Eliminisati će se teorije zavjere

Moderator: Krokodil Behko
Eliminisati će se teorije zavjere
Pa teorije zavjera su eliminisane samim tim što je dokazano da je nastao prirodnim putem.
insomnia wrote: 28 Mar 2020, 21:23Istovremeno savjetuju pokretanje industrije. Meni sinoc sef poslo pismo potpisano od ministra zdravstva, ekonomije i rada kae lijepo je to rodjak al moramo nesto i jesti. Evo moji pocinju u pon sa poslomKrokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 21:21
Nema veze, drago mi je da vlasti brinu o tebi. Siguran sam da bi ti kod nas, bilo mnogo gore.
I još nešto, kažu da bezalkoholno pivo, kao preventiva, uopšte nije loša ideja.
Corba samo takva.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:27 Mislim, ja razumijem drugačija je to kultura, običaj, historija, sve hajd razumije, štakor bilesi i ima nekog mesa, al' šišmiš? Čini mi se da je doživljaj ko šatorsko krilo premazano ljepilom da žvaćeš![]()
Obrazlozi?KOMESAR wrote: 28 Mar 2020, 21:21Virus ko virus,italijani pobiše ljude pogrešnim liječenjem.Čarobni wrote: 28 Mar 2020, 20:42 U posljednje vrijeme, među britanskim naučnim krugovima, postoji pretpostavka da se korona virus u toj zemlji pojavio još u januaru i da je tim virusom već zaražena polovina populacije u Britaniji.
Ovaj scenarij mi djeluje itekako realan i vjerovatno i kod nas postoje mnogi koji su ga preboljeli bez simptoma ili sa blažim simptomima.
Ukoliko se ispostavi da je pretpostavka ovih naučnika tačna, to bi bilo veliko olakšanje, jer onda bismo znali da virus nije toliko smrtonosan koliko se na prvu čini i da ga ogroman dio populacije može preboljeti i bez bolničkog tretmana.
Mirelam wrote: 28 Mar 2020, 21:33Corba samo takva.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:27 Mislim, ja razumijem drugačija je to kultura, običaj, historija, sve hajd razumije, štakor bilesi i ima nekog mesa, al' šišmiš? Čini mi se da je doživljaj ko šatorsko krilo premazano ljepilom da žvaćeš![]()
![]()
Vec su kontaktirali. Naruceno je preko milijardu maski, potrebno je preko 40 miliona sedmicno. Od trenutnih 5000 kreveta na reanimaciji ide se na 10 000 a vjerovatno i 14. Naruceni su respiratori i ostali medicinski materijal. Kaze premijer da najgore dvije hefte tek dolaze. I takoKrokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 21:29insomnia wrote: 28 Mar 2020, 21:23
Istovremeno savjetuju pokretanje industrije. Meni sinoc sef poslo pismo potpisano od ministra zdravstva, ekonomije i rada kae lijepo je to rodjak al moramo nesto i jesti. Evo moji pocinju u pon sa poslom
Del Boy ima dobru opremu na stanju. javi mu se
![]()
Bjezi bona prepade me.
insomnia wrote: 28 Mar 2020, 21:35Vec su kontaktirali. Naruceno je preko milijardu maski, potrebno je preko 40 miliona sedmicno. Od trenutnih 5000 kreveta na reanimaciji ide se na 10 000 a vjerovatno i 14. Naruceni su respiratori i ostali medicinski materijal. Kaze premijer da najgore dvije hefte tek dolaze. I tako
Majku jebalo pored nake ovce, teleta... Vid ti sta ono jede. Sta pojede ovde uopste? Azbaha.
Ako je ta životinja bila na jelovniku npr. kod kineza, te se virus na taj način prenio na ljude, zar onda ne bi trebala postojati i određena zakonska regulativa u vezi konzumiranja te životinje, kako bismo izbjegli ovakve pandemije?Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:28Pa teorije zavjera su eliminisane samim tim što je dokazano da je nastao prirodnim putem.
Nije nastao u laboratoriji.
U kojoj životinji je nastao ... k'o daj e važno.
Bolje govno od teleta pojest nego ovo.Mirelam wrote: 28 Mar 2020, 21:33Corba samo takva.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:27 Mislim, ja razumijem drugačija je to kultura, običaj, historija, sve hajd razumije, štakor bilesi i ima nekog mesa, al' šišmiš? Čini mi se da je doživljaj ko šatorsko krilo premazano ljepilom da žvaćeš![]()
![]()
Jesu li.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 21:36
Inače, Jenkiji imaju lijek
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/149 ... ivati.html
Jest, te životinje, i onda će za 5 godina sa neke druge egzotične životinje skočit neki virusčić na insana pa mutirati.Zizi wrote: 28 Mar 2020, 21:39Ako je ta životinja bila na jelovniku npr. kod kineza, te se virus na taj način prenio na ljude, zar onda ne bi trebala postojati i određena zakonska regulativa u vezi konzumiranja te životinje, kako bismo izbjegli ovakve pandemije?Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:28
Pa teorije zavjera su eliminisane samim tim što je dokazano da je nastao prirodnim putem.
Nije nastao u laboratoriji.
U kojoj životinji je nastao ... k'o daj e važno.
Googlaj o prirodnom interferonu, i njegovom dobrom učinku kod liječenja brojnih virusnih oboljenja, te kako su ugašeni instituti s područja bivše juge koji su proizvodili taj lijek.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 21:36
Ma pusti ga, to je neki njegov tradicionalni zagonetni sarkazam, u kombinaciji stvarima i događajima, koji su se odigrali ko zna kad.
Inače, Jenkiji imaju lijek
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/149 ... ivati.html
Daju pogrešne lijekove koji prividno pomažu,ali oslabe imuni sistem.
Onda je krajnje vrijeme da se uvede rigorozniji zakonski okvir u vezi kontakta ljudi s divljim životinjama.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:42Jest, te životinje, i onda će za 5 godina sa neke druge egzotične životinje skočit neki virusčić na insana pa mutirati.Zizi wrote: 28 Mar 2020, 21:39
Ako je ta životinja bila na jelovniku npr. kod kineza, te se virus na taj način prenio na ljude, zar onda ne bi trebala postojati i određena zakonska regulativa u vezi konzumiranja te životinje, kako bismo izbjegli ovakve pandemije?
Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 21:42Jest, te životinje, i onda će za 5 godina sa neke druge egzotične životinje skočit neki virusčić na insana pa mutirati.Zizi wrote: 28 Mar 2020, 21:39
Ako je ta životinja bila na jelovniku npr. kod kineza, te se virus na taj način prenio na ljude, zar onda ne bi trebala postojati i određena zakonska regulativa u vezi konzumiranja te životinje, kako bismo izbjegli ovakve pandemije?