Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
arzuhal wrote: 31 Mar 2020, 15:56
Lijep, akropalni tanjir... haj mi reci ČIJA JE NOVOTARIJA DA SIPAŠ TO ZELENO TRUNJE PO SAHANU SA SOGAN DOLMOM I SARMOM?
Trunje je persin! A vitamin. Posipam ga gdje stignem.
Salko_dvominutaš wrote: 31 Mar 2020, 17:14
Nema semse da uslikam servirano jer ce bit napad zescih razmjera...
Dodati na ovo i olive kao salata
recept za tijesto molim
Dvije solje brasna bijelog tip 500
Dvoje i po solje integralnog
Germa
Sol
odokativno sjemenki lana, susama bijelog, suncokreta neprzenog
Čontra vode jbg moja mjera neam pojma kolka ti je contra u tebe ti. Mjesaj mjesaj mjesaj mjesaj...
Izvadis iz mjesalice na tablu pa pretisces onda u okruglu tepsiju( nauljis tepsiju prvo).
Sad cekam da se digne...
Germa
Sol
Čontra vode jbg moja mjera neam pojma kolka ti je contra u tebe ti. Mjesaj mjesaj mjesaj mjesaj...
Izvadis iz mjesalice na tablu pa pretisces onda u okruglu tepsiju( nauljis tepsiju prvo).
Sad cekam da se digne...
P.S.
Vrela voda
cuj solje, koje solje nisu moje solje iste kao tvoje
Germa
Sol
Sad cekam da se digne...
P.S.
Vrela voda
cuj solje, koje solje nisu moje solje iste kao tvoje
arzuhal wrote: 31 Mar 2020, 15:56
Lijep, akropalni tanjir... haj mi reci ČIJA JE NOVOTARIJA DA SIPAŠ TO ZELENO TRUNJE PO SAHANU SA SOGAN DOLMOM I SARMOM?
Trunje je persin! A vitamin. Posipam ga gdje stignem.