda pizitivno, hvala. Kako ti?
Ina,
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Pa onda biti ostrokondze po tebi nije pezorativno?
Ili sam ja sve pobrkala, ne znam, ubi me.izolacija.
Inače, kako si, sve ok?
A mrsko mi detaljnije razvlaciti jer bismo se vratili u doba kad zene nisu imale nikakva prava. A kamo li samar jakih testisa (onih umnih).
Ko ti je slago da princeze i kraljice nisu imale prava
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ko ti je slago da princeze i kraljice nisu imale prava