Cuj aj bjezi

Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ništa to, dok ne bude 99%arzuhal wrote: 31 Mar 2020, 15:12 15. Kоliki је stеpеn оpоrаvkа оd COVID-2019 trеnutnо u sviјеtu?
U sklаdu sа dоsаdаšnjim pоdаcimа, prоcеnаt оpоrаvljеnih оd COVID-19 u sviјеtu sе krеćе оkо 92%.

Ahahhaa srbija je centar svijeta

Ne znam. Ne mozes biti pametan. Sinoc gledam nekakvu interaktivnu kartu francuske i cak i u najteze pogodjenim departmanima puno je vise ljudi izljeceno i otpusteno iz bolnice od onih koji su umrli.
Zato što je Srbija u Valjevu instalirala automatizirani raketni sistem, prvi takve vrste u južnoj Evropi.
Portugal jučeo dlučio da će za vrijeme korona krize imigrante tretirati kao domaće.

Kaže Sarajevo-stan (upravitelj zgrada za ove koji nisu iz Sarajeva, održavanje zgrada), "Ne primamo prijave o kvarovima".Mutevelija wrote: 31 Mar 2020, 13:52 Molimo korisnike da ne dolaze, niti da upućuju e-mail i telefonske pozive Službi i općinskim biroima kako ne bi blokirali komunikacijske kanale za osobe koje ostvaruju druga prava.
![]()

Meni paseda ne.hodamDorian wrote: 31 Mar 2020, 16:25Kaže Sarajevo-stan (upravitelj zgrada za ove koji nisu iz Sarajeva, održavanje zgrada), "Ne primamo prijave o kvarovima".Mutevelija wrote: 31 Mar 2020, 13:52 Molimo korisnike da ne dolaze, niti da upućuju e-mail i telefonske pozive Službi i općinskim biroima kako ne bi blokirali komunikacijske kanale za osobe koje ostvaruju druga prava.
![]()
Stoka.

A ti poslaji pismoMutevelija wrote: 31 Mar 2020, 16:28Meni paseda ne.hodamDorian wrote: 31 Mar 2020, 16:25
Kaže Sarajevo-stan (upravitelj zgrada za ove koji nisu iz Sarajeva, održavanje zgrada), "Ne primamo prijave o kvarovima".
Stoka.