Ne ono su bile njezine jedine riječi.Fuddo wrote: 31 Mar 2020, 12:14Jel ti rekla da sebi hosefa od sljiva razmutis?Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 12:07
jarane nisam mogo kenjat 13 dana![]()
Jedva se dovuko do nje i ona meni tako
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2269 times
- Been thanked: 5405 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Fuck you a friendly note to start the day
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
I sta? Zatvor se rjesava gledanjem u guzicu? Da nema kakvih fizickih prepreka, zacepilo nedje i to?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times
Pa kako su te osHtopali?
Rodjo, sam da nije ono najgore...bizi nemoj govorit.
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2541 times
- Been thanked: 4380 times
Ja imam pokrivenu prijateljicu na medicini, mislim da je završna godina. Ali baš nikad nije bila takva peka. Mada su je često profesori znali bockati. Tipa ima 10 pacijenata od kojih je jedan muško i on baš njoj dadne tog jednog.Iskra wrote: 31 Mar 2020, 12:00Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 11:54
Hipo.. sta .... ja sam imao licno iskustvo kad sam bio bolestan, otisao kod doktorice, da me pregleda ona meni kaze "to meni vjera na dozvoljava" ...mozes mislit kako sam ja na to reagovo.
Jes da ja po forumu serem oko vjere i vjernika ali licno nema nista protiv njih. Da ne bude Beni islamofob ovo ono![]()
![]()
Imam kolegicu na faksu, pokrivena , i nešto se zakuhao.bilo oko predmeta Prva pomoć, koji iz nekog razloga nije slusala, i morala to da nadoknadi. I neće cura da radi vježbe oživljavanja , a žensko joj partner. Neće i Tacka. Čitav problem s njom bio.
Vjernik sam, razumijem, ali birala sam ovu profesiju, i moja dužnost je i sa strane vjere i prof etike učiniti sve da sada ili nekad ubuduće možeš pružiti pomoć SVAKOM pacijentu.
Ali stvarno jedno plemenito dijete, koje voli taj poziv, koje je čitav život podredilo medicini. Tako mi je žao što zbog ovakvih primjera kao što je beni naveo puno ljudi ima loše mišljenje o medicinarima, pogotovo vjernicima u medicini.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 13:01Ja imam pokrivenu prijateljicu na medicini, mislim da je završna godina. Ali baš nikad nije bila takva peka. Mada su je često profesori znali bockati. Tipa ima 10 pacijenata od kojih je jedan muško i on baš njoj dadne tog jednog.Iskra wrote: 31 Mar 2020, 12:00
![]()
Imam kolegicu na faksu, pokrivena , i nešto se zakuhao.bilo oko predmeta Prva pomoć, koji iz nekog razloga nije slusala, i morala to da nadoknadi. I neće cura da radi vježbe oživljavanja , a žensko joj partner. Neće i Tacka. Čitav problem s njom bio.
Vjernik sam, razumijem, ali birala sam ovu profesiju, i moja dužnost je i sa strane vjere i prof etike učiniti sve da sada ili nekad ubuduće možeš pružiti pomoć SVAKOM pacijentu.
Ali stvarno jedno plemenito dijete, koje voli taj poziv, koje je čitav život podredilo medicini. Tako mi je žao što zbog ovakvih primjera kao što je beni naveo puno ljudi ima loše mišljenje o medicinarima, pogotovo vjernicima u medicini.
Možda su htjeli da je na taj način malo poguraju, vjerovatno pogrešno pretpostavljali da ima otpor radi hidzaba.
Ja sam.imala malih problema s jednim asistentom, radi mog inshallah. Kaze nema toga u medicini.

Bili na vježbama i sad opservacija pacijenta, anamneza, dijagnoza terapija, i koguca prognoza, i ja na kraju prognoze uvijek kažem inshallah. Danas smo super.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ova peka? Nije moja mala B. Peka

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Dosla druga Doktorica, pregledala me dala mi recept, kupiJo, popio naku tekucinu i razrahtio se, a ljepote allahudragiFuddo wrote: 31 Mar 2020, 12:47Pa kako su te osHtopali?
Rodjo, sam da nije ono najgore...bizi nemoj govorit.

