kinezi moja skin. da nam nisu poslali koroniju iso bi normalno u skolu a ne bi pratijo nastavu preko maila
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
🐽
Kažu nama.posto smo trebali rotirati po klinikama cijeli semestar, otpisat će te ispite ako budemo volontirali. A šta će oni koji ne budu htjeli? Još je ovo nezvanicno ali šta ako stvarno tako bude, pa.pola.ljekara na bolovanju iz straha od korone a šta onda da rade studenti?
Opće rasulo. Haos!
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
ja se samo nadam da ce nas na nizim godinama pustit bez uslova na sljedecu godinuIskra wrote: 30 Mar 2020, 12:29
Kažu nama.posto smo trebali rotirati po klinikama cijeli semestar, otpisat će te ispite ako budemo volontirali. A šta će oni koji ne budu htjeli? Još je ovo nezvanicno ali šta ako stvarno tako bude, pa.pola.ljekara na bolovanju iz straha od korone a šta onda da rade studenti?
Opće rasulo. Haos!![]()
🐽
Hannibal wrote: 30 Mar 2020, 12:32ja se samo nadam da ce nas na nizim godinama pustit bez uslova na sljedecu godinuIskra wrote: 30 Mar 2020, 12:29
Opće rasulo. Haos!![]()
![]()
Ništa nije isključeno. Joj Hani čim.predjes u 4. Eto ga, skoro gotovo. Vidjet ćeš kako 4,5, 6 prolete
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
Ih pa ne bi imao.puno, može se to stići sve... ja sam na.trecoj morala.polagati neke koje.mi nisu priznali od ranije, i sve stigla. I slušala ih čak. Tad me Mornjakovicka "ubila" skoro ali....sipak
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4459 times
- Been thanked: 4136 times
Kod nas ce študenti zadržati status, ne znam samo hoce li i pustit ih dalje, ili samo status ako ne prodju. Školska godina za OŠ, SS nece se produzit. Matura če bit iako ne znaju jos kako. Dobit če studenti i 150€ pomoci sad u ovoj situaciji. Ali redovni samo.Hannibal wrote: 30 Mar 2020, 12:32 ja se samo nadam da ce nas na nizim godinama pustit bez uslova na sljedecu godinu![]()
Iskreno da kazem ne znam zasto samo redovni, sta je sa onima sto npr. nisu imali mogucnost da studirajo redovno pa rade i redovno rade izredni študij.
Uglavnom je kod nas haos sad. Sa svime.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
vidi se da nisi na forumuuvijek_kontra wrote: 30 Mar 2020, 12:39Kod nas ce študenti zadržati status, ne znam samo hoce li i pustit ih dalje, ili samo status ako ne prodju. Školska godina za OŠ, SS nece se produzit. Matura če bit iako ne znaju jos kako. Dobit če studenti i 150€ pomoci sad u ovoj situaciji. Ali redovni samo.Hannibal wrote: 30 Mar 2020, 12:32 ja se samo nadam da ce nas na nizim godinama pustit bez uslova na sljedecu godinu![]()
Iskreno da kazem ne znam zasto samo redovni, sta je sa onima sto npr. nisu imali mogucnost da studirajo redovno pa rade i redovno rade izredni študij.
štopa ti bosanski pa te preveč trzne na slovenštino
"ignorance is bliss"
- Skin
- Inventar foruma

- Skin
- Inventar foruma

haos je zajednicki svugdje...izgurat cemo vec nekako. ispadne opet nekako bolje nego sto se nadas ili ocekujes, i kad izgleda nerjesivo.
uvijek_kontra wrote: 30 Mar 2020, 12:39Kod nas ce študenti zadržati status, ne znam samo hoce li i pustit ih dalje, ili samo status ako ne prodju. Školska godina za OŠ, SS nece se produzit. Matura če bit iako ne znaju jos kako. Dobit če studenti i 150€ pomoci sad u ovoj situaciji. Ali redovni samo.Hannibal wrote: 30 Mar 2020, 12:32 ja se samo nadam da ce nas na nizim godinama pustit bez uslova na sljedecu godinu![]()
Kod nas ni radnicima.ne daju ništa a kamoli studentima.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4459 times
- Been thanked: 4136 times
Kod nas od ponoci nema vise odlazka u drugu opstinu, osim posao/doktor varianta. Kazna od 400€ dalje. Mnogo problema cu sad imat zbog toga jer imam neke stvari sredjivat za tatu, a firma mu sat vremena od mene.
Vidjecemo kako ce bit.
Posebno za nas sto od obcine imamo samo postu i Merkator.
Iskro, to su EU pare, i mozda nesto malo od države. Mozda. Ne bi ni oni dali, nit ce dat koliko su dobili za to.
Last edited by uvijek_kontra on 30 Mar 2020, 12:54, edited 1 time in total.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Dajte ljudi da se malo smijemo
Pun mi je (piiiippp) problema, gdje god se okrenem šta god upalim problemi u vezi sa ovim govnetom...
Jebeno jeste
al hajmo malo optimizma pliz....
Pun mi je (piiiippp) problema, gdje god se okrenem šta god upalim problemi u vezi sa ovim govnetom...
Jebeno jeste
"ignorance is bliss"
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8878 times
- Been thanked: 5636 times
Jel možemo ponovo da instaliramo ovu 2020 g. ?
Ova verzija ima virus.
Ova verzija ima virus.
The Dark Side Of The Forum...
Salko_dvominutaš wrote: 30 Mar 2020, 12:53 Dajte ljudi da se malo smijemo
Jebeno jeste
Jel te to.pogodilo ovo s apotekama
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
neam pojmaIskra wrote: 30 Mar 2020, 13:03Salko_dvominutaš wrote: 30 Mar 2020, 12:53 Dajte ljudi da se malo smijemo
Jebeno jeste
Jel te to.pogodilo ovo s apotekama![]()
šta se dešava??
jel što je onaj hajvan reko da se testovi u apotekama rade??
"ignorance is bliss"