Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2739 times
- Been thanked: 4895 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Pa evo ne znam, hajd ga budi pametan.
Koja je razlika? Oboljeti od korone ili oboljeti zbog nedostupnosti liječenja, jer nemaš novca da kupiš lijekove, jer nemaš para da se prehraniš, od stresa jer si bez posla, jer je sve u kurcu, jer ne možeš više plaćat stanarinu, itd.
Koja je razlika? Oboljeti od korone ili oboljeti zbog nedostupnosti liječenja, jer nemaš novca da kupiš lijekove, jer nemaš para da se prehraniš, od stresa jer si bez posla, jer je sve u kurcu, jer ne možeš više plaćat stanarinu, itd.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2870 times
- Been thanked: 23769 times
- Status: Online
Ja stvarno ne mogu da se sekiram. Nek jebe mater svoju, nek umrem u cetvrtak samo nek mi mozak ne ispiraju vise.Daj ba da radim, eto nek crknem, nek mi roditelji umru... Nek djeca zive. Mogu mjesec dva bit zatvoren, dalje mrs u pm. Na ulicu pa ko ziv ko mrtav. Svakako ce se na pistoljima i otimacini zavrsit za 2,3 mjeseca.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Koliko od tih beba umre zbog posljedica siromaštva (neuhranjenost, nehigijena, bolesti...), kao bebe ili prije nego što se reprodukuju ili doprinesu društvu kroz rad?
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
jer igras bjelorusku omladinsku ligu na kladijonici, dva poluvremena po 30 minuta igrajuNora Ibsenova wrote: 27 Mar 2020, 20:36 Pa evo ne znam, hajd ga budi pametan.
🐽
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9843 times
- Been thanked: 11604 times
Zizi wrote: 27 Mar 2020, 20:31Znaš li da li su rađene projekcije za narednih šest mjeseci, koliko bi još ljudi moglo umrijeti od korone?arzuhal wrote: 27 Mar 2020, 20:26
Dosad je ukupno od korone umrlo oko 25.000 ljudi, od početka pandemije, na cijeloj planeti.
Za jedan dan se rodi oko 350.000 beba u svijetu.
Šta ako nam se ponovi scenarij pandemije od prije sto godina?
Zbog toga i treba djelovati.
Ovo s imunitetom je suludo i niko ozbiljan to više ne zagovara. Eno i kod Šveđana je danas bilo oko 20 mrtvih i odmah su i oni pooštrili mjere. Više je nego surovo, skoro pa životinjski, reći kako treba pustiti sve, pa nek umre tuđi roditelj, brat, pa čak i dijete, ako je već bolesno od nečeg drugog.
Ko ima pravo na takvu vrstu trijaže i da (zamisli da nije bilo restrikcija ni u jednoj zemlji) u smrt pošalje na desetine miliona ljudi. Nije nemoguće. Zamisli samo Italiju i Španiju, da nikada nisu uveli restrikcije?
Do sada bi u tim zemljama, vjerovatno bilo oko 100.000 mrtvih i još toliko u ostatku Evrope.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 588 times
- Been thanked: 1143 times
Previše ste negativni za moj tanahni, osjetljivi ukus, morat ću smanjiti druženje s vama, pih...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
A šta ja stalno govorim, ako nas ne ubije korona, ubiće nas borba protiv njeHAVANA wrote: 27 Mar 2020, 20:36 Ja stvarno ne mogu da se sekiram. Nek jebe mater svoju, nek umrem u cetvrtak samo nek mi mozak ne ispiraju vise.Daj ba da radim, eto nek crknem, nek mi roditelji umru... Nek djeca zive. Mogu mjesec dva bit zatvoren, dalje mrs u pm. Na ulicu pa ko ziv ko mrtav. Svakako ce se na pistoljima i otimacini zavrsit za 2,3 mjeseca.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Pričao je tad moj debeli stric
nekad kroz suze, a nekad kroz smijeh:
"Za svu vašu zajebanciju
jednom ćete platiti ceh!"
Ohooooooooooooooooo
nekad kroz suze, a nekad kroz smijeh:
"Za svu vašu zajebanciju
jednom ćete platiti ceh!"
Ohooooooooooooooooo
- HAVANA
- Forumaš godine

Ja odo pjevat, jebat je.arzuhal wrote: 27 Mar 2020, 20:40 Previše ste negativni za moj tanahni, osjetljivi ukus, morat ću smanjiti druženje s vama, pih...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14221 times
- Been thanked: 23684 times
Rodjo, vjezbajHAVANA wrote: 27 Mar 2020, 20:36 Ja stvarno ne mogu da se sekiram. Nek jebe mater svoju, nek umrem u cetvrtak samo nek mi mozak ne ispiraju vise.Daj ba da radim, eto nek crknem, nek mi roditelji umru... Nek djeca zive. Mogu mjesec dva bit zatvoren, dalje mrs u pm. Na ulicu pa ko ziv ko mrtav. Svakako ce se na pistoljima i otimacini zavrsit za 2,3 mjeseca.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

