Lepo pevaš

Moderator: Krokodil Behko
Lepo pevaš
E on treba koronu da dobije. Hajra joj od zivota nema. Nece znat jel posla il dosla.
Iskopaš zemlje u parku pored zgrade ili odeš na neku drugu zemlju, skineš čarape i u tu rupu staviš noge, pa prekriješ s tom iskopanom zemljom.
Kad otopli.Zizi wrote: 27 Mar 2020, 21:20Iskopaš zemlje u parku pored zgrade ili odeš na neku drugu zemlju, skineš čarape i u tu rupu staviš noge, pa prekriješ s tom iskopanom zemljom.Dorian wrote: 27 Mar 2020, 21:13
U mene mi u zgradi nema uzemnljenje, stara zgrada. Samo nulovanje.
Šta sad![]()
![]()
Stoj ili sjedi tako jedno deset minuta. Mozak će ti se razrahatiti. S radošću ćeš me poslije spominjati![]()
Sto kaze moj sura... Mortus, jaraaane, naas su sve lagali. Ja sve presto, sve me boli, streberi svi pomrli, stonsi koncert 27...
A tek pacijenti. I to sve rizicna kategorija
Kod nas je jedan ljekar zarazio pacijente u privatnoj klicini kazu da je bio u kontaktu sa 20, maske cemo dobijati po prioritetima na opcini a ima ih 5000 maski, sreca mi sto sam na brdu.srculence7 wrote: 27 Mar 2020, 22:42 A bilo je reči da uvedu kod nas karantin za neke gradove ali zasad ništa od toga. Što se statistike neke tiče, rano je govoriti ali više žena umire. I ovde je jedan doktor na nekoj proslavi zarazio druge lekare koji su sa njim bili u kontaktu. On se sam izolovao, uzeo bolovanje a nije odmah obavestio ostale...