Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Dobro vecer.
Ni internet, ni TV, ni telefon danas nisam pogledala.
Bas je bilo lijepo.
Moze li neko ukratko reci najnoviju situaciju?
Hvala.
Bas je bilo lijepo.
Hvala.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 13984 times
- Been thanked: 23140 times
Meci tange, nema nam spasa.MunDZi wrote: 30 Mar 2020, 20:32 Dobro vecer.
Bas je bilo lijepo.
Hvala.
Dozvolite da se obratimo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
ubleha do ublehe ....MunDZi wrote: 30 Mar 2020, 20:32 Dobro vecer.
Bas je bilo lijepo.
Hvala.
kao i sama ,navodna korona ....
sigur .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Ne mogu reci da meni nije za brigu ali sta's sad, suti i trpi. Opet me opkolilo, ali se ne predajemo nit imamo vise dze utec.Fuddo wrote: 30 Mar 2020, 20:29Rodjo, ne sekiraj se ti za nas, mi da sve pogasimo narednih pet godina mozemo bez da iko mrdne, sam’ cemo se udebljat.Mirelam wrote: 30 Mar 2020, 20:27
I taj papir vam sada vracaju ko tolateni. Pobiste se oko njega.![]()
Vadi pusku Sacire@ dok nije kasno.![]()
Meni su te tvoje lombardije za brigu, kad god vas prikazu na televizoru isto prle i tihi.
Nego ti, puni vrece pijeskom, dobro se ukopaj, istureni polozaj, dok dodju do ostave i kuhinje sve cete vec pojesti a onda takticko povlacenje.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ti znas, i sav dunjaluk zna da ako se ovdje sta ne smucka, nema dje drugo, vidis da se sve usralo od straha.Mirelam wrote: 30 Mar 2020, 20:34Ne mogu reci da meni nije za brigu ali sta's sad, suti i trpi. Opet me opkolilo, ali se ne predajemo nit imamo vise dze utec.Fuddo wrote: 30 Mar 2020, 20:29
Rodjo, ne sekiraj se ti za nas, mi da sve pogasimo narednih pet godina mozemo bez da iko mrdne, sam’ cemo se udebljat.
Meni su te tvoje lombardije za brigu, kad god vas prikazu na televizoru isto prle i tihi.![]()
Nego ti, puni vrece pijeskom, dobro se ukopaj, istureni polozaj, dok dodju do ostave i kuhinje sve cete vec pojesti a onda takticko povlacenje.![]()
I nek samo mjesec dana zaustavimo isporuku njam njam, pola planete je gladno.
Kinez ti more dat samo kontaminiranu masku da sto prije tarlihnes.
Pomoli se Olmajtiju i gledaj u kip slobode, mi smo zadnja nada civilizacije, od tih tvojih sladoledzija nema nista.
Dozvolite da se obratimo
- Mirelam
- Forum [Bot]
Ma bjezi budalo i ti i taj tvoj cips, kokice, puter od kikirikija i hamburger od ludih krava, mi to ne koristimo.Fuddo wrote: 30 Mar 2020, 20:40Ti znas, i sav dunjaluk zna da ako se ovdje sta ne smucka, nema dje drugo, vidis da se sve usralo od straha.Mirelam wrote: 30 Mar 2020, 20:34
Ne mogu reci da meni nije za brigu ali sta's sad, suti i trpi. Opet me opkolilo, ali se ne predajemo nit imamo vise dze utec.![]()
Nego ti, puni vrece pijeskom, dobro se ukopaj, istureni polozaj, dok dodju do ostave i kuhinje sve cete vec pojesti a onda takticko povlacenje.![]()
Pomoli se Olmajtiju i gledaj u kip slobode, mi smo zadnja nada civilizacije, od tih tvojih sladoledzija nema nista.![]()
Mediteran je majka.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Sto jest jest, vele i da D vitamin pomaze,Mirelam wrote: 30 Mar 2020, 20:44Ma bjezi budalo i ti i taj tvoj cips, kokice, puter od kikirikija i hamburger od ludih krava, mi to ne koristimo.Fuddo wrote: 30 Mar 2020, 20:40
Ti znas, i sav dunjaluk zna da ako se ovdje sta ne smucka, nema dje drugo, vidis da se sve usralo od straha.
