Pa zar on nije branilac američkih vrijednosti?
Uostalom, šta je tu čudno, što on radi stvari koje pašu Rusima?
Nijednom ih nije pomenuo u lošem kontekstu, pa čak ni na vrhuncu krize u Siriji.
Moderator: Krokodil Behko

Sad prelistah neke tekstove na yahoo (što njhove što prenesene) i ako su tačni, taj čovjek nije normalan.

Budem.Krokodil Behko wrote: 29 Mar 2020, 00:00
![]()
Molim te, kad se to desi u bilo kojoj zemlji koja pripada pojmu "zapad", javi mi odmah, da pročitam![]()

Cuomo je zajeban igrac, ne daje mu pardona sekunde.insomnia wrote: 29 Mar 2020, 00:15 E to je guverner ne ko ona ustaska picketina sto zabrani drzavljanima BiH ulaz u kanton pa se prepo Fahrudina i povuko odluku
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sandže su Šošoni.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Po onome sto cujem, pravi cova na pravom mjestu?Fuddo wrote: 29 Mar 2020, 00:19Cuomo je zajeban igrac, ne daje mu pardona sekunde.insomnia wrote: 29 Mar 2020, 00:15 E to je guverner ne ko ona ustaska picketina sto zabrani drzavljanima BiH ulaz u kanton pa se prepo Fahrudina i povuko odluku
Ustvari, vecina guvernera ga ne jebe 2%.
Medju obicnim narodom je prica, svima ga je pun qratz.
Cak i oni koji su siljili za njega odustaju od njegovih nebuloza. On ce zavrsit ko causesku, zao mi melanije.

Bogte tebi samo žene u glaviFuddo wrote: 29 Mar 2020, 00:19Cuomo je zajeban igrac, ne daje mu pardona sekunde.insomnia wrote: 29 Mar 2020, 00:15 E to je guverner ne ko ona ustaska picketina sto zabrani drzavljanima BiH ulaz u kanton pa se prepo Fahrudina i povuko odluku
Cak i oni koji su siljili za njega odustaju od njegovih nebuloza. On ce zavrsit ko causesku, zao mi melanije.

Ma ljudina i po, stara talijanska mafija.Mirelam wrote: 29 Mar 2020, 00:23Po onome sto cujem, pravi cova na pravom mjestu?Fuddo wrote: 29 Mar 2020, 00:19
Cuomo je zajeban igrac, ne daje mu pardona sekunde.