kaga apse ....insomnia wrote: 31 Mar 2020, 19:47 Puca narod pomalo. Raste broj slucajeva nasilja u porodici. Evo francuzi uveli prijavu SMS-om. Posaljes poruku na 114 i milicija naVrata odmah
cojka jal zenu,punicu ....
Moderator: Krokodil Behko
kaga apse ....insomnia wrote: 31 Mar 2020, 19:47 Puca narod pomalo. Raste broj slucajeva nasilja u porodici. Evo francuzi uveli prijavu SMS-om. Posaljes poruku na 114 i milicija naVrata odmah
Po potrebi.
Krokodil Behko wrote: 30 Mar 2020, 09:51 Što se Švedske tiče, sačekajmo još malo. Ako su homo sapiensi, kao i mi, mora ih potkačiti.
Meni ova priča iz Švedske, liči na onu iz Kine, tobože se zarazilo samo 80K ljudi, jer je hrabra i znalačka partija sve na vrijeme uradila. Logika stvari govori kako je u Kini zaraženih bar 5 puta više, a da Švedska još nije iskusila glavni udar, a moguće je i da je do klime, pošto je malo smrtnosi (zasad) i u ostalim skandinavskim zemljama, a ne samo u Švedskoj. Čak, u Švedskoj je malo više, jer je umrlo 110 ljudi, dok je u Norveškoj umrlo svega 26, u Danskoj 72, a u Finskoj samo 11 smrtnih slučajeva.
Dje nece pucat, dje je ovo normalno?insomnia wrote: 31 Mar 2020, 19:47 Puca narod pomalo. Raste broj slucajeva nasilja u porodici. Evo francuzi uveli prijavu SMS-om. Posaljes poruku na 114 i milicija naVrata odmah
Znam, mirkovici...jednonogi_jack wrote: 31 Mar 2020, 19:48Izgleda da je dobro što ti stari nije dole.HAVANA wrote: 30 Mar 2020, 14:22
Aaaa. Sacu bas provjerit ko je. Mama ti dole? Meni stari nije, zateklo ga ovde.
Još četvoro zaraženih danas.![]()
doxe hahhahahah prejakobagra wrote: 01 Apr 2020, 00:28 sve je dobro doxe ne radujemo tudjim brojkama.
a neradimo to jelde. previse smo mi fini za to...![]()
#ostanikucialostaniicojk
pauvjek ja tako pricam, stase iscudjavas sad ko mamen
Moj Fuddo jos ce pocet hodat sa atro pen u djepuFuddo wrote: 31 Mar 2020, 19:03 I sarin je nervni bojni otrov, nema ove simptome,
Plus sto ima antidot, zabijes ga sam sebi u butinu i budes ko nov.
Sta je njima naumpalo, cuj sarin.
Jesi siguran da je samo voda mozda je NS i D5NS?arzuhal wrote: 31 Mar 2020, 19:11 Ja neki dan ističem kako treba zapamtiti da su nama Amerikanci prvi poslali pomoć vojnim avionom, prije svih. Danas saznam da su nam poslali flaširanu, destilovanu vodu.
e ona nije normalna
moSa SvedskaIskra wrote: 01 Apr 2020, 09:58 Bolnice nedostupne pacijentima, broj zaraženih raste, broj umrlih raste.. kazne za kršenje izolacije....dokle?
Najbolje kafu ležerno srknhti, ma sta nas briga, neće nas...
Fuj!