Prepisali fazon iz BiH.
Ne testiraju.
Ne testiras i odma nemas zarazenih.
Moderator: Krokodil Behko

Prepisali fazon iz BiH.

Fudo vam sve radi, i fetve vam čojk donosi, još i da vas izvještava, elem i da predviđa, šta natovariste na čojka ...Iskra wrote: 27 Mar 2020, 15:06 Ja bih na ovoj temi napravila.krizni štab, da nas svako jutro izvještavaju s novim inf
Iz blagoslovene Amerike Fudo i ROcko
Iz Francuske Cupe i Insomnia
Iz Italije Miralem i Ina
Iz Slovenije Storm i Kontric
Izz Hrvatske Brams
Iz Njemačke Merlin i Duminjo
Iz Australije Sharp
Osvrt na ekonomski aspekt corone Havana i Mister no
Ja ću update gdje i sta se moze nabaviti i napraviti od dezinficihenasa, i komentar na linkove .
Fudo može isto o apokalipticnim predviđanjima . I tako...
![]()

More. PraviIskra wrote: 27 Mar 2020, 15:06 Ja bih na ovoj temi napravila.krizni štab, da nas svako jutro izvještavaju s novim inf
Iz Italije Miralem i Ina
Izz Hrvatske Brams
Iz Australije Sharp
Ja ću update gdje i sta se moze nabaviti i napraviti od dezinficihenasa, i komentar na linkove .
![]()

Ova je pukla k'o kokica.Mrachni wrote: 27 Mar 2020, 15:05 tito te jebo ova nije normalna
ona i muz joj zapeli da je sve kriv 5G![]()
Screenshot_2.jpg

Beti je doslovno kraljica. Njoj nemEre nista bitiFuddo wrote: 27 Mar 2020, 15:12 Oni se engleski budalasi svi zarazili, sam im Elizabeta ostala. En, nabavili joj nakav telefon iz 1941 da se igra sHnjim i strpali je u bunker.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Fudo ne donosi fetve, nije on nosač Samuel, hamal nakav... Fudo fetvu baci!Nora Ibsenova wrote: 27 Mar 2020, 15:20Fudo vam sve radi, i fetve vam čojk donosi, još i da vas izvještava, elem i da predviđa, šta natovariste na čojka ...Iskra wrote: 27 Mar 2020, 15:06 Ja bih na ovoj temi napravila.krizni štab, da nas svako jutro izvještavaju s novim inf
Iz Italije Miralem i Ina
Izz Hrvatske Brams
Iz Australije Sharp
![]()
![]()

Onda skontaš nju prati pola miliona ljudi, neki će joj i povjerovati sudeći po komentarima.Nora Ibsenova wrote: 27 Mar 2020, 15:20Ova je pukla k'o kokica.Mrachni wrote: 27 Mar 2020, 15:05 tito te jebo ova nije normalna
ona i muz joj zapeli da je sve kriv 5G![]()
Screenshot_2.jpg
Prvo joj je bilo super u izolaciji a sad bi lizala šipke.

Takoje,arzuhal wrote: 27 Mar 2020, 15:21Fudo ne donosi fetve, nije on nosač Samuel, hamal nakav... Fudo fetvu baci!Nora Ibsenova wrote: 27 Mar 2020, 15:20
Fudo vam sve radi, i fetve vam čojk donosi, još i da vas izvještava, elem i da predviđa, šta natovariste na čojka ...![]()

Pa ti su još gori.Mrachni wrote: 27 Mar 2020, 15:23Onda skontaš nju prati pola miliona ljudi, neki će joj i povjerovati sudeći po komentarima.Nora Ibsenova wrote: 27 Mar 2020, 15:20
Ova je pukla k'o kokica.
insomnia wrote: 27 Mar 2020, 15:20More. PraviIskra wrote: 27 Mar 2020, 15:06 Ja bih na ovoj temi napravila.krizni štab, da nas svako jutro izvještavaju s novim inf
Iz Italije Miralem i Ina
Izz Hrvatske Brams
Iz Australije Sharp
![]()
PS: ‘ocel biti ovih sestara sto mjesaju? Ovih sto ih je Havana spominj’o?

#savetheworld/hajmolizatgelendereMrachni wrote: 27 Mar 2020, 15:23Onda skontaš nju prati pola miliona ljudi, neki će joj i povjerovati sudeći po komentarima.Nora Ibsenova wrote: 27 Mar 2020, 15:20
Ova je pukla k'o kokica.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ooo, mašala. Lesi se vraća kući.

... nek si vala doso,javio se ...

Nije da je kasno, ali nije dostojanstveno traziti halal na rubu apokalipse.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest