Spekulisu da joj se sin vratio iz Slovenije pa da je od njega, ali to je jos uvijek rekla-kazala.
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8933 times
- Been thanked: 5683 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
The Dark Side Of The Forum...
Spin me podsjeća me na dokumantarac o Sjevernoj Koreji. Naime, imali su puno ljudi sa mrenom i jedan doktor iz neke Evropske države se ponudi da dođe i čini mi se hiljadi ljudi skine mrenu sa jednog oka. Ovi pristanu, doktor dođe, uradi posao brzo (nekoliko destina skidanja dnevno) i sve pet.spacebound wrote: 28 Mar 2020, 10:26Jesi vidio ovo? Ono je najveca ludnica na svijetu
https://www.kurir.rs/vesti/politika/343 ... /komentari
Ali onda spektakl, skupe oni sve operisane i članove njihovih porodica u jednu salu i svi jednoobrazno u plač i ridaju zahvale velikom vođi, padaju na koljena pred slikama Kim il Jonga i oca mu Sunga kao da su ih oni operisali. Doktora niko ne ferma.
Ovo sa Vučićem tukne na to, Kurir od njega pravi jednog od Kimova.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9912 times
- Been thanked: 16714 times
Procitala sam to, samo je pisalo da je kcerka, ali necemo vjerovati mahalskim pricama.Mister No wrote: 28 Mar 2020, 11:07Spekulisu da joj se sin vratio iz Slovenije pa da je od njega, ali to je jos uvijek rekla-kazala.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Dobra.carobnjak N wrote: 28 Mar 2020, 10:50 Kavazović je juče dao dobro hutbu, desteka
"Proljeće je pa bismo trebali zasaditi naše drvo, posijati sjemenje u našim vrtovima. Pozivam sve koji ne spadaju u rizične grupe da dok ljekari vode bitku s virusom, obradimo naša polja i bašće. Bog nam šalje uvijek znakove i trebamo znati čitati njegove poruke. Sada je vrijeme da stanemo, da pogledamo u zemlju, da osjetimo njen miris. Od nje smo stvoreni, u nju ćemo se vratiti. Ona je naše tijelo i iz nje je naša hrana. Vrijeme je da naš asiluk prema majci zemlji prestane",
Ali...
Obavezno pogledati! Dr Dragan Stevanovic i prof dr Nermin Salkic fantastičan mladi.ljekar sa UKC Tuzla koji donosi podrobno.objasnjenje mogućih scenarija i prijedlog mjera koje se trebaju uciniti HITNO.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Dorian wrote: 28 Mar 2020, 11:11Spin me podsjeća me na dokumantarac o Sjevernoj Koreji. Naime, imali su puno ljudi sa mrenom i jedan doktor iz neke Evropske države se ponudi da dođe i čini mi se hiljadi ljudi skine mrenu sa jednog oka. Ovi pristanu, doktor dođe, uradi posao brzo (nekoliko destina skidanja dnevno) i sve pet.spacebound wrote: 28 Mar 2020, 10:26
Jesi vidio ovo? Ono je najveca ludnica na svijetu
https://www.kurir.rs/vesti/politika/343 ... /komentari
Ali onda spektakl, skupe oni sve operisane i članove njihovih porodica u jednu salu i svi jednoobrazno u plač i ridaju zahvale velikom vođi, padaju na koljena pred slikama Kim il Jonga i oca mu Sunga kao da su ih oni operisali. Doktora niko ne ferma.
Ovo sa Vučićem tukne na to, Kurir od njega pravi jednog od Kimova.
Teatralan je Vučić bas a i retorika mu je bas
Ostalo je cutanje.
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 577 times
- Been thanked: 1143 times
Ka'e medicinks sestra ona samo zaspala, probudila se - istom ona zaražena 
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- spacebound
- Urednik foruma