- Beni
- Fuck you
- Mood:
Ako si Doktror, Doktor si, u tom poslu nema mjesta za vjere. Mislim budi ti vjernik al barem dok obavljas svoj poso budi Doktor.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 13:01Ja imam pokrivenu prijateljicu na medicini, mislim da je završna godina. Ali baš nikad nije bila takva peka. Mada su je često profesori znali bockati. Tipa ima 10 pacijenata od kojih je jedan muško i on baš njoj dadne tog jednog.Iskra wrote: 31 Mar 2020, 12:00
![]()
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2764 times
- Been thanked: 22844 times
Ko da si na lotu dobio.Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 13:19Dosla druga Doktorica, pregledala me dala mi recept, kupiJo, popio naku tekucinu i razrahtio se, a ljepote allahudragiFuddo wrote: 31 Mar 2020, 12:47
Pa kako su te osHtopali?
Rodjo, sam da nije ono najgore...bizi nemoj govorit.![]()

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Jarane nikad sretniji u zivotu nisam bioHAVANA wrote: 31 Mar 2020, 13:23Ko da si na lotu dobio.Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 13:19
Dosla druga Doktorica, pregledala me dala mi recept, kupiJo, popio naku tekucinu i razrahtio se, a ljepote allahudragi![]()
![]()

- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
Draga Zeničanko, odsad ćeš morati ranije i ustajati: Kasumović razgovarao i sa Vulinom, on mu preporučio uvođenje jutranje trube za buđenje građžana Zenice.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 10:05Ma tek sam ustalaKrokodil Behko wrote: 31 Mar 2020, 09:15
Duša draga, jesil čula?
Kasumović na fontele, s Vučićem, uvodi se policijski sat svih 24h i u Zenici.![]()
![]()

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ljudi to ipak tako ne rade.Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 13:23Ako si Doktror, Doktor si, u tom poslu nema mjesta za vjere. Mislim budi ti vjernik al barem dok obavljas svoj poso budi Doktor.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 13:01
Ja imam pokrivenu prijateljicu na medicini, mislim da je završna godina. Ali baš nikad nije bila takva peka. Mada su je često profesori znali bockati. Tipa ima 10 pacijenata od kojih je jedan muško i on baš njoj dadne tog jednog.
A i sa vjerske strane nema prepreke da obavljaš svoj posao. Ako si već odabrao da to bude tvoj posao. Očito ljudi ne poznaju sami svoju vjeru.
Al hajd, korona

- arzuhal
- Forum [Bot]
Nikad nisam čuo smiješniju izjavu. Čuj, biti prvo doktor pa - vjernik, ahahaha. Ako si vjernik prvo si vjernik, pa onda, štajaznam, urolog i sl. Dakle prvo te osuneti, a onda ide dalje...Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 13:23Ako si Doktror, Doktor si, u tom poslu nema mjesta za vjere. Mislim budi ti vjernik al barem dok obavljas svoj poso budi Doktor.Nora Ibsenova wrote: 31 Mar 2020, 13:01
Ja imam pokrivenu prijateljicu na medicini, mislim da je završna godina. Ali baš nikad nije bila takva peka. Mada su je često profesori znali bockati. Tipa ima 10 pacijenata od kojih je jedan muško i on baš njoj dadne tog jednog.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Znaci usred operacije dzuma calling, ajmo na dzumu, a pacijent neka se i on moli boguarzuhal wrote: 31 Mar 2020, 13:27Nikad nisam čuo smiješniju izjavu. Čuj, biti prvo doktor pa - vjernik, ahahaha. Ako si vjernik prvo si vjernik, pa onda, štajaznam, urolog i sl. Dakle prvo te osuneti, a onda ide dalje...Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 13:23
Ako si Doktror, Doktor si, u tom poslu nema mjesta za vjere. Mislim budi ti vjernik al barem dok obavljas svoj poso budi Doktor.

- arzuhal
- Forum [Bot]
Nomalica. Šta je naš'o da se periše petkom.Beni_dvosekundas wrote: 31 Mar 2020, 13:31Znaci usred operacije dzuma calling, ajmo na dzumu, a pacijent neka se i on moli boguarzuhal wrote: 31 Mar 2020, 13:27
Nikad nisam čuo smiješniju izjavu. Čuj, biti prvo doktor pa - vjernik, ahahaha. Ako si vjernik prvo si vjernik, pa onda, štajaznam, urolog i sl. Dakle prvo te osuneti, a onda ide dalje...![]()