Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 02 Apr 2020, 10:34
Divokoze zavladale pustim gradovima u Walesu
Potpuni podatak. Jučer je u USA umrlo 1049 ljudi, od covid19.
Ima s.li ti osjećaj da posljednjih par dana, ljudi od struke, sve manje izlaze u javnost s bilo kakvim novim informacijama.i prognozama ? Ja baš listam....ništa novo
Zašto bi i izjavljivali nešto?
Ko god je izjavio, ili je proglašen teoretičarem zavjere, ili su mu rekli da je paničar
Ima s.li ti osjećaj da posljednjih par dana, ljudi od struke, sve manje izlaze u javnost s bilo kakvim novim informacijama.i prognozama ? Ja baš listam....ništa novo
Zašto bi i izjavljivali nešto?
Ko god je izjavio, ili je proglašen teoretičarem zavjere, ili su mu rekli da je paničar
Ma to su proglasi ljudi koji se ne razumiju ni u svoju struku a kamoli u medicinu. Pribojavam se da ili nemaju novih vijest o ili imaju a nisu dobre
Cekaj ocekujemo vrh. Jedno dvadeseti put u dva mjeseca. Ovo ce se na kraju zaustaviti tisinom. Jednostavno ce se narod vratiti na poso ko da nista nije ni bilo. Novine ce prestati pisati o tome i bog te veselio
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 02 Apr 2020, 10:58
Cekaj ocekujemo vrh. Jedno dvadeseti put u dva mjeseca. Ovo ce se na kraju zaustaviti tisinom. Jednostavno ce se narod vratiti na poso ko da nista nije ni bilo. Novine ce prestati pisati o tome i bog te veselio
Nećete moći bez Vučića. Dok vam on ne pošalje pomoć u šleperu
Mislim, neće dozvoliti da se ponovi pisanje tome, a ljudi...
Mene strah za penzionere...
Znam. Ali ne mogu ni vječito biti u kući.
Ozbljno, šta ako se ovo produži na 6 mjeseci i duže. Šta bi ti?
Imam osjećaj da ako se ovo zaista produži, ili ako se dogodi da se smiri pa za koji mjesec poslije smirivanja da se ponovi, da će se ipak ići na imunizaciju krda.