Kakva ba borba, da se imam bar borit s kim. Isto morz na trosjedu.Dorian wrote: 27 Mar 2020, 20:41A šta ja stalno govorim, ako nas ne ubije korona, ubiće nas borba protiv njeHAVANA wrote: 27 Mar 2020, 20:36 Ja stvarno ne mogu da se sekiram. Nek jebe mater svoju, nek umrem u cetvrtak samo nek mi mozak ne ispiraju vise.Daj ba da radim, eto nek crknem, nek mi roditelji umru... Nek djeca zive. Mogu mjesec dva bit zatvoren, dalje mrs u pm. Na ulicu pa ko ziv ko mrtav. Svakako ce se na pistoljima i otimacini zavrsit za 2,3 mjeseca.![]()
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Korona zna kad nas izmori da ćemo se predati!Dorian wrote: 27 Mar 2020, 20:41A šta ja stalno govorim, ako nas ne ubije korona, ubiće nas borba protiv njeHAVANA wrote: 27 Mar 2020, 20:36 Ja stvarno ne mogu da se sekiram. Nek jebe mater svoju, nek umrem u cetvrtak samo nek mi mozak ne ispiraju vise.Daj ba da radim, eto nek crknem, nek mi roditelji umru... Nek djeca zive. Mogu mjesec dva bit zatvoren, dalje mrs u pm. Na ulicu pa ko ziv ko mrtav. Svakako ce se na pistoljima i otimacini zavrsit za 2,3 mjeseca.![]()
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Ne smijem ni da pišem šta mi se sve po glavi vrzmaKrokodil Behko wrote: 27 Mar 2020, 20:40Zizi wrote: 27 Mar 2020, 20:31
Znaš li da li su rađene projekcije za narednih šest mjeseci, koliko bi još ljudi moglo umrijeti od korone?
Šta ako nam se ponovi scenarij pandemije od prije sto godina?
Zbog toga i treba djelovati.
Ovo s imunitetom je suludo i niko ozbiljan to više ne zagovara. Eno i kod Šveđana je danas bilo oko 20 mrtvih i odmah su i oni pooštrili mjere. Više je nego surovo, skoro pa životinjski, reći kako treba pustiti sve, pa nek umre tuđi roditelj, brat, pa čak i dijete, ako je već bolesno od nečeg drugog.
Ko ima pravo na takvu vrstu trijaže i da (zamisli da nije bilo restrikcija ni u jednoj zemlji) u smrt pošalje na desetine miliona ljudi. Nije nemoguće. Zamisli samo Italiju i Španiju, da nikada nisu uveli restrikcije?
Do sada bi u tim zemljama, vjerovatno bilo oko 100.000 mrtvih i još toliko u ostatku Evrope.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dorian wrote: 27 Mar 2020, 20:36Koliko od tih beba umre zbog posljedica siromaštva (neuhranjenost, nehigijena, bolesti...), kao bebe ili prije nego što se reprodukuju ili doprinesu društvu kroz rad?arzuhal wrote: 27 Mar 2020, 20:26
Dosad je ukupno od korone umrlo oko 25.000 ljudi, od početka pandemije, na cijeloj planeti.
Za jedan dan se rodi oko 350.000 beba u svijetu.
Halo mizantrop, u principu tebe boli q (baš kao imene) za tu gladnu djecu, zar ne? Ali učinilo ti se zgodnim da propametuješ i skreneš s teme. Tema je Covid 19 a ti si i dalje glavni virus na temama.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- arzuhal
- Forum [Bot]
..a ako osjetiš neko peckanje u grlu, samo nastavi pjevat,
ako ti počne rasti naglo temperatura - pjevaj, jebotisonjukaradžićisvujojvamelijučetničku,
ukoliko počneš kašljat, i počneš gubiti dah,
PJEVAJ DO ZADNJEG DAHA, DO SMRTI, PJEVAJ SLOBODI, NARODU I PARTIJI!!!!
- HAVANA
- Forumaš godine

Fuddo wrote: 27 Mar 2020, 20:43Rodjo, vjezbajHAVANA wrote: 27 Mar 2020, 20:36 Ja stvarno ne mogu da se sekiram. Nek jebe mater svoju, nek umrem u cetvrtak samo nek mi mozak ne ispiraju vise.Daj ba da radim, eto nek crknem, nek mi roditelji umru... Nek djeca zive. Mogu mjesec dva bit zatvoren, dalje mrs u pm. Na ulicu pa ko ziv ko mrtav. Svakako ce se na pistoljima i otimacini zavrsit za 2,3 mjeseca.
![]()
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Šta misliš da odeš malo prileći?arzuhal wrote: 27 Mar 2020, 20:46..a ako osjetiš neko peckanje u grlu, samo nastavi pjevat,
ako ti počne rasti naglo temperatura - pjevaj, jebotisonjukaradžićisvujojvamelijučetničku,
![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Imam školskog druga, jedan je od glavnih doktora u domovima zdravlja SA. Primarijus itds.. Lijepo čovjek objasnio da će ga popušiti do kraja svi koji se oslone na imunitet, što se u Londonu trenutno i dešava.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Rodjo, mahni i ti koju...vidis da sve ode helac cugo necugo, sam se bezveze nerviras.arzuhal wrote: 27 Mar 2020, 20:46..a ako osjetiš neko peckanje u grlu, samo nastavi pjevat,
![]()
Dozvolite da se obratimo