Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hannibal wrote: 02 Apr 2020, 12:06
53 novih danas, masala
Kakvo Masalah
Hajmo pustiti penzionere van
Ljetni semestar od septembra? Šuška se
Moji dokumenti na fakultetu, a fakulteti ne rade. Uzeo na revers iz firme i predao na faks kada sam ga (opet) upisivao.
Kako fakulteti ne rade, ako dobijem otkaz, nemam svjedočanstvo o završenom dosadašnjem školovanju da predam na biro. Biću nekvalifikovani radnik
Ne rade ni škole da uzmem novo svjedočanstvo.
Divota.
Kada već pričamo o ovim stvarima, zna li neko kakvo je stanje sa podizanjem penzionerskih čekova iz banke? Penzioneri ne smiju izlaziti da ih podignu, a mi nemamo punomoći.
Ozbljno, šta ako se ovo produži na 6 mjeseci i duže. Šta bi ti?
Imam osjećaj da ako se ovo zaista produži, ili ako se dogodi da se smiri pa za koji mjesec poslije smirivanja da se ponovi, da će se ipak ići na imunizaciju krda.
A onda čemu sve ovo do sada?
Vidjećemo...
Znaš i ti da Bih ima milion stanovnika starosne dobi 55- 85 godina. Prema.posljednjem popisu. A zdravstveno stanje nacije nam je jako jako loše. Kakva imunizacija krda kod populacije narušenog zdravlja? O čemu pričamo?
Vidjet ćemo još sta ce biti. Nezvanicno je. Nama.je najgore, priznaj.
I vama.ce nešto.morati skontati. Vidjet ćeš.
izgleda da ce laksi predmeti bit online, eno iz joza sam vec uradio online parcijalu a npr anatomiju i patologiju ne daju online nego u salama kad se steknu uslovi za to, nekad bog zna kad
Vidjet ćemo još sta ce biti. Nezvanicno je. Nama.je najgore, priznaj.
I vama.ce nešto.morati skontati. Vidjet ćeš.
izgleda da ce laksi predmeti bit online, eno iz joza sam vec uradio online parcijalu a npr anatomiju i patologiju ne daju online nego u salama kad se steknu uslovi za to, nekad bog zna kad
Hannibal wrote: 02 Apr 2020, 12:25
napiso sam za joz esej od tisucu i 200 rijeci o koroniji, stavio bi vam ga ovdje al ce mi ga neko ukrast i okoristit se
Ozbljno, šta ako se ovo produži na 6 mjeseci i duže. Šta bi ti?
Imam osjećaj da ako se ovo zaista produži, ili ako se dogodi da se smiri pa za koji mjesec poslije smirivanja da se ponovi, da će se ipak ići na imunizaciju krda.
A onda čemu sve ovo do sada?
Vidjećemo...
Znaš i ti da Bih ima milion stanovnika starosne dobi 55- 85 godina. Prema.posljednjem popisu. A zdravstveno stanje nacije nam je jako jako loše. Kakva imunizacija krda kod populacije narušenog zdravlja? O čemu pričamo?
Mi možemo ovako do sutra.
Hajde ti meni reci šta bi ti radila ako se ovo produži 6 mjeseci, godinu, 2 godine...?
Ima.li išta hoće nego jz? Jel.ti Pilav?
nije, meni je jz na stomatologiji. imamo i mi nasu katedru za ta cuda
napiso sam za joz esej od tisucu i 200 rijeci o koroniji, stavio bi vam ga ovdje al ce mi ga neko ukrast i okoristit se