Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Na forumu nema nikog ... Ovo troje što ima sve se posakrivalo...I ja sam se sakrila...
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
burek67 wrote:nisi vidjela?!...a inace nemere ti ni jedan sejtanluk promac da ga ne vidis
Ne znam ja sta ti podrazumijevas pod sejtanlukom
Uglavnom,mnogo toga namjerno previdim u zadnje vrijeme,jer nije svaki post vrijedan citanja,pa mi tako valjda promace i ovo s nasom gejshicom.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Doci cu ti sam pa me ti zovni evo imas telefon slobodno u svaka doba ,zaklo sam se Alahom i u svoje dvoje djece , dze mi kazete tu cu doci ja imam obraz ja imam rijec , samo zakazite ali van grada nemojte u grad dze ima raje i doci cu ALAHA mi i obadvoje djece...
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
STo nema vi bi ono sacekuse jelde ono ,ko sto neki dan pobjegoste nedze ja vas vidim ondje ulazite u moju ulicu , bolan ja sam sam u autu bio ,vi ulazite pet vas u moju ulicu ..
s takvom lakoćom
TRaazite dobro ja znam da vi trazite , pa ste onda drugi put prodzete dole pa ste skrenuste tamo mi za vama vi skrenuste tamo prema onoj slasticarnoj (kako se zove ona slasticarna) Palma , nemorate to raditi razumete ja vam svaki korak znam samo me zovnite dodji RUM TU I TU da neko nevin pogine
s takvom lakoćom
Ne ne ne nemoj tako samo ti mene burazeru zovni ti i svi koliko vas ima sam cu doci niko mi ne treba pa da se porokamo ,ti i svi koliko vas ima sam cu doci niko mi ne treba pa da se porokamo ..
s takvom lakoćom