Pomoli se Olmajtiju i gledaj u kip slobode, mi smo zadnja nada civilizacije, od tih tvojih sladoledzija nema nista.![]()
Mediteran je majka.![]()
Et nece li malo ugrijat
Dozvolite da se obratimo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Dobro večer.. Ništa posebno, broj zaraženih u Italiji počeo da opada... Jedina pozitivna vijest.MunDZi wrote: 30 Mar 2020, 20:32 Dobro vecer.
Bas je bilo lijepo.
Hvala.
.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Čupava wrote: 30 Mar 2020, 20:49
Dobro večer.. Ništa posebno, broj zaraženih u Italiji počeo da opada... Jedina pozitivna vijest.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2654 times
- Been thanked: 4603 times
Čitala sam danas neki članak, zaboravih kopirati link, uglavnom, kažu da bi najpovoljniji ishod u pogledu oboljelih, umrlih od korona virusa bio da ove stroge mjere traju do 1.06. a da se poslije toga i dalje praktikuju mjere dobrovoljne izolacije za one koji imaju neke simptome ili sumnjaju da imaju virus, socijalno distanciranje, zabrana velikih okupljanja i povećana higijena ...
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Mirelam
- Forum [Bot]
Govorim za Italiju. Sa zadnjim podatcima, jedna osoba zarazi 0.7 osoba, jecer je bilo 0,8. Izgleda da je zaustavljen exponencijalni trend, sto je izuzetno vazno, Za nadati se da ce za koji dan smanjivati i broj umrlih. Karantin je sigurno do Uskrsa, a poslije ce se vidjeti.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1220 times
- Been thanked: 3870 times
Znači, tamo oko bajrama.Nora Ibsenova wrote: 30 Mar 2020, 21:00 Čitala sam danas neki članak, zaboravih kopirati link, uglavnom, kažu da bi najpovoljniji ishod u pogledu oboljelih, umrlih od korona virusa bio da ove stroge mjere traju do 1.06. a da se poslije toga i dalje praktikuju mjere dobrovoljne izolacije za one koji imaju neke simptome ili sumnjaju da imaju virus, socijalno distanciranje, zabrana velikih okupljanja i povećana higijena ...
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Čupava
- Forum [Bot]
Ja nađoh ovo za Italiju..Mirelam wrote: 30 Mar 2020, 21:11Govorim za Italiju. Sa zadnjim podatcima, jedna osoba zarazi 0.7 osoba, jecer je bilo 0,8. Izgleda da je zaustavljen exponencijalni trend, sto je izuzetno vazno, Za nadati se da ce za koji dan smanjivati i broj umrlih. Karantin je sigurno do Uskrsa, a poslije ce se vidjeti.
.U Italiji je danas prvi put od 10. marta prijavljen najmanji broj zaraženih od virusa korona, saopšteno je iz Agencije za civilnu zaštitu
Prema podacima Agencije, broj zaraženih povećan je za 1.648 na 75.528.
Prijavljeno je i novih 812 žrtava virusa čime je broj preminulih povećan na 11.591.
Ma samo da se prestane zaraza širiti...Agencija ističe da ohrabruje činjenica da je ostvaren i dnevni rekord oporavljenih pacijenata. Oporavilo se 1.590 oboljelih čime je ukupan broj povećan na 14.620.
.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 671 times
- Been thanked: 1036 times
To sebe okacila na avatarNora Ibsenova wrote: 30 Mar 2020, 21:00 Čitala sam danas neki članak, zaboravih kopirati link, uglavnom, kažu da bi najpovoljniji ishod u pogledu oboljelih, umrlih od korona virusa bio da ove stroge mjere traju do 1.06. a da se poslije toga i dalje praktikuju mjere dobrovoljne izolacije za one koji imaju neke simptome ili sumnjaju da imaju virus, socijalno distanciranje, zabrana velikih okupljanja i povećana higijena ...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2654 times
- Been thanked: 4603 times
Ja, i?tuzlak1212 wrote: 30 Mar 2020, 21:21To sebe okacila na avatarNora Ibsenova wrote: 30 Mar 2020, 21:00 Čitala sam danas neki članak, zaboravih kopirati link, uglavnom, kažu da bi najpovoljniji ishod u pogledu oboljelih, umrlih od korona virusa bio da ove stroge mjere traju do 1.06. a da se poslije toga i dalje praktikuju mjere dobrovoljne izolacije za one koji imaju neke simptome ili sumnjaju da imaju virus, socijalno distanciranje, zabrana velikih okupljanja i povećana higijena ...![]()
![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.