Et', to je to, ništa ne rade a samo kukaju satraše se od posla.Iskra wrote: 28 Mar 2020, 16:42Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 16:37
I trebaju pokrenuti tužbu.
Ja nisam pretjerano zabrinuta iz razloga što sam poprilično sigurna da pas nije bijesan. Dosta djece se igralo na putu (djeca koja ga hrane inače) a mama je prolazila. Vjerovatno je pomislio da će uraditi nešto djeci pa je postupio instinktivno, inače je ovo prvi put da je nekog ujeo. Srećom imala je debelu trenerku pa "rana" izgleda samo kao ogrebotina površinska. Kao da je maca noktima ogrebala. Ja sam nazvala ambulantu za svaki slučaj, srećom sestrica je naša komšinica pa je imala malo više strpljenja, objasnila mi kako da joj tretiramo ranu i mislim da je okej, inače bih puno više paničila.
Problem je što bi isto bilo da je puno dublja rana, problem je ustvari što bi isto bilo taman da mi je na rukama umirala (kao što možemo vidjeti iz ovog slučaja sa nesretnom ženom i njenom djecom).
Tako da .. od kakvog se to oni posla tobože satraše, mislim da je to prvo i najbitnije pitanje koje treba odgovoriti narodu. Šta to ljekari konkretno SAD rade, šta svaki dan rade, znači da se svaki dan podnosi izvještaj, al' ne izvješataj: imamo dva nova slučaja iz Igmanskog klastera.
1. Koliko ljudi dnevno se testira?
2. Koliko ljudi se dnevno hospitalizuje?
3. U kakvom su stanju ti ljudi?
4. Šta se radi povodom ostalih teško oboljelih pacijanata?
5. itd more je pitanja
A jedini odgovor koji dobijamo je: "Pripremamo se za najgore, nadamo se najboljem." - Sebija.
Ma.ne rade ništa žena se pogubila, uplasila se odgovorkosti pa ne prima.pacijente. misli da jedino tako može da sačuva bolnicu "cIsom". Umjesto da ima u pričuvi objekat koji će biti na raspolaganju ako se klinika kontaminira, a hoće. Prije ili kasnije.
Ovaj naš narod je tačno blentav, svaka budala im može prodat muda pod bubrege.