On je psihopata koji je docekao svoj trenutak. Uziva, covjeku srce puno, sto moze glumatat i patetisat od jutra do sutra. Da su sekunde normalni, k'o sto nisu, bio bi na psihijatrijskom lijecenju, a ne povazdan ispred kamere s mokrofonom.Hannibal wrote: 28 Mar 2020, 11:23 jbt vucic se ne skida sa televizora. lik je posto i doktor u medjuvremenu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Nego, bila sam jucer u federaciji s djecom. Oni nisu izlazili iz auta. Bi li me policija kaznila za to da sam naletjela na njih? I je li to u federaciji nisu obavezne rukavice i maska u javnosti?
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Kažnjivospacebound wrote: 28 Mar 2020, 11:29 Nego, bila sam jucer u federaciji s djecom. Oni nisu izlazili iz auta. Bi li me policija kaznila za to da sam naletjela na njih? I je li to u federaciji nisu obavezne rukavice i maska u javnosti?
neki dan u Bingu u Visokom, ne daju unić bez maski i rukavica unutra...
brzinski petaka zaradih, iznajmljivo masku pred bingom ovim što nemaju
"ignorance is bliss"
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 154 times
To sto je nekom 16 godina ne znaci nista , ona je mogla imat leukemiju , rizicne grupe su starij ljudi jer imaju slabiji imunitet, ljudi cije je imunitet nacet ( hronicne bolesti kao diabeticari, operacije etc. ) redovni konzumeti droga kao crack kokain i marihuana.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 10:41 Evo, po ko zna koji put, za one koji misle da korona ubija samo starce
U Francuskoj od koronavirusa preminula 16-godišnja djevojka
- spacebound
- Urednik foruma

Isla sam samo 2 - 3 km, Robot, Fis, PilotSalko_dvominutaš wrote: 28 Mar 2020, 11:31Kažnjivospacebound wrote: 28 Mar 2020, 11:29 Nego, bila sam jucer u federaciji s djecom. Oni nisu izlazili iz auta. Bi li me policija kaznila za to da sam naletjela na njih? I je li to u federaciji nisu obavezne rukavice i maska u javnosti?
![]()
Trazila rukavice. I slucajno nadjoh maske, i za djecu.
Jao, koja je glupost to za djecu
Mi jucer i u setnju. Danas cemo na Ozren.
- rocko
- Inventar foruma

Sve je startalo kada su rudarske kompanije formirale kasu zdravstven pomoci i poceli da placaju iz tih para da ljekari obilaze porodice ruadara i lijece ih.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 10:32rocko wrote: 28 Mar 2020, 10:29
Tako ti je i ovdje racun ode jel osiguranju privatnom ili drzavnom , problem je sto najvise para bolinac pravi ako pacijent lezi manje od 3 dana.
Ti dobijes izvod od osigruanja sta je bilo podneseno sta su oni platili a zavisno od osiguranja koliko ti trebas platit. neko plati 100 dollara neko 10 hiljada. Od kako je Obama Care nemozes otpisat ko prije ako osoba nema da plati. Ti bacis osiguranju racun 100 hiljada oni kazu po nasem cjenovniku to je 42 hiljade , mi cemo platit 41000 pacijent 1000 a ostalih 58 hiljada bolnica prikaze ko gubitak.
Pa onda je makar slično kao kod nas.
Gledaj seriju The knick, da vidiš početke američkog liječenja po bolnici i račune![]()
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ne pitaj me, ja sam im zabranio izlazak iz stana još 16.03. i tamam sam htio sa njima 21.03 u prirodu (subota) u petak donesena zabrana kretanja maloljetnim.....spacebound wrote: 28 Mar 2020, 11:35Isla sam samo 2 - 3 km, Robot, Fis, PilotSalko_dvominutaš wrote: 28 Mar 2020, 11:31
Kažnjivo
![]()
Trazila rukavice. I slucajno nadjoh maske, i za djecu.
Jao, koja je glupost to za djecuKako tvoji izdrze?
Mi jucer i u setnju. Danas cemo na Ozren.
nek oproste komšije jebajiga.....
"ignorance is bliss"
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2679 times
- Been thanked: 4716 times
rocko wrote: 28 Mar 2020, 11:34To sto je nekom 16 godina ne znaci nista , ona je mogla imat leukemiju , rizicne grupe su starij ljudi jer imaju slabiji imunitet, ljudi cije je imunitet nacet ( hronicne bolesti kao diabeticari, operacije etc. ) redovni konzumeti droga kao crack kokain i marihuana.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 10:41 Evo, po ko zna koji put, za one koji misle da korona ubija samo starce
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- rocko
- Inventar foruma

Ne znaci da si gotova samo da se moras vise cuvati .Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 11:42rocko wrote: 28 Mar 2020, 11:34
To sto je nekom 16 godina ne znaci nista , ona je mogla imat leukemiju , rizicne grupe su starij ljudi jer imaju slabiji imunitet, ljudi cije je imunitet nacet ( hronicne bolesti kao diabeticari, operacije etc. ) redovni konzumeti droga kao crack kokain i marihuana.Gotova sam.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Gotova si prije ili kasnije ako sj drogaljka masna
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman