Ja sam isto primijetio.
Odo njoj i Kontri dodat po bod za ostrokondze.
Al je stvarno jeftino 3 dolara
Moderator: Krokodil Behko

Ja sam isto primijetio.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma kako je krenulo, do daljnjegshark-attack wrote: 31 Mar 2020, 01:24jel to i za ono tamo slijedecu sezonu..Hannibal wrote: 31 Mar 2020, 01:22
brt izgleda da se liga nece nastavljat. stavi u potpis stari prvak je sa koseva![]()

Gledala sam na yt neki par u Australiji, pozitivni. Ništa kažu, samoizolacija i to je to.

Jos sam bio fin,
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Da, to je sad drugi problem na koji drzava obraca paznju. Mentalno zdravlje i medicinskog osoblja i stanovnishta.Mnogo ljudi je ostalo bez posla,samoubistva/nasilje u porodici je u velikom porastu..sprecavanje je prioritet.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 01:26Gledala sam na yt neki par u Australiji, pozitivni. Ništa kažu, samoizolacija i to je to.
Nema izgleda niko neke nove informacije od onih dosad poznatih, higijena, distanca i eto, čekat da prođe![]()

Da, licemjerja.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 01:22A rečenica: narod umire od glad a u mekdonaldsu hamburger 3 dolara je ismijavanje licemjerja ili možda ljudi koji ne da nemaju pristup mekdonaldsu, nego im je tri dolara misaona imenica?

fuade jes to presh'o u vegeterijance pa jedesh te cisburgere?Fuddo wrote: 31 Mar 2020, 01:43Da, licemjerja.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 01:22
A rečenica: narod umire od glad a u mekdonaldsu hamburger 3 dolara je ismijavanje licemjerja ili možda ljudi koji ne da nemaju pristup mekdonaldsu, nego im je tri dolara misaona imenica?
Ili mozda mislis da su se oni sto su spucali dva hamburgera za tri dolara, ili tepsiju pite svejedno, nasekirali za one sto su vecerali dvi muhe veceras?

Konstrukcija rečenice ti je baš na to ukazala.Fuddo wrote: 31 Mar 2020, 01:43Da, licemjerja.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 01:22
A rečenica: narod umire od glad a u mekdonaldsu hamburger 3 dolara je ismijavanje licemjerja ili možda ljudi koji ne da nemaju pristup mekdonaldsu, nego im je tri dolara misaona imenica?
Ili mozda mislis da su se oni sto su spucali dva hamburgera za tri dolara, ili tepsiju pite svejedno, nasekirali za one sto su vecerali dvi muhe veceras?

Doktore, zamrzivac je pun, agregat u pricuvi.shark-attack wrote: 31 Mar 2020, 01:45fuade jes to presh'o u vegeterijance pa jedesh te cisburgere?Fuddo wrote: 31 Mar 2020, 01:43
Da, licemjerja.
josh malo pa u vegane..
nego..trk na neku farmu..dva tri teleta..nek se nadju u zamrzivacu..

Pa uzvrati jebote,Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 01:52 Brate Fuade nije isto živjet svoj život i bit svjestan da neko nije u stanju da svoj živi,
živjet svoj život i pomagat kome i koliko možeš
i živjet svoj život i upisivat poene svoje dosjetljivosti pišući izbuljvke.
I molim te da mi se više nikad i nigdje ne obratiš, te da se pritom suzdržiš od komentarisanja svoje sestre Nore, a i ja ću svakako uzvratit.

ovo prvo..ispravno se ponashashFuddo wrote: 31 Mar 2020, 01:50Doktore, zamrzivac je pun, agregat u pricuvi.shark-attack wrote: 31 Mar 2020, 01:45
fuade jes to presh'o u vegeterijance pa jedesh te cisburgere?
josh malo pa u vegane..
nego..trk na neku farmu..dva tri teleta..nek se nadju u zamrzivacu..
Al fakat nije bitno za ovu pricu.
Ne znam kako vise svima ne dosadi moralisat,
Ev recimo sestra Nora, meni drag lik, nasikira se za afriku i sljustri flasu visnjevace? 24000 kalorija, more dvi adisabebe doruckovat.
Pa jel to taj crveni krst sto nas kao spasava?
Kako će se promijeniti?Zizi wrote: 30 Mar 2020, 23:19Ja mislim da hoće, a bumo videli na koju stranu, bolju ili goruNora Ibsenova wrote: 30 Mar 2020, 23:16
Sumnjam da će se na globalnom nivou išta promjenit što se neke svijesti tiče.
A proći će, sa ovim ili onim ishodom.![]()

Sav dunjaluk nam je u fazonu, deklerativno, neko manje, neko vise.shark-attack wrote: 31 Mar 2020, 01:57ovo prvo..ispravno se ponashashFuddo wrote: 31 Mar 2020, 01:50
Doktore, zamrzivac je pun, agregat u pricuvi.
Al fakat nije bitno za ovu pricu.
Ne znam kako vise svima ne dosadi moralisat,
Ev recimo sestra Nora, meni drag lik, nasikira se za afriku i sljustri flasu visnjevace? 24000 kalorija, more dvi adisabebe doruckovat.
Pa jel to taj crveni krst sto nas kao spasava?
drugo, teshka vremena moj fuade ljudi razlicito reaguju iz straha, nemoci, neizvjesnosti shta donosi sutra, josh kad imash djecu/roditelje...

Tuga je qrac moj, da te ja odvedem na pljeskavicu u somunu za 3 dolara a metne ti kajmaka, nareda salate kakve hoces... I kolu da te malo sapere. Eeeee. I to ujutro oko 3,kad ti piva otvori apetetit... Eeeee.
shark-attack wrote: 31 Mar 2020, 01:10maneshtomisepunopokuhinjimotauzadnjevrijemeaishivacumashinujeraspakovaopatividicemutovodi...Iskra wrote: 30 Mar 2020, 20:30
Pade mi ovo maloprije na pamet pa kontam, sta ti misliš, bi li ti drug slovenac u tom slucaju dobio nedavno slom?
![]()

Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 01:03Bolje ti je da uposliš prste trpanjem čizburgera niz grlo nego što ovakve ispljuvke pišeš.Fuddo wrote: 31 Mar 2020, 00:59 Ili, sljustri po tepsije bureka i vice ajjjj kako ce jadna etiopija, pomrce od gladi.
Onda za sve okrivi bakira i aliju.
U off Topić ideteIskra wrote: 31 Mar 2020, 09:07shark-attack wrote: 31 Mar 2020, 01:10
maneshtomisepunopokuhinjimotauzadnjevrijemeaishivacumashinujeraspakovaopatividicemutovodi...
#dabogdanahajrinadobro
![]()