E ovo mi je zanimljivo. Čitam neke osobe u poznim godinama prebolile a neke mlađe podlegle i nisu imali neka hronična oboljenja. Naravno ne znam koliko su sve info. tačne ali isto kao da se virus kod nekih jače manifestuje.HAVANA wrote: 27 Mar 2020, 13:13 Sad pricam sa drugom, kaze jarane ja sam ovo prebolovo ima mjesec dana i vise. Po pola metra sam skako od groznice, temperatura, kasalj, ma sve ovo... I zena i djeca bili hasta al manje kod njih izrazeno. Konto sam rastadoh se s dusom. Nikad bolestan i iz cista mira totalno razvaljivanje. Onda povezem drugu mrcinu od druga, nikad bolesnu... U januaru 27 dana nije usto iz kreveta, sve isto. Jos par slucajeva... Nije ovo bas meni jasno. Bilo je ovoga. Prelezalo je ovo dosta ljudi. Isto ko da ima par virusa razlicite jacine i djelovanja...Pa seta... Elem necemo umrijet al propast hocemo. Mnogi. Vec je za mnoge prica zavrsena sto se tice posla i privatne firme.smajliostarimokuci.
Možda lupetam bezveze ali me baš zanima ima li nekakvih objašnjenja u tom pravcu