Sandžo.

Moderator: Krokodil Behko
Ono sto Kinezi imaju je kes na raspolaganju.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 23:40Ne znam koliko im se isplati uništiti svoje tržište.MunDZi wrote: 28 Mar 2020, 23:37
Ih, sta je 6.000 na toliku naciju.
Bili su spremni na svoje i tenkovima ici, zasto ne i virusem.
80.000 ce biti izlijeceni ili su vec izlijeceni ili su u procesu da se lijece.
A da bi žrtvovali svoje ljude ja vjerujem da bi i nisu jedini.
Svabe bile dva puta i rekli ljudi, bjezmo ba, jebo ove budale.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 23:50
Niko ti ne brani, da se tamo preseliš. Svakako su (tvrde) riješili virus, pa tako da nećeš morati da budeš u izolaciji.
Dobra je i njemačka stega. Naši koji su tamo, ne žale se mnogo.
Rodjo ja sam puko ko sajla
MunDZi wrote: 28 Mar 2020, 23:55
Ono sto Kinezi imaju je kes na raspolaganju.
Imaju moc da pokupuju vecinske dionice svugdje po svijetu.
Dok je panika i kad padnu dovoljno nisko.
Kad sve prodje, oni vlasnici svega.
Nije zgorega nauciti kineski.
Oprostite, ali masta proradila.
Mirelam wrote: 28 Mar 2020, 23:58Svabe bile dva puta i rekli ljudi, bjezmo ba, jebo ove budale.Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2020, 23:50
Niko ti ne brani, da se tamo preseliš. Svakako su (tvrde) riješili virus, pa tako da nećeš morati da budeš u izolaciji.
Dobra je i njemačka stega. Naši koji su tamo, ne žale se mnogo.![]()
Svakako će biti interesantno posmatrat razvoj ove situacije.MunDZi wrote: 28 Mar 2020, 23:55Ono sto Kinezi imaju je kes na raspolaganju.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 23:40
Ne znam koliko im se isplati uništiti svoje tržište.
A da bi žrtvovali svoje ljude ja vjerujem da bi i nisu jedini.
Imaju moc da pokupuju vecinske dionice svugdje po svijetu.
Dok je panika i kad padnu dovoljno nisko.
Kad sve prodje, oni vlasnici svega.
Nije zgorega nauciti kineski.
Oprostite, ali masta proradila.
De Franko en de Jure.Nora Ibsenova wrote: 28 Mar 2020, 23:36 Eh ja se slažem sa papetom.
Džaba apsolutno sve promjene, i vlasti, i ustava, i svega mogućeg na svijetu, da se vrijeme vrati i da ponavljamo historiju mi bi opet na ovo došli.
Što to mislim?
Kad ratni vojni invalidi/demobilisani borci/penzioneri idu na proteste, moj ćaća kojeg se i više nego tiče to: ma jašta ću ići da se mrznem.
Kad su protesti za bebe: šta ću ja tamo, nemam bebu.
Kad su protesti za Memića: ma neće se meni desit.
Kad nas na ulici zaustavljaju da potpišemo peticiju: nemam ti ja vremena za to.
Kad kažem prijateljici hajmo se učlanit u vijeće mladih: bjež bona, hajmo na kafu, jebote to.
Kad dođu izbori:
- neću ja ni izać, svakako nema fajde.
- ko će dat pare za glas da glasam za toga?
- e glasamo za njeg, on je naš.
Kad SDA-ovac ispred "budućih akademskih građana" stane i izađe i lupa nebuloze, neka ga, dobar je, naš je.
Kad nekog studenta zasretiš i kažeš hajde učlani se u SPUS: ma jebo te spus hajmo na kafu.
Kad te zaustavi policajac jer imaš 2.9 promila u krvi, metni mu cvaju, ko mu jebe mater, ja pjan vozim bolje nego trijezan.
Kad dijete upisuje fakultet, traži štelu, jerbo dijete mora studirat elektrotehniku, iako možda i nije za elektrotehnike.
Kad se padne ispit, traži kome ćeš platit, da podmaže,
Sve te ne jebalo kod mene komšinica tražila štelu da upiše dijete u Osnovnu jebenu školu jer je ona u svojoj glavi zamislila da dijete mora ići u Osnovnu školu u centru, gdje će njeno dijete ić u tamo neku Umihanu Čuvidinu.
Kad ideš u ambulantu poneseš ponekad kafe i keksa sestricama, da proture tvoj karton tamo negdje, da te prozove prije.
Kad se leži u bolnicama, daj sestricama, počasti ih, da te pripaze.
Kad ideš na operaciju tutni hirurgu koju stoju, bolje će te operisat.
Jebo nas svetac ludi mi ni umrijeti ne možemo bez mita.
De hodžama što se sjate na dženazi po kovertu u džep.
I ovako se možemo nabrajat do ujutru.
I sad kao ne valja vlast.
Vlast je onakva kakvi smo mi. Ni bolja ni lošija.
I upravo je onakva kakvu smo je zaslužili!
Pa da imamo efikasan sistem, ne bi trebali ni dolaziti, tako da je to sve ringe ringe raja.Krokodil Behko wrote: 29 Mar 2020, 00:01
Pa ima i toga, ali došli bi, da imamo efikasan sistem, a već smo apsolvirali zašto ga nemamo.
Ko?Fuddo wrote: 29 Mar 2020, 00:09 TruNp hoce da stavi sav njujork u karantin,
Onaj guverner iz njujorka kaze za nas je to objava rata.
Jebo svoju majku on je ruski agent nek prica ko sta hoce.
Izvinjavam se, pretjerao sam, nije 6.000 nego nešto manje od 3.300.MunDZi wrote: 28 Mar 2020, 23:37Ih, sta je 6.000 na toliku naciju.Dorian wrote: 28 Mar 2020, 23:31
I postili su 80.000 zaraženih i skoro 6.000 mrtvih kod sebe samo onako?
A kako im je cijel isvijet tržište, pustili su virus da im ubija kupce?
...
Bili su spremni na svoje i tenkovima ici, zasto ne i virusem.
80.000 ce biti izlijeceni ili su vec izlijeceni ili su u procesu da se lijece.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests