Bilo bi normalno da su te testirali, kod nas je to testiranje izgleda problem.vila wrote: 29 Mar 2020, 11:59 Upravo sam saznala da mi je pacijent pozitivan
Jos 2 dana mi treba do 14
Boze pomozi
Nadam se da ćeš biti dobro

Moderator: Krokodil Behko
Bilo bi normalno da su te testirali, kod nas je to testiranje izgleda problem.vila wrote: 29 Mar 2020, 11:59 Upravo sam saznala da mi je pacijent pozitivan
Jos 2 dana mi treba do 14
Boze pomozi
Zato sto nemam simptoma valjda
Kod nas da.. Pogotovo medicinsko osoblje generalno..
Idi se u vraga.Nora Ibsenova wrote: 29 Mar 2020, 12:21 Ja se jedan dan probudim skroz pozitivna, sve će ovo proći, izvući ćemo se i tako to, a onda nakon 5 sati me ufati panika, pocrkaćemo svi.
Ako ne poludim biće čudo.![]()
Valjda bi bilo simptoma do sad. Biće uredu
CRNI REKORD ŠPANIJE: Tokom posljednjih 48 sati umrlo skoro 1.700 osoba!
Isto se i meni desilo s rukama zbog rukavica i stalne dezinfekcije ruku. Preporučili mi Apotekama Sarajevo pantegal, oni ga proizvode.arzuhal wrote: 29 Mar 2020, 11:35Ne'š vjerovat, tu 48 i imam. I njom sam i namazao. Možda ima još kakva, da je bolja... Nisam imao pojma da bih treba mazati kremom, preventivno...spacebound wrote: 29 Mar 2020, 11:33
Rijetko ih nosim, jer sam vrlo malo van kuce, a kad sam radila imali smo dobre kreme kojima smo obavezno mazali ruke poslije, pa nisam imala nikakvih problema. Kupi kremu, meni je odlicna medicinska 48, pa cim skines rukavice operi ruke i namazi.
MILIJUNI Amerikanaca bit će zaraženi Covidom-19, a moglo bi umrijeti između 100.000 i 200.000 ljudi, rekao je u nedjelju infektolog i savjetnik Donalda Trumpa za koronavirus.
Veci je problem sto su nam dosli gastarbajteri nazad bez ikakve kontrole.
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests